![]() |
#1 |
![]() Bakın ülkemize kim gelmiş ?
Gisele Bündchen. Kimmiş bu ? 150 milyon dolar kadar serveti olan,dünyanın en ünlü mankenlerinden birisi. Kendi tasarladığı terliklerin tanıtımı için ülkemize gelmiş. Türk kadınlarını nasıl bulduğu hakkında soru sorulmuş. Müslümanlıkla ilgili bilgisi olmadığı için neyle karşılaşacağını bilmediğini söylemiş amma tanıtım günü oraya gelen cadaloz kadınları görünce,türk kadınının ne kadar seksi olduğunu dile getirmiş. Yani,kısa mini etek giyenler,dekolte giyenler seksi. Bunu diyen erkek değil ha bir kadın ![]() Bir daha diyorum dekolte seksilik katıyormuş la. Seksilik nedir ? Açmıcam bunu ![]() Bir hoca ne demişti ? 'Taciz eden kadar,dekolte giyende suçludur'. Dekolte neymiş ? Seksilikmiş. Seksilik neydi ? Yazmıca inatla ![]() Demek neymiş ? Tacizci kadar,dekolte giyen de suçluymuş. Ama bizim garip kişiler -bknz: müjde ar- hala son günlerde inatla bunu dillendiriyorlar. Diyolar ki 'dekolte giymem laf atılması için sebeb değil' Ama dekolte seksilik.Seksilik nedir ? Yazmıcam yine ![]() Eee erkek kadın arasındaki farkı göz önünde bulundurursak,ülkemizde ufacık 11 yaşındaki bir çocuğa tecavüz edeni de katarsak,demek ki dekolte giymek bir suç,tacize davetiye çıkarmaktır. Hiç kimse de ''dekolte giydim diye bana laf atamaz'' deme hakkına sahip değil. Öyle bir laf atarlar ki,dua edin lafta kalsın ormana kaldırmasınlar. Oysa o hocanın vurgulamak istediği de bu,'sen kişiliğini değil dişiliğini ortaya serersen,isteyerek veya ismeden de olsa bazı erkeklerin sözlü tacizlerine maruz kalırsın',kısacası 'seksi giyinen de suçludur' demek istiyor. Ülkemize gelen hatun ne diyor ? 'Seksisiniz yavrum' diyor.Hocanın söyleminden hiç bir farkı yok. Acaba bu kadın tartışılır mı ? Yoksa dünyanın en ünlü en zengin mankeni diye el üstünde tutulup gazetenin magazin sayfalarında yer verirler mi ? Merak ediyorum ![]() Seksiliği hiç kimse normal bir şeymiş gibi gösterme hakkı yok. Bazıları seksiliği ekmek parası olarak kullanıyor,ne garip değil mi ?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|