AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-11-2011, 20:06   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart AGD'de yeni başkan Salih Turhan

Yaklaşık 12 yıldır AGD’nin genel başkanlığını yürüten İlyas Tongüç, görevini Salih Turhan’a devretti.

İlyas Tongüç, Saadet Partisi Başkanlık Divanı'na girerek, Saadet Partisi Mahalli İdarelerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. AGD Genel Merkez Üniversiteler komisyonu başkanlığı yapan Salih Turhan ise Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Genel Başkan olduğu kongrede Gençlik kolları genel Başkanlığı görevine başlamıştı. Turhan şimdi de Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından bir olan Anadolu Gençlik Derneği'nin Genel Başkanı oldu.
Genel Başkanlık devir teslim töreni AGD genel merkezinde yapıldı. Programa AGD eski Genel Başkanı İlyas Tongüç, AGD’nin yeni genel başkanı Salih Turhan, Başkanlık divanı üyeleri katıldı.

Haber7

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-11-2011, 20:08   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Adamların gençlik kolları ve derneklerinin yaş ortalamasını çok merak ediyorum yaa...

Heralde 40 - 45 arası bişeydir...
Alt 08-11-2011, 20:10   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Türkiyede agd'den daha fazla çalışan bir gençlik kuruluşu var mıdır merak ediyorum
Alt 08-11-2011, 20:11   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Türkiyede agd'den daha fazla çalışan bir gençlik kuruluşu var mıdır merak ediyorum

Ehtiyar heyeti diyecektin heralde...
Alt 08-11-2011, 20:13   #5
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
yok hayır çoluk çocuk dolu
Alt 09-12-2011, 01:46   #6
Kullanıcı Adı
MÜLTECİ
Ya öyle mi..? kaç defa teşkilatlarda bulundunuz da çoluk çocuk ve ya yaşlılarla dolu olduğunu iddia ediyorsunuz?
ben hemen hemen türkiye genelindeki bütün teşkilatların potansiyelinden haberdarım ancak dediğiniz gibi bir şeye rastlamadım.
ayrıca Dünyanın en büyük gençlik yapılanması olan AGD'nin çalışanlarını,emekverenlerini,hakkı savunmak için mücahede edenlerin kimler olduğunu görmek isterseniz,seneye FETİH VE GENÇLİK ŞÖLENİMİZE davetlisiniz...
Hayr üzre kalın...vesselam...
MÜLTECİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)