11-11-2011, 02:03 | #1 |
Ahali önerilerinizi bekliyorum..
Hafta sonu sinema keyfi yapacagim su anda gösterimde 3 türk filmi var izleyen arkadaslarin yorumlarini almak isterim, hangisine gitme noktasinda kararsizimda yorumlariniz biraz yardimci olabilir..
Birinci film Behzcat C. ben bunun disizinide hic izlemedim, nedir, ne degildir bilmiyorum.. ikincisi anadolu kartallari sanirim askeri bir film.. ücüncüsü The turkish Passport tahminim türklerin almanyaya göcünü anlatiyor.. he birde Almanyaya hos geldiniz filmi var oda haftaya gelecek ona zaten bakacagim nede olsa bizi anlatiyor Allahin sadik kulu nada bakmayi düsünüyorum, izleyen var mi onunda yorumlarini merak ediyorum..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-11-2011, 02:10 | #2 |
celal tan ve ailesinin aşırı acıklı hikayesi
eğer bu film varsa buna git mavera önce... bir onur ünlü filmi kesinlikle sıkılmayacaksın ve bol bol şaşıracaksın... ben izlemedim ama onur ünlünün tüm filmlerini izledim... kefilim ona... zaten altın koza en iyi film ödülünüde aldı... behzat ç de küfür çok olacaktır... yengeyle gideceksen önermem... ama kalite filmdir... çok sevdiğim bir karakterdir behzat |
|
11-11-2011, 02:12 | #3 |
yok hanimla beraber Allahin sadik kuluna gideriz ama hafta sonu kafama göre bir yada iki filme gidecegim..
bendeyar nasil bir film, giden bir arkadsim cok sacma dedi.. bu arada o dedigin film yok burada belki daha gelmedi ama cok popüler olmayan filmleri getirmiyorlar.. behzat c den cok bahsediyorlar, merak etmiyor degilim.. hic olmadi alirim cocugu tentenin maceralarinizi izleriz :D |
|
11-11-2011, 02:14 | #4 |
Wilkommen hemsehrim...
Özlettin kendini. Ben tavsiyede bulunmayacagim. Bilakis hangi filme girersen mutlaka elsetirilerini burda paylas...bende ona göre girerim. |
|
11-11-2011, 02:16 | #5 |
celal tan niye gelmedi yav:S
daha çıkmadı mı acaba halbuki ödülleri topladı şu an sinemeye gitsem celal tan ve ailesinin aşırı acıklı hikayesi ve behzat ç yi izler gelirim eve... |
|
11-11-2011, 02:19 | #6 | |
Alıntı:
hafta sonu mac yok tv de, hava degisiminden dolayida hastalandim o yüzden halle deki maclara 1-2 hafta ara veriyorum ama evde bos bosda oturamam o yüzde bir kac film izleyeyim dedim.. |
||
11-11-2011, 02:21 | #7 | |
Alıntı:
mesela ben özpetekin filmlerini, fatih akinin filmlerini hep internetten izledim.. |
||
11-11-2011, 08:47 | #8 |
Sen yine de tenteni izle abi..
|
|
11-11-2011, 12:51 | #9 |
benim tavsiyem Allahın sadık kulu..
|
|
11-11-2011, 14:01 | #10 |
Anadolu kartallarına git abi,bi aksilik olmazsa bu akşam izlicem..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|