![]() |
#1 | |||
![]() Özlem Ajans'tan Selami Güneş'in Seslendirdiği Ve Sözleri Yahya ile Vuslat Can'a ait olan Mavi Marmara şehidlerine ithafen hazırlanan parçayı dinlemenizi öneririm... Muhteşem bir ezgi...
Ah bu gemide olup, alnımdan vurulsaydım Kana bulanmış yüzle, yerlere uzansaydım Şehadeti koklayıp, şehidlerle uçsaydım Şeyh ahmed yasin gibi, paramparça olsaydım... Rantisi gülümseyip beni kucaklasaydı Bütün şehidler gelip, hasretle sarılsaydı Hoş geldin yahya sesi, semada duyulsaydı Efendimiz şefkatle başımı okşasaydı Nasib olmaz herkese böyle güzel şehadet Ey müslüman üzülme, şehadettir saadet Kanınızla gazzede, yeşerecek adalet Sabret mescidi aksa, bitecek bu esaret İbrahim, Çetin, Necdet, ümmetin iftiharı Cengizler ve Fahrimiz, şehadet aşıkları Furkan, Cevdet, Ali Haydar, yıkacak calutları Hayberi unutmayın israiloğulları Aksanın feryadları, birleştirdi ümmeti Tek vücud olmalıyız, sağlayalım vahdeti Ey müslüman silkelen, at artık bu zilleti Bilelimki direniş getirecek izzeti. Keşke gemide olup bin canımı verseydim Diyarbakırdan kalkıp,bu kervana girseydim Ali Haydar gibi eve, kefenimle gelseydim Şehadet tacı giyip, şehidlerle gitseydim Dua edin yahyaya yatağında ölmesin Rabbinin huzuruna, utanç ile gitmesin Şehadet özlemimiz, hiçbir zaman bitmesin Mal makam dünya hırsı, kalbimize girmesin SELAM OLSUN SİZLERE..... SELAM OLSUN ALİ HAYDAR BENGİ'YE SELAM OLSUN ÇETİN TOPÇUĞLU'NA SELAM OLSUN CENGİZ AKYÜZ'E SELAM OLSUN NECDET YILDIRIM'A SELAM OLSUN İBRAHİM BİLGEN'E SELAM OLSUN CEVDET KILIÇLAR'A SELAM OLSUN FAHRİ YALDIZ'A SELAM OLSUN CENGİZ SONGÜR'E SELAM OLSUN ŞEHİTLERİN YİĞİT EVLADI FURKAN DOĞAN'A ........
![]() Konu İntifada tarafından (11-06-2010 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Nasıl etkileyici sözlerdir...
nasıl etkileyici bir kliptir... muhteşem... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allah razı olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok güzel çok etkileyici çok başarılı.... Yapanın emeğine yüreğine sağlık.. muhteşem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gerçekten öyle...
dinleye dinleye bir hal oldum... |
|
![]() |
![]() |
#6 |