![]() |
#1 |
![]() Kanal D'de yayınlandığı günden bu yana 'ahlaksızlık' kokan senaryo ve sahneleriyle toplumun tüm kesimlerinin büyük tepkisine neden olan Aşk-ı Memnu isimli dizinin yayından kaldırılması için girişimde bulunan duyarlı vatandaşlar internet ortamında organize olup RTÜK'e şikayet yağdırıyor.
İşte internette başlatılan şikayet kampanyası: 'Aşk-ı Memnu '' isimli ahlaksız diziyi şikayet ediyoruz. Aile ve toplum ahlaki kodlarımızı tahrip eden bu diziyi "Ben annem, babam, kızım ve oğlumla yüzüm kızarmadan keyifle izliyorum " diyemiyorsanız lütfen. İş işten geçmeden... Aile bağlarımız çatırdamadan... . Vatandaşlık göreviniz olan şikayet etme hakkınızı kullanın. Lütfen...Hemen ... Şimdi... Rtük Şikayet Linki İçin Tıklayın İstediğiniz gibi doldurabilirsiniz yardımcı olması cihetiyle aşağıya örnek bilgiler yazılmıştır. Kişisel bilgilerinizi giriyorsunuz... Kuruluşun Yayın Türü : TV işaretliyorsunuz. Kuruluş Adı : KANAL D. Program Adı : AŞK-I MEMNU. Yayın Tarihi : PERŞEMBE. Yayın Saati : 20:15 GÖRÜŞLERİNİZ : Perşembe Akşamları Kanal D Televizyonunda Saat : 20:15 'te yayınlanan ''Aşk-ı Memnu' isimli dizi, bizi biz yapan temel değerlerimiz olan inancımıza, geleneksel örf ve adetlerimize uymadığı genel toplum kanaatidir. Ailemiz ve bilhassa gençlerimiz üzerinde ahlaki bir çöküntüye sebebiyet veren bu diziyi protesto ediyorum. Yetkili ve sorumlu bir üst kurul olarak hassasiyetlerimizi dikkate alacağınız temennisi ile ilgili ahlaksız dizinin yayından kaldırılması için gerekli olanın yapılmasını talep ediyorum. Saygılarımla.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şikayetlerimizi bizler de ilettik.
Tavır almak önemli .En azından safımız belli olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Kanal D'de yayınlandığı günden bu yana 'ahlaksızlık' kokan senaryo ve sahneleriyle toplumun tüm kesimlerinin büyük tepkisine neden olan Aşk-ı Memnu isimli dizinin yayından kaldırılması için girişimde bulunan duyarlı vatandaşlar internet ortamında organize olup RTÜK'e şikayet yağdırıyor. İşte internette başlatılan şikayet kampanyası: 'Aşk-ı Memnu '' İsimli AHLAKSIZ DİZİYİ Şikayet Ediyoruz. Aile ve Toplum Ahlaki kodlarımızı TAHRİB eden bu diziyi "Ben Annem, Babam, Kızım ve Oğlumla yüzüm kızarmadan Keyifle izliyorum " DİYEMİYORSANIZ !!! lütfen. İş işten Geçmeden... Aile Bağlarımız Çatırdamadan... . Vatandaşlık göreviniz Olan Şikayet Etme Hakkınızı Kullanın LÜTFEN...Hemen ... ŞİMDİ... RTÜK ŞİKAYET LİNKİ İÇİN TIKLAYIN İstediğiniz gibi doldurabilirsiniz yardımcı ÖRNEK olması cihetiyle Aşağıya Örnek bilgiler Yazılmıştır. Kişisel Bilgilerinizi giriyorsunuz... Kuruluşun Yayın Türü : TV işaretliyorsunuz. Kuruluş Adı : KANAL D. Program Adı : AŞK-I MEMNU. Yayın Tarihi : PERŞEMBE. Yayın Saati : 20:15 GÖRÜŞLERİNİZ : Perşembe Akşamları Kanal D Televizyonunda Saat : 20:15 'te yayınlanan ''AŞK-I MEMNU' isimli dizi, Bizi biz yapan temel değerlerimiz olan İNANCIMIZA, geleneksel ÖRF ve ADETLERİMİZE uymadığı genel TOPLUM KANAATİDİR.Ailemiz ve Bilhassa gençlerimiz üzerinde ahlaki bir çöküntüye sebebiyet veren bu diziyi PROTESTO ediyorum. Yetkili ve Sorumlu Bir üst KURUL OLARAK hassasiyetlerimizi dikkate alacağınız temennisi ile ilgili AHLAKSIZ DİZİNİN yayından kaldırılması için gerekli olanın yapılmasını ARZ ve TALEB EDİYORUM. Saygılarımla." Engin KAŞDAŞ-habervaktim.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İzleniyor ki var.
Beni yayınlanmasından çok,halkımızda bu kadar çok rağbet görmesi üzüyor. Ahlaksızlık almış başını gidiyor,millet hala reyting veriyor bunlara. Aşkı memnuyu izleyen birine bakışımda bununla alakalı. Allah islah etsin. Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (01-20-2010 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnşallah kaldırılır dizi geçenlerde uyarı almış zaten...
Aslan Amca da var orda ama ne olursa olsun şikayet edicez... Konu Cerrah tarafından (01-20-2010 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu diziyi ben de sevmiyorum. her köşesinde milletin manevi değerlerine saldırı var. resmen tabuları yıkmaya yönelik faaliyetlerden birkaçı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu kadar şikayet olmasına rağmen reyting de birinci.Önce dinimizle vurdular şimdi de aile kavramımızla vurmaya başladılar.Kartelin kanallarındaki bütün diziler böyle aile fertlerinin biribirlerine karşı ihanetlerini içeriyor.
EE eskiler fitnevizyon diye boşuna demiyorlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Arkadaşlar öyle demeyin (:
Gericimisiniz siz ![]() Durun muassır medeniyetler seviyesine cıkarıyo kanal d bizi ![]() ![]() Adamlar medeniyeti temsil ediyo ![]() Bak şimdi biri damlar destek verir chp lilerden ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Halit Ziyadan... Bu dizi sakıncalı... Aynı senin gibi... Sende sakıncalısın.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu arkadaşa göre ensest münasebetler normal olmalı ki, bu diziden rahatsız olmuyor...
|
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aşkı memnu, rtük |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|