![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Masallah hocam..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Komedi ya...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yaşar Nuri Hoca, erkek yarısı yaşındaki bayanlarla evlenmeli der. Zekeriya Beyaz Hoca, açık saçık film izleyip İslam düşman tarikati çökerttiğini söyler. Adnan Hoca da ekran başında sürekli Fashion tv izler.Kesin o da din-i islam için izliyordur.
Daha bu tip pek çok hoca var. Atalarımız boşuna demiyor; yarım hekim candan eder, yarım hoca dinden eder diye. Düşünüyorum da, bu ülkede gerçekten hocalık sıfatına haiz çok az insan kaldı. Bu hiç hayra alamet değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() izliyormuş ama kadınların nasıl köle olduğunu benimsemek için izliyormuş ) yani en azından böyle diyor ,fakat yinede tehlike arz ediyor bu hocalığı vs kendine ne diyorsa, nasıl unuttum anlamıyorum,bi evliya'i mübarek insanın sözü vardı , '' zalime iyilikten yanı sadece ÖRNEK olunuz veya davranışlarınızla emsal taşınıyız '' diyordu,, bu adnan denen insanla arasındaki şu müberk evliyanın farkına bakarmısınız, kesnlikle red etmiş sadece ben örnek olurum derken , adnan bey hiç çekinmeden izlemiş ve öyle emsal misal ediyor,,,eğer haram kokuyorsa bir iş onlarıda terkeden müslümana NE OLDU
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ohoohhoh bu adam iyice kendini aşmış..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() belkide hoca güzele bakmak sevaptir felsefesini güdüyordur sizde hemen kötüye yoruyorsunuz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hotbird kanalları adnandan sorulur yürü be :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |