05-31-2008, 22:41 | #1 |
Adnan polattan emre yorumu
"Hayırlı olsun"
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, eski oyuncuları Emre'nin ezeli rakipleri Fenerbahçe ile anlaşmasını değerlendirdi. FENER'İN BOMBASI EMRE BELÖZOĞLU Adnan Polat, "Emre bizim eski futbolcumuz. Böyle birşeyi kendine uygun görmüşse, Fenerbahçe'de Emre'den yararlanacağını düşünüp transferi yapmıştır. İki tarafa da hayırlı olsun. Başka birşey diyemem" şeklinde konuştu
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-31-2008, 23:03 | #2 |
:'( :'( :'(
Hala inanmiyorum |
|
05-31-2008, 23:04 | #3 |
giderse gitsin ee onun seçimi .nasıl gelecek alisamiyene acaba
|
|
05-31-2008, 23:07 | #4 |
Bence yalan haber..
Fenerbahce newcastle unitedla anlasmiz emreyle degil :-* Finallere bir hafta kaldi. Emrenin boyle kritik bir donemde transfer gorusmesi yapacagini dusunmuyorum. |
|
05-31-2008, 23:09 | #5 |
emre filan açıklama yaptı doğru bence. fenerin resmi siteside açıklama yaptı. giderse gider.isterse onlara ronaldinho gelsin..önce müzeye bakacaksın sonra itibarına..sonra parana bakıcan
|
|
05-31-2008, 23:12 | #6 |
Nerede emre aciklama yapti :o..
Fener sadece kulubuyle anlastigini acikladi.. Menajeriyle daha gorusecekler. ortada bisey yok. Ingilizlerin sitesinde bu konu hakkinda bisey yazmiyor :-X |
|
05-31-2008, 23:13 | #7 |
neden bu kadar şaşırıyorsun ki gidemezmi giderse gider allah alllah artık bizden çıkmış gitmiş. paraya bakıyor bunlar işte şeref burdan bellşi oluyor
|
|
05-31-2008, 23:15 | #8 |
Sizin hemen inanmaniza sasiriyorum
Adami hemen para goz ilan ettiniz.. Adam kamptayken nasil anlasmissa :-X |
|
05-31-2008, 23:15 | #9 |
adnan başkan bunları ağzından derken keşke yüreğinden geçen konuşmaları ağzından çıkarsaydı.
|
|
05-31-2008, 23:30 | #10 |
Haberin basinda soyle yaziyor:
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, kariyerini Galatasaray'da yapan ve Avrupa'ya giderek önce İnter ardından Newcastle Unıted'a transfer olan Emre Belözoğlu'nun ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gelmesi halinde görüşlerini açıkladı. http://www.samanyoluhaber.com/haber-103644.html Gordugunuz gibi ortada bisey yok. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|