05-03-2011, 01:47 | #1 |
Adnan Oktar(Harun Yahya) İnandırıcı mı?
Adnan Oktar hakkında düşünceler
Konu sudaduran tarafından (05-03-2011 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-03-2011, 01:49 | #2 |
telegramı fazla kaçırmışlar...
şaşırdı iyice... harun yahya halini sever sayarız bu adnan oktarı sevemedim |
|
05-03-2011, 01:53 | #3 |
harun yahya ismi bende hep güzel izlenimler birakmistir, kitaplarindan cok faydalandim, cok güzel calismalari vardir ama akincinin dedigi gibi adnan oktar noktasinda cok süphelerim var..
hele su mehdilik konusunu cok farkli boyutlara cekiyorlar hatta resmen kendini tarif ediyor.. |
|
05-03-2011, 01:54 | #4 |
ben Adnan Oktar'ı pek çözemedim... meczup olmasın....
|
|
05-03-2011, 01:55 | #5 |
birde diger soru isaretlerim bu degirmenin suyu nereden geliyor cünkü cok masrafli isler yapiyor birde son zamanlarda israille yakinlasmasi cok enterasan!
|
|
05-03-2011, 02:01 | #6 |
A9 kanalı açtı kendine,
Çokça maşaAllah ve İnşaAllah kelimelerini kullanır programına çıkardığı kızları iltifat bombardımanına tutmasa daha çok inandırıcı gelecek |
|
05-03-2011, 02:02 | #7 |
abi talebeleri hep zengin çocukları...
hepsi bi yerlere gelmiş insanlar... para problem değil onun için bir sürü konferanslara katılıyor o mesele değil... ama çok acayip halleri var... ehli kitap konusunu çok vurguluyor... yahudileri falan alıyor programına inşallah maşallah diyor sonra mehdilik konusu bi soyadı oktar olacak demedi... kızlarla vıcık vıcık konuşmalar... samimi bir müslüman atatürk vurguları işte kılıçdaroğlunu,baykalı falan övmeler... değişik bir adam aklım almıyor... ama çok sembollere takılırım ben... mesela her yayınında özellikle apple pc kullanıyor ve kullandırıyor.eypılın simgesi hz.ademi cennetten kovan elmayı sembolize ediyor.İllumunati markasıdır. Sonra yeni açtığı kanalı a9... 9 yine bunların kutsal sayılarından birisidir artı ters çevirince 6 oluyor 6 da kutsal ve göz işareti gibi masonik semboller... bilmiyorum çok şüphelerim var bu adamla alakalı... |
|
05-03-2011, 02:04 | #8 |
bu görüntüler olmasa inanacam izleyiniz http://www.youtube.com/watch?v=rgGVJVX09T4
|
|
05-03-2011, 02:06 | #9 |
ihl den arkadasim ailece bunlarin müridi oldu adam türk-islam birligi diye bir birlik icin calisiyor ara sira muhabbet ediyoruz bana oktarin mehdi oldugunu inandirmaya calisiyor..
ben anlamiyorum nasil inaniyor insanlar acaba sorun bende mi diye bazen sormadan edemiyorum.. |
|
05-03-2011, 02:08 | #10 |
Tüm ilginclik iste burda ...
Yeni Masonik düzen adli bir kitabi var... Bastan sona okudum. Masonik tarihten tutunda, semboller, kült gelenegi...v.s. hepsini en ince teferruata kadar aciklamis. Fakat gel gelelim son yillarda eski haliyle celisir oldu... cübbelinin onun hakkinda güzel acikilamalari var. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|