![]() |
#1 |
![]() Bitlis Belediye Başkan Adayımız Sayın Fehmi ALAYDIN
![]() Bitlis İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hayırlı olsun inşallah bitliste farklı kazanacağıızı umuyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Teşekkür ederim,inşallah alıcaz.Bua arada Fehmi Bey'in arkasındaki de benim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bitlis...İnsanlarının ticaret kabiliyeti ile öne çıktığı bir ilimiz..!Havasını,suyunu,dağlarını taşlarını kısacası Bitlis'i çok iyi bilirim.Babamın ilk memuriyette başladığı yer..Gerçi babamlar hala orada,devam ediyor..!Genç ve tecrübeli bir yüzle Belediye başkanlığını yine kazanmak istiyor AK Partimiz..Fehmi bey gerçekten liyakatli ve tecrübeli genç bir yüz...Bitlisi kazancağından hiç şüphem yok.Her geçen gün gelişmekte olan Bitlis Fehmi beyle daha bir güzel gelişecektir inşALLAH.Şimdiden hayırlara vesile olur inşALLAH.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hayırlı olsun yeni adaylarımız biraz tereddütlerim var aslında bitlis merkez de mevcut başkanın başarısızlıkları olumsuz yansıyabilir dtp nin adayınıda göz ardı etmemek lazım çünkü gecen seçimde sanırım çok az bir oy farkıyla kaybetmişti
guliş kardeşim işiniz zor Allahın izni ve sizlerinde gayretiyle kazanırsınız allah yar ve yardımcınız olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Evet işimiz zor ama çok şükür bizler ne zorluklar atlattık bunu da atlatıp seçimi alıcaz inşallah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() dtp hala güçlü mü bitliste tükenmedi mi onlar hala...
seçimlerin favorisi değil miyiz...ben burdan iki parti arasında geçeceğini anlıyorum seçimlerin...dtp ve ak parti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() herşey hayırlı olsun.gençlik kolları arkadaşlarıma başarılar dilerim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |