![]() |
#1 | |
![]() Ahmet Hakan Coşkunun bugünki köşe yazısından:
Alıntı:
İmam hatipli Ahmet Hakan Coşkunun yazısındaki vehameti farkettiniz mi arkadaşlar? Ne diyor: MEDİNEDE..... Peygamberin..... VEDA HUTBESİ VERDİĞİ ALANDAYIZ.... Yazıklar olsun. İnsan köküne ancak bu kadar uzak kalabilir. Yahu sen imam hatipde görmedin mi? İmam hatipden sonra hiç duymadın mı? Ailende felan hiç bahsetmediler mi? VEDA HUTBESİ nerde okundu? Ne kadar lakayt bir tavırla oraya gittiğin, ne kadar lakayt bir şekilde yazı yazdığın bundan bile ortaya çıkıyor. Seni protesto ediyorum Ahmet Hakan. yazıklar olsun sana.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() mekkede arafattta okunan..bu yüce bildiriye bile medinede okundu diyebilecek kadar özünden uzaklaşan hakan çoşkuna sözüm yok..
rica etsem sevgili peygamberimizin mübarek ismi şerifleriyle şu adama hitap etmesek.. isimler insanlara rehberlik edermiş..ama bazıları o ismin altında eziliyo işte..şekilde görüldüğü üzre... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ciddi ciddi ben Ahmed Hakan'a kızmıyorum...
Bu adamın meşhur olması için içimize sokan ve yıllarca Kanal 7 gibi gözbebğimiz mütedeyyin kanalın haber yönetimini bu adama (!) teslim eden hangi sorumsuz şahsiyetse; ona kızıyorum... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zaten Ben Ahmet Hakanı Hiç Çözemedim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yok artık ya Medine'ye gitmiş veda hutbesinin okunduğunu sandığı yere gitmiş sonra da veda hutbesinin orada okunmadığını öğrenemeden Türkiye'ye gelmiş
Cehalet paçalarından akıyorda bu kadar'da aklı kıt olanını yeni görüyom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İşin ilginci bu coşmuş denen kişi imam hatip kökenli.
VE ailesi islami camiadan bir aile. Yahu hiç mi duymadın veda hutbesinin mekkede arafatta hac esnasında okunduğunu? Öbür tarafa transfer oldun diye her şeyi bir anda sildin mi beyninden? Yazık ne kadar yazık.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Asenayı bile solladı ahmet sahnelerde
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |