01-08-2008, 14:38 | #1 |
Ağladığımı gördün mü?
Ağladığımı gördün mü?
Çırılçıplak bir sevdanın yorulmuş kollarında Merhabası eksik sefil bir kahvaltı sofrasında Aç kalmış bir yırtıcının hırçınlaşmış gözlerinde Sen hiç isyan ettiğimi gördün mü? Samyeline esir düşmüş poyrazım Kudurmuş denizlerim dalga dalga vururken En huysuz köpeklerin çığlıkları sinerken geceme Karanlık gözlerine, kör sevdamla bakarken Sen hiç ağladığımı gördün mü? Ezilirken yüreğim ecnebi topraklarda Pazarlanırken duygularım buz tutmuş tezgahlarda Yosunlaşmış gönüllere hükmedince kahpelik Ve kanımın son damlası sayıklarken adını Sen hiç üzüldüğümü gördün mü? Biliyorum kayıplara karışmış tüm mevsimlerim Zindan zindan akarım nehirlerin set vurulmuş mahzun suyunda Biliyorum meçhul sevdaların çirkef elleri dolanmış gırtlağıma Ve uğurlarken beni bir örümceğin pas tutmuş zalim ağına Sen hiç korktuğumu gördün mü? Gidiyorum diyerek söylediğin şarkılarda Yalancı şairlerin saçma şiirlerine konu olurken Yılan yürekli rezil mahluklara aşkını sunarken Ve gülerek eğlenerek yüreğimi leş kuşlarına atarken Sen hiç ardıma dönüp baktığımı gördün mü? Akmadı gözlerimden yaşlar bunu bil, Ağrımadı yüreğim gam tutmadı ardından Ve kanıma karışsa da büyülü kanın Serseri ezgilerin esrarlı sözlerinde Tiryakin olmadım asla bunu da bil. Giderken dar ağacına gönlüm Ve zulüm görürken zindanlarında Sen hiç ölümden korktuğumu gördün mü? Davut Yeşilyurt
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-09-2008, 19:49 | #2 |
Ağladığımı gördün mü?
Eyvallah duygu yüklü bir paylaşımdı ellerine sağlık .... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|