|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Ahmet Taşgetiren Bugün Gazetesi'nden gönderildi Akil insanlar heyetinden birisi olan Bugün Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren'le gazetenin yollarının ayrıldığı iddia edildi. Ahmet Taşgetiren, Bugün Gazetesindeki köşesinde çok ses getirecek bir yazı kaleme almıştı. Cemaat'e ve Fethullah Gülen'e oldukça yakın olan Taşgetiren yazısında, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili düşüncelerini dile getirmiş ve bu süreçte Cemaat'in de kaybedeceğini söyleyerek Cemaat'e yakın yazarlara bazı uyarılarda bulunmuştu. Taşgetiren, gazetenin bugünkü baskısında yer alan yazısının ardından akşam saatlerinde tabiri caizse ''kovuldu.'' İktidarı eleştiren Nazlı Ilıcak'ın Sabah'tan kovulmasına sert tepki gösteren Cemaat'e yakın yazarların, bu gelişmeye nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. PİRİNCİN İÇİNDEKİ TAŞ OLUYORUM Ahmet Taşgetiren daha önce de Cemaat tarafından yazdığı yazılar sebebiyle çokça eleştirildiğini ifade etmiş ve bu eleştirelere şu sözlerle sitem etmişti. "Ben imam hatip kökenliyim, İslam Enstitüsü'nde okudum. Tertemiz Müslüman bir anne babanın çocuğuyum. Çocukluktan beri de hayatım İslami hizmet alanlarında geçti. Şimdi ortada durup, herkesi kardeşliğe dostluğa çağırıp, bu süreçte ortada dolaşan malzemelerin test edilmesi gerektiğini yazıyorum. Ne oluyorum o zaman? Pirincin içindeki taş oluyorum... -- Şu yukarıda benim için yazılanlar, Hocaefendi'nin gönül dünyasına nasıl yansıdı, onu merak etmekteyim. Şu yukarıdaki satırlar, on yıllardır dost olarak aynı iklimleri paylaştığım Hizmet'in öndeki simaları tarafından nasıl karşılandı onu merak etmekteyim. Ben, 40 yıllık yazarlık hayatımda bu tarz hitaplarla çok karşılaştım ve birçok insan sonra gelip benden "helallik" dilediler. Derim ki: Herkes kendi kalbine baksın. İnsanlara şablon geçirirken, şeytan devreye giriyor mu girmiyor mu? Ona baksın. Bu da kolay iş değil." ![]() ülkehaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Gönderildiği yalandır. Kendi isteği ile ayrılmıştır. Siz herkesi başbakan ile karıştırıyorsunuz.
Buyrun kendi açıklama yapmış. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kendisi ayrıldı
Ancak DAMAT MEDYASI SABAH Nazlı Ilıcak'ı gönderdi ![]() Doğum sancıları |
|
![]() |
![]() |