AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-11-2014, 13:07   #1
Kullanıcı Adı
CaglarSert
Standart Ak Parti, Avrupada bir standart olan yaşam odalarını reddetti
Soma'da 300'ün üzerindeki maden işçisinin ölümüyle sonuçlanan katliamın ardından gündeme gelen yaşam odaları ile ilgili önerge AKP'li vekiller tarafından reddedildi.

Soma'da 300'ün üzerindeki maden işçisinin ölümüyle sonuçlanan katliamın ardından gündemden düşmeyen madenlerdeki yaşam odaları ile ilgili madenlerde yaşam odası zorunlu olsun' önergesi AKP'li vekiller tarafından reddedildi.

CHP'li milletvekilleri, bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki torba yasa görüşmeleri sırasında, madenlerde yaşam odasının zorunlu hale getirilmesinin de yasaya dahil edilmesi için önerge verdiler. Ancak CHP'nin önergesi, AKP oylarıyla reddedildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik madenlerde yaşam odalarının zorunlu hale getirilmesine ilişkin teklife katılmadığını söyledi. Türkiye'deki yasal mevzuat, madenlerde yaşam odası kurulmasını zorunlu kılmıyor. Oysa Avrupa Birliği mevzuatında, madenlerde yaşam odası kurulmasına ilişkin yasal zorunluluk var.

Türkiye, yine yaşam odasını zorunlu kılan Uluslarası Çalışma Örgütü'nün (ILO) ilgili sözleşmesini de 19 yıldır imzalamıyor.

Türkiye'de, yasal olarak zorunlu olmadığı için pekçok madende bulunmayan yaşam odaları yaklaşık 40 kişi kapasiteli. Bu odaların kurulmasının yaklaşık fiyatı ise 250 bin ABD Doları (530 bin TL)

http://birgun.net/news/view/akp-yasa...-reddetti/1506

 

CaglarSert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-11-2014, 13:09   #2
Kullanıcı Adı
CaglarSert
Standart
Akp yine tarafını gostermistir ))) para para para... )) ulkeyi soymak, zenginin yanında olup halkın hayatına kastetmek.. akplilerin 'fitratında' var. ne demisti akpliler... "bu millettin...." cumlenin kalanını öğrenmek icin google'a yazın, akplilerin agzından cıkanları tekrar etmeye ne vicdanım ne terbiyem el verir.

Konu CaglarSert tarafından (07-11-2014 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir..
CaglarSert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta