03-23-2014, 20:25 | #1 |
AK İzmir
Doğma büyüme İzmir'liyim ve geçen seneye kadar İzmir'de oturuyordum. Aslında bende Chp mağduruyum hizmet nedir bilmiyorsun. Aziz'in yaptığıyla yetiniyorsun. AkParti gelse ne olacak bilmiyordum. Yani gelse neler değişecek bilmiyordum. Zaten gösterdiği adaylarda pek iddialı insanlar değildi. Taki bu seçime kadar! İstanbul'a geldiğimde AkBelediyeler'de gerçekten Mutlu İnsanların olduğunu gördüm. Hizmet var çalışıyordu belediye. İşte o an AkParti İzmir'ede gelmeli dedim. Şansımıza Başbakanımız bu seçim kendi bakanını İzmir'e aday gösterdi. Sözde Atatürk'çi,Cumhuriyetçi,Laik İzmir'imin AkPartiyi başa getirmesinin imkansız olduğunu her zaman savunuyordum. Ama mitingler ve anketler beni şaşırttı. İzmir'liler akıllı insanlardır AkParti ile hizmet varken Chp'li hezimeti seçmez! ALACAĞIZ İZMİR'İ İNŞAALLAH!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-23-2014, 23:19 | #2 |
Doğma büyüme bir İzmirli olarak söylediklerine aynen katılıyorum.. Geçen haftaki o İzmir mitinginde ben de vardım.. Eğer 17 ve 25 Aralık taki darbe girişimleri olmasaydı Ak Parti, Binali Yıldırım'la İzmir i çok rahat alırdı.. Ama şimdi bu maalesef zora girdi... Eğer İzmir'i kaybedersek bunun vebali gülen örgütünün üzerinde olacak. Gülen örgütünün en güçlü olduğu şehir de İzmir dir. İzmir gerçekten son derece geri kalmış bir şehir. Kayseri Bursa Konya, İzmir in fersah fersah ilerisinde.. Ankara ile İstanbul İzmir le mukayese bile edilmez. 2 sene önce Ankara'ya gidince şaşırmıştım ve bir İzmirli olarak Ankara nın gelişmişliğine gıpta etmiştim.. İzmir in limanı Deniz'i olmasına rağmen senelerdir yerinde sayıyor.. İzmirliler hizmete oy verirse ak parti alır ama malesef son kutuplaşmalar birçok İzmirli yi ideolojik olarak oy kullanmaya itecek... İnşaALLAH, Binali bey kazanır da İzmir bir dünya şehri haline gelir... Eğer Binali bey kazanırsa, CHP İzmir de bir daha zor seçim kazanır... Sonuçta izmirliler de hizmetin tadına varınca bundan vazgeçmek istemezler Ayrıca bir konuya değinmek istiyorum kılıçdaroğlu nun Aziz Kocaoğlu gibi başarısız birisini tekrar aday göstermesi eşeği aday koysam İzmir de yine seçtiririm zihniyetinin bir tezahürüdür ve Kocaoğlu nun tekrar aday gösterilmesi izmirlilere hakarettir.. Konu Özgür Suriye tarafından (03-24-2014 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-27-2014, 03:50 | #3 |
Sözlerine kesinlikle katılıyorum. Eğer İzmir bu seçimdede Chp'dede kalırsa artık umudumu kesinlikle kesicem. Türkiye'min en güzel şehirlerinden biri olabilecek şehrimi senelerdir yerinde saydırıyorlar. Ve millet bundan zevk alıyormuş gibi hala Aziz Başkan diye geziyor. Bu böyle olmayacak!
İzmir'e Binali Başkan lazım! |
|
03-27-2014, 12:40 | #4 |
Sen oy kullanabilcen mi?
|
|
03-27-2014, 15:16 | #5 |
Izmir ham bir elmas gibidir.
Usta ellrde islenmeyi ve bir mucevhere donusturulmeyi bekliyor. Ins bu ustalik Binali beye nasip olacak. Bu is bitti gibi. Beni asil endiselendiren memleketim Zonguldak. Zor gibi gorunuyor... |
|
03-29-2014, 06:22 | #6 |
Sonucunu en çok merak ettiğim şehir.İnşaallah kazanırız.
|
|
03-30-2014, 22:13 | #7 |
Gülen terör örgütü mensuplarının sandıklarda hile yaparak İzmir i CHP ye peşkeş çekmeye çalıştığı söyleniyor.
Eğer İzmir i kaybedersek gülencilerin yüzünden kaybedeceğiz. |
|
03-30-2014, 23:31 | #8 |
Yeni eklediğim ara bildiriye bak Fihi Ma Fih link ;
http://www.akpartiforum.com/showthre...36#post1049836 |
|
03-31-2014, 02:50 | #9 |
ızmiri de AKlasaydık güzel olurdu
|
|
03-31-2014, 09:38 | #10 |
İzmir malesef bir dahaki sefere kaldı...acaba diyorum oylarla oynandımı ?
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|