AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-12-2010, 16:14   #1
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Standart Ahmet Türk'e saldırı
Ahmet Türk'e saldırıMuş'un Bulanık ilçesindeki olaylarla ilgili olarak Samsun'da görülen davanın çıkışında, kapatılan DTP'nin eski genel başkanı Ahmet Türk'e yumruklu saldırı oldu.Muş'un Bulanık ilçesinde DTP'nin kapatılmasının ardından çıkan olaylarda gösterici gruba ateş açarak 2 kişinin ölümü, 8 kişinin yaralanmasına sebep olan gönüllü köy korucusu Turan Bilen ve kardeşi Metin Bilen hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün Samsun Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. Davayı takip etmek için kapatılan DTP'nin siyasi yasaklı başkanı Ahmet Türk, Aysel Tuğluk, Milletvekili Sırrı Sakık, Nuri Yaman, Bitlis Milletvekili Nezir Karabaş da adliyeye geldi. Çıkışta açıklama yapan BDP'li gruba adliye önünde toplanan bir başka grup tepki gösterdi. Oluşan arbedede kapatılan DTP'nin eski genel başkanı Ahmet Türk'e bir genç tarafından yumruklu saldırı oldu. Ahmet Türk, hastaneye götürülürken, saldırgan genç polis tarafından gözaltına alındı. Davayı takip eden avukatlar, adliye önündeki kalabalıktan dolayı dışarı çıkartılmadı. Adliye önünde gerginlik devam ediyor.
CİHAN

Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-12-2010, 16:16   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Karadenizli biri olarak karedeniz insanının provakasyona kafatascı zihniyete alet olması esef verici .
Alt 04-12-2010, 17:22   #3
Kullanıcı Adı
EZEL
O saldırı Emine Aynaya yapılsaydı çok sevinirdim .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 18:26   #4
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
(: başka bi kaç tane daha şirret karı vardı onlara da yapılabilirdi.. Türk'e yapılması çok manidar değil mi?

Hadi ayna veya benzerlerine yapılsa derim tamam karınmuşlar adamın radikal damarı tuttu ama Türk içlerinden en iyisi.. içlerinde en konusulacak pozitif adama yapılması Örgt içinde bak bizim en uysalımıza bunu yapıyorlar.. hatta bakın böyle sünepe ve T.C. ye yakın olursanz böyle böyle olur da derler..
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 19:31   #5
Kullanıcı Adı
Gören Göz
Arkadaşlar bugüne kadar birçok tartışmada karşıt görüş bildirdim yine İNANDIĞIM doğrulardan vazgeçmeyeceğim.
Ahmet TÜRK'e yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyorum. Bu ahlaki bir davranış değil. Bu saldırı Ahmet TÜRK'e değilde bir başka sivile yapılsaydı yine karşı çıkardım.
Bu bir provakasyon ya da aklı ehil olmayan birinin yapacağı birşeydir.
Burada kınadığım bir düşünce de Sakık'ın o yumruklar sizinkilere de gelecek demesi... Umuyorum ki öfke anında söylenmiş mesnetsiz cümleler olsun. Değilse hiç sağlıklı bulmuyorum sizinkiler, bizimkiler düşüncesini...
Gören Göz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 19:39   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Gören Göz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bugüne kadar birçok tartışmada karşıt görüş bildirdim yine İNANDIĞIM doğrulardan vazgeçmeyeceğim.
Ahmet TÜRK'e yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyorum. Bu ahlaki bir davranış değil. Bu saldırı Ahmet TÜRK'e değilde bir başka sivile yapılsaydı yine karşı çıkardım.
Bu bir provakasyon ya da aklı ehil olmayan birinin yapacağı birşeydir.
Burada kınadığım bir düşünce de Sakık'ın o yumruklar sizinkilere de gelecek demesi... Umuyorum ki öfke anında söylenmiş mesnetsiz cümleler olsun. Değilse hiç sağlıklı bulmuyorum sizinkiler, bizimkiler düşüncesini...
Katılıyorum , birileri radikal milliyetçiliği körükleyerek ülkeyi kaosa sürüklemeye calışıyor her iki taraf içinde geçerli bu , millet olarak ne vakit sağduyudan uzaklaşıp hislerimiz ile hareket etmiş isek aramıza nifak sokanların oyunlarına gelmişiszdir.
Alt 04-12-2010, 20:05   #7
Kullanıcı Adı
manifesto
Trabzon SAMSUN hattında pislik durulmuyor
Hrant Dink cinayeti de benzer şekilde gerçekleşmişti
Orada ki organizasyon ve komplocular demek ki çok diri
Belleri kırılmamış henüz
kafalarını yakında ezmezlerse oradan daha bu tür haberler çok gelir
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 20:15   #8
Kullanıcı Adı
Sivil
Karadenizde çok büyük oyunlar oynanıyor.. Rahip cinayetinde, Hrant Dink cinayetinde falan da bunları gördük. İsmail Türüt gibi adamlar olduğu sürece fatihalar yasinler bitmez karadenizde..dikkatli olmak gerek milliyetçilik adı altında ülkeyi karıştıran provakasyonlar gerçekleştiriyolar..
Sivil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 20:18   #9
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Karadenizli biri olarak karedeniz insanının provakasyona kafatascı zihniyete alet olması esef verici .
Millet işsiz ve bir o kadarda tembel.Cebine iki üç kuruş at doğulusu da batılısı da yapar.
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O saldırı Emine Aynaya yapılsaydı çok sevinirdim .
Kimseye yapılmasın ama onlar varken niye ahmet türk?
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
(: başka bi kaç tane daha şirret karı vardı onlara da yapılabilirdi.. Türk'e yapılması çok manidar değil mi?

Hadi ayna veya benzerlerine yapılsa derim tamam karınmuşlar adamın radikal damarı tuttu ama Türk içlerinden en iyisi.. içlerinde en konusulacak pozitif adama yapılması Örgt içinde bak bizim en uysalımıza bunu yapıyorlar.. hatta bakın böyle sünepe ve T.C. ye yakın olursanz böyle böyle olur da derler..
Ahmet Türk gibi bu işe cidden tüm varlığını atmış ve gönülden çalışan insanlar pek yoktur.Kendisi barışı isteyen bir insan olduğu için kimilerinin ekmeğine mani oluyor.Zaten STV dizilerinde bir ara tüm film ve bölümlerde ahmet türk'e suikast felan yazıp çiziyordu haklı olarak.Bence dikkatli olmalı.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 20:21   #10
Kullanıcı Adı
harme
Her ne olursa olsun bir siyasetçiye böyle bir saldırının yapılması çok üzücü.. kınıyorum.

Konu NûN tarafından (04-12-2010 Saat 20:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Tanıtmak istediğiniz siteler için, başlık mevcut, oradan yapınız.
harme isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)