11-10-2010, 23:36 | #1 | |||
Ahmet Kaya'nın hiç görülmemiş ve duyulmamış konuşmaları!
Sevgili Ahmet Kaya'nın "Ülkemde Son Turnem"
İsimli albümünde bu görüntüler ve konuşmaları da yer alıyor. Herkesin mutlaka izleyip dinlemesini tavsiye ederim. 5 Dakikadır.. Başörtüsü ile ilgili konuşmaları da var. Ülkenin bölünmez bütünlüğünden de sık sık söz ediyor...
http://www.youtube.com/watch?v=Dw4N000dWeQ
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-10-2010, 23:39 | #2 |
ey gidi iki gözüm senin neyine özgürlüge dem vurmak, senin neyine basörtüye sahip cikmak, senin neyine kültürüne siki sikiya bagli olmak..
sende ciksaydin sarkimi söyler, keyfime bakarim deyip takiyye yapsaydin ya, yalakalik yapsaydin ya iste o zaman bastaci olmustun, iste o zaman ülkenden uzak vatan hasretiyle vefat etmezdin! |
|
11-10-2010, 23:45 | #3 |
Bu adamı bölücü diye suçlayanlar, bu ülkeyi bölmek istediğini ısrarla söyleyenler izlesin şu videoyu..
|
|
11-11-2010, 00:59 | #4 |
Konu başlığındaki gibi Ahmet Kaya'nın hiç görülmemiş ve duyulmamış konuşmalarını izledim açıkçası açıklamalarını samimi buldum yalnız benim için bu konuşmaların tarihide önemli ...
|
|
11-11-2010, 01:09 | #5 |
Aah ah keşke itbaşını hiç özlemeseydin be Ahmet Kaya..
|
|
11-11-2010, 11:07 | #6 | |||
Ahmet Kaya'nın O görüntü ve konuşmaları 1997 ve 1998'e aittir.
Avrupada, sürgünde de benzser sözler sarfetmiştir Onları da zaman içerisinde bu konuda paylaşacağım. Böyle bir adam bir daha asla gelmez bu ülkeye. "43" yaşında "memleket hasretiyle" hayata gözlerini yumması insanın içini acıtıyor. Keşke değeri bilinseydi. Sürgündeki bu şarkısını da dinlemenizi tavsiye ederim...
http://www.youtube.com/watch?v=tWohBJg5yjQ&feature=fvst SİZ YANMAYIN Ağlama bu günler gelir de geçer babam Ağlama bu dertler elbet biter babam Ocaksız köylerimde dumanlar tüter elbet Ben yandım sen yanma allah aşkına “Burda, bu şarkımı söylerken, benim Türkiye’de yaşadığım çok zor günlerde bir merhaba’sını istediğim, fakat o merhaba’yı benden esirgeyen, ulusal anlamda aynı kaderi paylaştığım bütün arkadaşlarıma ve dostlarıma ince bir sitemdir. Umarım bunu anlarlar”... İki damla gözyaşımla Satıldım pazarlarda Kırdılar yüreğimi Kırdılar azarlarla Sürgünlere yolladılar Sabah dörtte yağmurlarla Ben yandım Siz yanmayın allah aşkına Söz-Müzik; Ahmet KAYA... |
||||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|