AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 01-23-2009, 14:57   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart AK Parti Adaylarımızı;AK Partiforumda Değerlendirin..!
Değerli üyelerimiz Sayılı günlerine girdiğimiz Yerel Seçimlerde AK partimizin Bütün Adayları netleşti..!Bununla birlikte bu başlık altında il ve ilçe adaylarınızı,kendi bölgenizdeki adaylar ile ilgili yapmak istediğiniz değerlendirmeleri,yapabilir üyelerinde tanımasını sağlayabilirsiniz.Değerlendirmelerinizi yaparken;

*Kesinlikle hakaret,rencide edici,karalayıcı,iftira türünden söylemlerden kaçınmanız..!
*Karşılıklı atışmalar haline getirmemeniz..!
*Sadece bölge Adayınızla ilgili değerlendirmede bulunmanız..!
*Adayların herhangi bir kusuru sözkonusu ise;bunu nezaket kuralları çerçevesinde dile getirmenizi dileriz..!

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-29-2009, 02:09   #2
Kullanıcı Adı
kariyerim74
Başbakanımız büyük söz söyleyip malesef küçük iş yapmıştır.adayımız melih gökçek,kadir tokbaş,efkan ala,hatta erkan mumcu,a.latif şener gibi şahıslar olmalıydı şok oldum yaaa ama yinede çok şükür abdurrahman kurt alsaydı oyumu yakardım .şimdi arzunun kazanması için benim uyarılarımın mutlak suretle uygulanması gerekecek tüm yetkililere ilettim ama başbakana iletmeyi çok isterdim çok çok burdaki il yönetiminin umuurnda diil hepsi kayapınar adayı ömer kaplan kazansında diğerlerini boşver hesabında yani hala benim adamım hesabı var ama başbakan öylemi diil ah ah başbakan sesimi duysada gel bakalım dese anlatsam ona
kariyerim74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2009, 21:50   #3
Kullanıcı Adı
GNCMMR
walla ıspartada sagolsun belediye baskanımızın yapmadııg kalmadı..ama daha baska ne yapılabilir ıspartaya tranvay hattı dösenebilir..halıkentten üniversiteye kadar..belki büyük bir spor kompleksi olabilir..daha da baska bişey kalmadı zaten)
GNCMMR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adayları, ak parti, ak parti forum, değerlendirme

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)