AK Gençliğin Buluşma Noktası

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-23-2013, 17:48   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart ak parti düşmanı milligorus forum'un rezalatleri :)
Arkadaşlar merhaba.
Bu konuyu buraya açmam belki rahatsızlık uyandırabilir
Ama internette ak partiye ve Erdoğan'a karşı asılsız iftira kampanyalarının adresi olan bu forum aslında hafiflik ve iftira mekanı.
Bunu ise milli görüş içerisinde bu mağduriyetleri yaşayanlardan dinlemiş oluyoruz.
AK Parti düşmanlarını yakından tanıyın


"Olanlar olmuş Allah hesap sorar nasılsa. Ben hepsini boşverrrrdim sizde boşverrrin"

"grup grup insanlar orada bazı kişi ve durumdan şikayetçi oldu. Herbirimizin insanlığından dava anlayışımıza kadar kara sürdü iftira ettiler. Bizi suçlu göstererdiler oysa onlardan daha masumduk. Kimse davadan atılmaz anlayışını bile bile bizi siteden attılar. Yetmedi dışladılar. Oda yetmedi arkadaşlarımıza hakkımızda yazıp bizden uzaklaştırdılar.
O kadın kendisi iftiraya uğramış gibi mesajlar yazıyordu yandaşlarıda üzülmemesi için özlü sözler paylaşıyordu. Sabırdan, imtihandan bahsederek makamlarını yüceltiyorlardı. O kadar basit ve komik görünüyorlardıki. Orada alışkanlıktır o kadın kendini öne çıkarıp üzüntülü mesajlar yazar. Hanım-erkek üyeler onu teselli eder, basit mesajlara teşekkürler havada uçuşur kocaman insanlar çocuk gibi böyle zaman öldürürler. Orada güzel yazana değil kişilere göre övgü ve teşekkür olur. nihayetinde sitede üye bırakmadılar"

"“ispat dediğiniz bumu nimet hanım. yönetimde neler olur kim kimi niye siyaha boyamış bilmem o onların özeli ama benim bildiğim tek şey var insanların namuslarına haysiyetlerine elinizde delil olmadan iftira atıyorsanız ateşle aranız iyi demektir. ha birde şu ihtimal var tabi sizin yediğiniz bir halttan dolayı mgfden dışlanmış olmanız sebebiyle bir kuyruk acınız olabilir. o kuyruk acınızıda böyle bir bataklıkta çırpınıp egonuzu tatmin ederek insanların namuslarına saldırarak gidermeye çalışıyor olabilirsiniz. benden size bir tavsiye ateşten uzak durun cehennemdeki ateşinizi burdan taşımayın….”
Ali bilmediğin işe burnunu sokup cehenneme ateşini kendin götürme. milli görüş virüsü içinize işlemiş paranoyaklar sizi. kim mgf den kovulmuşta kimin kuyruk acısı varmış. ne işim olur o fitne iftira yuvasında. siz foruma gelenlerle msn lerde kanka olup yaptığınız dedikodulara bakın.
bakıyorumda elin karısının kahyası olmuşsun namusunun başınımı bekliyordun bu kadar emin konuşuyorsun ne işin var lan bilmediğin karının avukatlığında bir alışverişinmi var hadi ben egomu tatmin ediyorum diyelim sen başka tatmin olanlarla kendi avukatlık yapma sebebine bak denyo çocukmu kandırıyon. sana bir soru ‘kim kiminle kime yakın olmak için kızkardeşiyle evlenmek istediğini söylemiş’ bil bakalım : ))))"

"“Caharla evlatçılık oynarken Cahar ona aşık olmuş. Onunlada işi bitince iflas etti başkanlıktan ayrılmak istiyor diye kulis yaparak adamdan habersiz adamı başkanlıktan aldırmış”
Doğru mu bu ? Yazık ya ara sıra foruma girince cahar’ı görüyordum epeydir ortada görünmüyor. Gönlü kırılmış demek ki. Bu tür işlere tevessül edilmemeli. Hele birini kırmızı yapmışsak yani yönetimce söz hakkı verilmiş ise bu işe para vermiş ise yani ondan habersiz iş çevrilmemeli. Cahar bu konuda ne der bilemem zaten foruma en son -Son Aktivite 02-09-2011 14:09- tarihinde uğramış.Dışlamışlar arkadaşı "

"Vay neler oluyor neler
Milli Görüş -ben Milli Gürültü diyorum- forumda ÖZEL MESAJ gönderilmesine neden izin verilmiyor?
Sapık mı dolu forum
Ayıp ,üyelerinize bile güvenmiyorsunuz ne haltlar çeviriyorsunuz ne naneler yiyorsunuz Allah bilir ??"

"ali sen eski yönetici değilsin onlar gerçekleri üstünü örtmeyi severler sen açılmasını bekliyorsun : ))) diyelimki ölesin o zaman sana yeni duyumlarımdan soruyim. ‘muhammed furkan tek’ mgf nin eski başkanlarındanmış. onun rengi neden siyah olmuş? sercan başkanlık yapmamış onun rengi özel üye renginde. büşra başağın kardeşi ‘elif betül’ paylaşımı yok, siteye girmediği halde onun rengi özel üye rengindeymiş. bak ben duyumlarımdan söylim. muhammed furkan tek’i cahar siyaha boyamış sebebine gelince. teknik bilgisi olmayanı kırmızı yapar eski başkanı yönetime alır mavi yapar. haksızlığı sorgulayanı siyaha boyar. mgf de kaç yönetici var bunlar böyle işlere seyircimi merak ediyorum biride noluyor ya dememiş."

"Helal olsun sana benhur delikanlı adammışsın. Milli Görüş Forum sitesi 2004 te ne amaçla kurulmuşsa kurulmuş. O sitenin yönetimindeki kadının site üyeleriyle çetleştiği dillerden dillere geziyor. Bursalı üye sercan’la yazışmalarıda dillerde. Caharla evlatçılık oynarken Cahar ona aşık olmuş. Onunlada işi bitince iflas etti başkanlıktan ayrılmak istiyor diye kulis yaparak adamdan habersiz adamı başkanlıktan aldırmış. Saf aşık sabah şok olmuş."

 


Konu manifesto tarafından (05-23-2013 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-25-2013, 15:42   #2
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart
Muhalif cephe çatırdıyor.
Kimliksiz ve kişiliksiz vasıfları bir bir ortaya çıkıyor.
Avrupa Milli Görüşçüleri Saadetten uzaklaşıp AK Partiye yaklaşıyor.
Bu da fitneci forum için telaşe bir durum demektir.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2013, 03:37   #3
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
Standart
yüzde 1 lik bir partini yüzde 1 i geçse ne olur geçmese ne olur.

sabah sabah güldüm
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım