![]() |
#1 |
![]() "Öncelikle böyle bir konuyu ilk kez açıyorum ve tamamen birazcıkta olsa sizlere tebessüm ettirmek amacıyla, lütfen kimse kırılmasın herkez tabiki olmayacak ama haklarında azda olsa bilgim olan kişilere yer vereceğim."
Dolunay Kadim başkanımızın evi, neden bu kadar sakin bir yapıya sahip olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum.Temiz hava ve doğa..(Rahatsız etmemek için fotoğrafı uzaktan çektim o yüzden küçük görünüyor.) : ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu ev kimin olabilir ki? Tabiki aksa abinin her an nakite çevirilebilir çok amaçlı Gemi evler (üstelik mülk farkındaysanız 2 tane) ;)
![]() "Yeni haber "aksa abinin yazlık evinin fotoğrafı ulaştı şimdi elime :o :o :o ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu renkli evin sahibini elbette düşünmemize gerek yok,forumumuzun en renkli karekteri duyguselinin evi,kocaman bir salonu var tüm +larını rahatça biriktirdiği :-*
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Neden bilmiyorum ama bu ev Black Metalin :
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() nazende güzel bir fikir
![]() duygunun evi tam ona göre tebrikler iyi bulmuşsun :D son resmi göremiyorum ![]() +1 ablan için de şöyle süslü püslü bir ev bul ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yalçın beyin evi kale gibi sağlam ve içinde büyük bir kütüphane olduğuna eminim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ümmü selemenin birazcık yalnız kalıp belkide huzurlu olmaya ihtiyacı var,sessizlik belki üzüntüsünü hafifletir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() şanssızlığa bak benim ev görünmüyo
acep gecekonduydu da belediye mi yıktı nazende ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yavuz sultan selimin evi..
Bu kadar hızlı ve faal bir kişiye her odanın penceresinden heryeri görmek yakışır. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|