|
![]() |
#1 |
![]() Ve nihayet buluşuyorlar.
Nihayet şeytanın bacağı kırıldı. Buluşmanın hayırlı bir şekilde geçmesini dilerim. Bu buluşmayı şahsım adına destekliyorum. Çok istiyordum buluşmalarını. Bakalım neler olacak zaman içerisinde.?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu ülkenin taşında,toprağında gözü olan,hain emeller peşinde olanların kirli ayak oyunları olmazsa AK Parti iktidarı,Recep Tayyip Erdoğan liderliğinin çözemeyeceği dünyevi sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum!Bu bağlamda ülkeyi sürekli gerip,DTP'yi yanlış eylem ve söylemlerin içine çeken oluşumların müdahalelerine rağmen Başbakan DTP ye görüşme fırsatı verdi.Burada bütün yük DTP nin sırtında,isterlerse vezir olurlar bu ülkede,isterlersede REZİL olurlar!Hamaset ve kısırdöngü siyaset mülahazalarından kaçarak,bölgedeki kürt vatandaşlarımızın direktifleri doğrultusunda hareket etmelidirler.Eli silah tutarak savaş ile çözüm arayan örgütleri asla kale almamalıdır,çünkü eli kanlı örgüt her iki tarafada büyük zarar vermektedir.Ve en önemlisi bu örgütün perde arkasında dış mihraklar bulunmaktadır.Bu mihraklar dolayısı ile kardeşi kardeşe vurdurtma çabası içindedir!Dolayısı ile dtp bu görüşmeyi tarihi bir fırsat olarak görüp yenilenme hareketine gitmelidir!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şahsen bu görüşmeyi desteklemiyorum.Görüşme amacı her ne kadar yararlı sonuçlar doğurursa doğursun pkk'yı kabul etmeyen bir partiyle görüşmesine tamamen karşıyım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kesinlikle katılıyorum, kusara bakmayınız ama bu sefer duygularımızı dinleyeceğiz kardeşim...! Tsk ne haltlar yerse yesin umurumda değil zaten hamd olsun bir bir çıkıyor o ayrı bir mesele de, o dağlarda şehit düşen aslanlar bu ülkenin evlatları ve o evlatlara kıyanları terörist olarak görmeyen bir partinin başkanıyla görüşülmesine muhalifim...!
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Başka insanlarda mı ölsün? Ne istiyorsunuz? Hangisini istiyorsunuz? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
pkk leşleri öldü evet bizim evlatlarımızda ŞEHİT düştü. Kusura bakmayın ama iyi niyet demeçleri veren dtp aynı günün akşamında polis'e linç girişiminde bulunuyor ben şüphe ederim bu iyi niyetten. Bu yanağına vurdular öbürünü çevir; yokk ya..! |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Baska Insanlarda mi ölsün demissiniz. O "Baskalari" dediginiz bir Kahpe Pusu'ya giden Mehmetcigimiz ise size verecegim tek cevap, Onlara Ölü demeyin, Onlar diridirler. Velhasil Savasin bitmesini degil Sehidimizin kaninin yerde kalmamasini biz TÜRK MILLETI olarak gönülden istiyoruz. Asirlar boyunca Sehitlerimize verdigimiz Sözler ile buralara geldik, Onlara laik olamadigimizdanda bu kadar parcalandik. Bu Millet bunlara laik degil. Varsin, olsun yok olalim ama Mücadelemizi Atalarimiza laik sürdürelim. Ya Istiklal, Ya ölüm !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
fakat meseleye olumlu açıdan da bakmak gerekir. Empati de kurmak gerekir. Kürtlerin çektiği acılar göz ardı edilemez. PKK'lılar keyfinden mi dağa çıktı? Diyarbakır askeri cezaevinden çıkan yüzlerce masum insan sırf can güvenliğini koruyabilmek için dağa çıktı mesela. Sorunun nerelerden kaynaklandığını iyi analiz etmek gerekir. Elbette birileri üzülecek birileri sevinecek. Peki nereye kadar gidebilir bu 25-30 yıllık kirli savaş? Bu savaşın galibi veya mağlubu var mı? Evet sadece mağlubu var; mağlubu Türkiye'dir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() "Yarın bunları böyle yazacak
aklanacak direnme günleri kavga aklanacak aklanacak dost da düşman da gökyüzü kandan irinden azade gökte suda toprakta ilk cemre ile aklanacak dünya.." Konu Ertuğrul ÖZGÜL tarafından (08-05-2009 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kırmızıyla yazmak yasak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|