AK Gençliğin Buluşma Noktası
Basketbol Ak Parti Forum, Ak Genç Basketbol.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-01-2009, 19:23   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up Ahmet Dedehayır: "Süper Kupa'yı Kazanmak İstiyoruz"



Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, bu sene bir ilke daha imza attı. Takımımız, Avrupa bayan basketbolunda ilk defa düzenlenecek olan Süper Kupa organizasyonuna katılacak. Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Şube Yöneticisi Ahmet Dedehayır, verdiği röportajda takımımızın sezon öncesi son durumunu ve Süper Kupa hakkındaki görüşlerini anlattı.

“Takımımızın önümüzdeki sezon, hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum.”
Sezon öncesi takımımız, Fransa ve Macaristan’da, önemli takımların bulunduğu iki turnuvaya katıldı. Ben buralarda oynadığımız maçlarda sonuçları fazla önemsemiyorum. Hem ben, hem de teknik ekibimiz oynadığımız maçlardaki basketbolumuzdan ve mücadelemizden son derece memnunuz. Geçen sene, bilindiği üzere çok kuvvetli bir kadromuz vardı. Bu sene bu kadromuza bir yerli ve üç de yabancı oyuncu takviyesi yaptık. Bu transferlerden sonra kadromuzun daha da güçlendiğini düşünüyorum. Işıl Alben’in sakatlığı da tahmin ettiğimizden önce iyileşiyor. Böylece, Işıl da görmek istediğimiz formuna daha çabuk kavuşacak. Sonuç itibarı ile, yeni sezona çok kuvvetli bir kadro ve teknik heyet ile gireceğimizi düşünüyorum. Takımımızın önümüzdeki sezon, hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. Eurolig’de de gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Öncelikli hedefimiz tabii ki gruptan çıkmak.

“Galatasaray, her alanda olduğu gibi bu alanda da ilklerin takımı olduğunu gösterdi.”
Bilindiği gibi Süper Kupa daha ilk defa yapılan bir organizasyon. Galatasaray, her alanda olduğu gibi bu alanda da ilklerin takımı olduğunu gösterdi. Takımımız, Avrupa Bayan Basketbol tarihindeki ilk Süper Kupa’da yerini alacak. Rakibimizden çok fazla bahsetmeye gerek yok. Spartak Moskova, bayan basketbolunda dünyanın açık ara en kuvvetli takımı. Bütün dünya starlarını bünyesinde toplayan, bir dünya karması diyebiliriz. Bu takım ortalama herhangi bir erkek takımını rahatlıkla yenebilecek güçte. Tabii ki Galatasaray’da başlamadan pes etmek gibi bir şey söz konusu olamaz. Elimizden geldiğince iyi mücadele ederek Türkiye ve Galatasaray’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizim açımızdan son derece gurur verici bir olay. Bu maçta da yine eksik bir kadro ile mücadele edeceğiz ama söylediğim gibi biz, rakibimiz bizden daha güçlü olmasına ve eksiklerimiz olmasına rağmen elimizden gelenin en iyisini ortaya koyup kazanmayı istiyoruz.
Son olarak da, taraftarımızın Avrupa Şampiyonu takımımıza sahip çıkmasını, sezon boyunca bizi desteklemesini ve uzun bir aradan sonra Türkiye Ligi ve Kupası’nı alırken yanımızda olmasını istiyoruz ...

galatasaray.org

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-01-2009, 20:08   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
İnşallah...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2009, 20:27   #3
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart
Ülkemizde Milli takımımızdan çok kulüp takımlarımızın başarısı ön plana çıkmaktadır.
Bu başarıların lokomotifi durumunda olan takım ise şu anda şüphesiz Türkiyenin gözbebeği olan Galatasarayımızdır.
Başta Futbol olmak üzere bir çok branşlarda sayısız başarılara imza atan ,kazandığı birbirinden değerli kupaları müzesinde koyacak yer bulamayan,yerlisinin yabancısının gıpta ve hayranlıkla izlediği ilklerin takımı Galatasarayımızın önü açıktır ve bir kaç sene sonra lokomotiflik bir kenara ,bu ülkenin hızlı treni olacaktır.
Bayanlarımıza başarılar diliyorum.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım