01-23-2009, 14:57 | #1 |
AK Parti Adaylarımızı;AK Partiforumda Değerlendirin..!
Değerli üyelerimiz Sayılı günlerine girdiğimiz Yerel Seçimlerde AK partimizin Bütün Adayları netleşti..!Bununla birlikte bu başlık altında il ve ilçe adaylarınızı,kendi bölgenizdeki adaylar ile ilgili yapmak istediğiniz değerlendirmeleri,yapabilir üyelerinde tanımasını sağlayabilirsiniz.Değerlendirmelerinizi yaparken;
*Kesinlikle hakaret,rencide edici,karalayıcı,iftira türünden söylemlerden kaçınmanız..! *Karşılıklı atışmalar haline getirmemeniz..! *Sadece bölge Adayınızla ilgili değerlendirmede bulunmanız..! *Adayların herhangi bir kusuru sözkonusu ise;bunu nezaket kuralları çerçevesinde dile getirmenizi dileriz..!
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-29-2009, 02:09 | #2 |
Başbakanımız büyük söz söyleyip malesef küçük iş yapmıştır.adayımız melih gökçek,kadir tokbaş,efkan ala,hatta erkan mumcu,a.latif şener gibi şahıslar olmalıydı şok oldum yaaa ama yinede çok şükür abdurrahman kurt alsaydı oyumu yakardım .şimdi arzunun kazanması için benim uyarılarımın mutlak suretle uygulanması gerekecek tüm yetkililere ilettim ama başbakana iletmeyi çok isterdim çok çok burdaki il yönetiminin umuurnda diil hepsi kayapınar adayı ömer kaplan kazansında diğerlerini boşver hesabında yani hala benim adamım hesabı var ama başbakan öylemi diil ah ah başbakan sesimi duysada gel bakalım dese anlatsam ona
|
|
03-02-2009, 21:50 | #3 |
walla ıspartada sagolsun belediye baskanımızın yapmadııg kalmadı..ama daha baska ne yapılabilir ıspartaya tranvay hattı dösenebilir..halıkentten üniversiteye kadar..belki büyük bir spor kompleksi olabilir..daha da baska bişey kalmadı zaten)
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
adayları, ak parti, ak parti forum, değerlendirme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|