![]() |
#1 |
![]() Afrika'ya yardımlarda son rakam
![]() Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Somali'ye yardım kampanyasındaki son durum hakkında bilgi verildi. Somali’ye yardım kampanyası hesaplarında toplanan tutar 352.850.000 TL'ye ulaştı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Somali’ye yardım kampanyası kapsamında bugün saat 17.00 itibariyle Başbakanlık AFAD hesabında 75,5 milyon TL, Diyanet İşleri Başkanlığı hesabında ise 130 milyon TL toplandı. Yürütülen diğer kampanyalarda da toplanan miktar 147 milyon 350 bin TL’yi buldu. Yardımların toplamı ise 352 milyon 850 bin TL’ye ulaştı. Türkiye, Kadir Gecesi ve bayram sabahı yapılacak bağışlarla toplam 500.000.000 TL bağış hedefi koymuştu. Kaynak: http://www.haber7.com/haber/20110825...-son-rakam.php Haber 7 25.08.2011
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() maşaallah
barekallah ! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() MaşAllah,
Daha fazla olacağına inanıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu kadar reklama, çalışmaya, tv programlarına göre çok az...
Kabaca bir hesapla 72 milyon Türkiye vatandaşı adam başı tam tamına 4 lira 80 kuruş vermiş oluyor...demekki bizler ne kadar bu konuyu umursuyorsak bi okadarda umursamayanlar var yoksa ortalama bu kadar yerlerde sürünmez... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya...
gördün mü sen memleketi... biraz infak edince 500 milyon çıkıyor... infakı hatırladığımızda tüm ekonomik sıkıntılarımız bitecek... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
bunlara emeklisi öğrencisi vs eklenirse hadi 30 milyon olsun.. bu rakam için toplanan yardım gayet iyi seviyede.. maşaallah ben çok daha iyi olıcağınada inanıyorum.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Dünya'da birinci sırada olabiliriz ama bu Türkiye'nin duyarlılığı değil Dünya'nın duyarsızlığıdır.Bu yüzden kendimizi avutmayalım... Bayram sonrası 1 milyarı bulur fakat şuanki rakam içler açısı gibi geliyor.Orada yaşıyan din kardeşlerimizin acısını hissedemiyormuşuz gibi geliyor.Onları görmezden gelen insanların olduğunu görünce kendi milletim adınada utanasım geliyor... Konu Yıldırım tarafından (08-27-2011 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Maşallah. Bu sayının daha da artacağını düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|