AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-10-2009, 10:49   #1
Kullanıcı Adı
kaptan5334
Standart Aferin kız NAOMİ
Ünlü modelden Türk kızlarına destek

ERHAN SEVEN / ANKARA
Başbakanlık Resmi Konutu dün, dünyaca ünlü top-model Naomi Campbell'ı ağırladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, moda dünyasında yardım amaçlı defileler düzenleyen Campbell'dan Türkiye'deki kız çocuklarının eğitimi için destek istedi.

Emine Erdoğan, Resmi Konut'ta yaklaşık 2 saat süren görüşmede Türkiye'deki kız çocuklarının eğitiminde karşılaşılan güçlükleri dile getirdi. Emine Erdoğan, kendisinin himayesinde yapılan 'Haydi Kızlar Okula' ve 'Ana-kız Okula' gibi kampanyalardan söz etti. Campbell da bir süredir kendisinin de içinde bulunduğu 'Yardım İçin Moda' kampanyasında elde ettiği gelirlerin nerelere aktarılabileceği ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu. Erdoğan da kız çocuklarının eğitim ve meslek hayatına katılmalarında çözüm için gezici ana okulları, kız meslek okulları kurulmasında yardım kampanyalarının düzenlenebileceği önerisinde bulundu.
GÜMÜŞ ÇANTA HEDİYE ETTİ
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile ünlü top model Naomi Campbell'in yaptığı görüşmede, Erdoğan'ın himayesinde yürütülen “Filistin İçin El Ele” kampanyası ile Campbell'in sürdürdüğü yardım kampanyası ele alındı. Geçtiğimiz hafta sonu Formula 1 organizasyonu için Türkiye'ye gelen top model Naomi Campbell, görüşmede, Emine Erdoğan'ın himayesinde İstanbul'da düzenlenen 'Filistin İçin El Ele' kampanyasına katılamadığı için üzüntülerini ileterek özür diledi. Başbaşa görüşmede Erdoğan'ın, top model Campbell'e üzerinde geleneksel Türk motiflerinin bulunduğu gümüş bir çanta hediye ettiği belirtildi. 10.06.2009

Yenişafak

kaptan5334 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)