![]() |
#1 |
![]() Ahmet Türk'e saldırı
![]() CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Karadenizli biri olarak karedeniz insanının provakasyona kafatascı zihniyete alet olması esef verici .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() O saldırı Emine Aynaya yapılsaydı çok sevinirdim .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() (: başka bi kaç tane daha şirret karı vardı onlara da yapılabilirdi.. Türk'e yapılması çok manidar değil mi?
Hadi ayna veya benzerlerine yapılsa derim tamam karınmuşlar adamın radikal damarı tuttu ama Türk içlerinden en iyisi.. içlerinde en konusulacak pozitif adama yapılması Örgt içinde bak bizim en uysalımıza bunu yapıyorlar.. hatta bakın böyle sünepe ve T.C. ye yakın olursanz böyle böyle olur da derler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Arkadaşlar bugüne kadar birçok tartışmada karşıt görüş bildirdim yine İNANDIĞIM doğrulardan vazgeçmeyeceğim.
Ahmet TÜRK'e yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyorum. Bu ahlaki bir davranış değil. Bu saldırı Ahmet TÜRK'e değilde bir başka sivile yapılsaydı yine karşı çıkardım. Bu bir provakasyon ya da aklı ehil olmayan birinin yapacağı birşeydir. Burada kınadığım bir düşünce de Sakık'ın o yumruklar sizinkilere de gelecek demesi... Umuyorum ki öfke anında söylenmiş mesnetsiz cümleler olsun. Değilse hiç sağlıklı bulmuyorum sizinkiler, bizimkiler düşüncesini... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Trabzon SAMSUN hattında pislik durulmuyor
Hrant Dink cinayeti de benzer şekilde gerçekleşmişti Orada ki organizasyon ve komplocular demek ki çok diri Belleri kırılmamış henüz kafalarını yakında ezmezlerse oradan daha bu tür haberler çok gelir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Karadenizde çok büyük oyunlar oynanıyor.. Rahip cinayetinde, Hrant Dink cinayetinde falan da bunları gördük. İsmail Türüt gibi adamlar olduğu sürece fatihalar yasinler bitmez karadenizde..dikkatli olmak gerek milliyetçilik adı altında ülkeyi karıştıran provakasyonlar gerçekleştiriyolar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
Kimseye yapılmasın ama onlar varken niye ahmet türk? Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Konu NûN tarafından (04-12-2010 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Tanıtmak istediğiniz siteler için, başlık mevcut, oradan yapınız. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|