![]() |
#1 |
![]() ![]() ETÖ sanığı Mustafa Balbay'ın tutuklanışını protesto etmek ve kendisine destek vermek için Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret ederek Balbay'ın kitaplarını imzalayan anlı şanlı gazeteciler, Balbay'ın darbe günlüklerinin ortaya çıkmasının ardından ne diyeceklerini şaşırdılar. Bunların arasında Vakit'i dilinden düşürmeyen tetikçi yazar Ahmet Hakan da vardı. ETÖ sanığı Mustafa Balbay'ın tutuklanışını protesto etmek ve kendisine destek vermek için Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret ederek Balbay'ın kitaplarını imzalayan anlı şanlı gazeteciler, Balbay'ın darbe günlüklerinin ortaya çıkmasının ardından ne diyeceklerini şaşırdılar. Destekçi yazarlar, “Komutanlarla birlikte darbe zemini oluşturmaya dönük yapılan planları, gazetecilik mesleğinin gereği olarak mı yorumluyorsunuz? Günlüklerin altına imza atar mısınız? Siz gazeteci olarak bu tür ilişkilere girer misiniz?” şeklindeki sorumuzu cevaplamakta zorlandılar. Patronunun gazetemize saldırtmak için tuttuğu Ahmet Hakan, Hürriyet Başyazarı ve İllegal Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından ve CHP eski Genel Başkanlarından Altan Öymen, Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas, İslam düşmanı görüşleriyle tanınan Gazeteci Yazar Faik Bulut ve Türkiye Gazeteciler Birliği Başkanı Orhan Erinç'in “Balbay'a hala destek veriyor musunuz” sorumuza “evet” cevabı verememeleri de dikkat çekti. ETÖ sanığı Mustafa Balbay'ın tutuklanışını protesto etmek ve kendisine destek vermek için Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret ederek Balbay'ın kitaplarını imzalayan anlı şanlı gazeteciler, Balbay'ın darbe günlüklerinin ortaya çıkmasının ardından ne diyeceklerini şaşırdılar. Destekçi yazarlar, “Askerlerle birlikte darbe zemini oluşturmaya dönük yapılan planlamaları gazetecilik mesleğinin gereği olarak mı yorumluyorsunuz? Siz gazeteci olarak bu tür ilişkilere girer misiniz?” şeklindeki sorumuzu cevaplamakta zorlandılar. VAKİT'İ AĞZINDAN DÜŞÜRMEYEN AH COŞKUN ŞAŞKINA DÖNDÜ Patronunun gazetemize saldırtmak için tuttuğu Ahmet Hakan, 'Vakit' lafını duyar duymaz önce 'ses gelmiyor' numarasına başvurdu. Kaçamayacağını anlayınca “ben Vakit'e konuşmam” diyen Ahmet Hakan, “Vakit'i dilinizden düşürmüyorsunuz. Konuşmaktan niye kaçıyorsunuz?” sorumuz karşısında yine “ses gelmiyor” numarasına başvurarak telefonu kapattı. Vakit için tutulan Ahmet Hakan da, diğer Balbay destekçileriyle birlikte Cumhuriyet Gazetesini ziyaret etmiş, “İlhan Selçuk'un koltuğuna” nasıl oturduğunu ve keyif aldığını köşesinde yazmıştı. İLLEGAL KONSEY BAŞKANI EKŞİ DE KONUŞMAKTAN KAÇTI Hürriyet Başyazarı ve İllegal Basın Konseyi Başkanı, ETÖ sanığı Balbay'ın destekçilerinden Oktay Ekşi de sorularımıza cevap vermekten kaçtı. ÖYMEN'E GÖRE “MESLEK” DAYANIŞMASIYMIŞ Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından ve CHP eski Genel Başkanlarından Altan Öymen, “Komutanlarla birlikte darbe zemini oluşturmaya dönük yapılan planları, gazetecilik mesleğinin gereği olarak mı yorumluyorsunuz? Siz gazeteci olarak bu tür ilişkilere girer misiniz?” sorumuzu, “Biz basın özgürlüğü açısından yanlış olduğunu düşündüğümüz bir konuda dayanışma yaptık. Bu yüzden Sayın Balbay'ın tutuklanmasına karşı çıktık. Ben bahsedilen günlükleri henüz okumuş değilim. O yüzden bir yorumda bulunmak istemiyorum” şeklinde cevapladı. BARLAS: “BALBAY'LA FİKİRLERİMİZ UYUŞMAZ AMA...” Vakit'in sorularına Sabah Gazetesi Yazarı Mehmet Barlas da “Öncelikle Sayın Balbay'la fikir ve düşüncelerimizin uyuşmadığını söyleyeyim. Ben konuyu sadece mesleki dayanışma açısından değerlendiriyorum. Sayın Balbay'ın yargılanma süreci sonunda beraat etmesini bir meslektaşı olarak temenni ediyorum. Çünkü gazetecilikte zaman zaman bu tür suçlamalarla karşılaşılması mümkündür” şeklinde cevap verdi. BEN O MESLELERLE İLGİLENMİYORUM İslam düşmanı görüşleriyle tanınan Gazeteci Yazar Faik Bulut da sorularımız karşısında cevap vermekten kaçındı. Bulut, “Darbe günlüklerinden sonra Balbay'a hala destek veriyor musunuz” sorumuza, “Ben bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Bu meselelerle ilgilenmiyorum” diye cevap verdi. BİZ KONUYU GAZETECİLİK YÖNÜNDEN ELE ALDIK Türkiye Gazeteciler Birliği Başkanı Orhan Erinç ise sorularımızı “Ben bahsedilen darbe günlüklerini henüz okumadım. Balbay'a verdiğimiz destek, gazetecilik mesleğinin dayanışmasıyla ilgiliydi. Gazeteciler belge ve bilgilerle gazetecilik yaparlar. Yani bu işin bir gazetecilik yönü var. Diğer yönüyle de konu zaten yargının ilgi alanındadır. O konuda yorum yapmamız doğru olmaz” şeklinde yanıtladı. / VAKİT
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Patronunun gazetemize saldırtmak için tuttuğu Ahmet Hakan, 'Vakit' lafını duyar duymaz önce 'ses gelmiyor' numarasına başvurdu. Kaçamayacağını anlayınca “ben Vakit'e konuşmam” diyen Ahmet Hakan, “Vakit'i dilinizden düşürmüyorsunuz. Konuşmaktan niye kaçıyorsunuz?” sorumuz karşısında yine “ses gelmiyor” numarasına başvurarak telefonu kapattı.
Bu bulaşık oğlan bunu ikinci kz yapıyor.. Aslan Değirmenci'ye de bir sefernde aynısını yapmıştı şu 'Danıştay cinayeti' meselesinde.. Vakit'le boy ölçüşemezsin AH Hakan.. Şok olursun böyle her seferinde... Bu deniz seni boğar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() vakit gazetesinden nefret ederim ama ahmet hakan dan da nefret ederim..!
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ahmet hakanda artık monser olmak icin ne aptıgını sasırdı..Hurriyette yazmayla halktan gelmenin ikilemini yasıyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|