AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-15-2010, 15:12   #1
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Standart Ak parti düşmanları!
Bildiğiniz üzere özellikle yoğun gündem nedeni ile iyice sıcak tartışmalar mevcut.

"Ak parti'nin karşısında yalnızca Çin seddi gibi bir muhalefet,bazı Arap sarayları,İsrail ve Amerika yok. Vesayetçi Bürokrasi,Pkk, Bdp var. Üzerine de darbeci zihniyet ve uluslararası Lobiciler var. "

Sizce Ak parti karşısındaki bu gruplaşmalara karşı nasıl bir politika izlemelidir? Bu Akparti'yi güçlendirir mi,kuvvetsizleştirir mi? Bu faktörler seçimlere ne şekilde etki eder?

Buyrun Ak gençlik..

.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-15-2010, 15:30   #2
Kullanıcı Adı
novek
ilerki yıllarda ak partinin duşmanları işçiler olucak gibi geliyor bana.
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2010, 15:34   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
novek birincisi işçi Ak Partinin düşmanı olmaz, mideden sallama...

Ak Parti zaten u tip girişimlere hep dik duruşuyla cevap vermiştir, böyle devam ettiği müddetçe Allah'ın izniyle terörüde bitirir, içimizdeki ergonokoncularıda...

Alt 06-15-2010, 15:35   #4
Kullanıcı Adı
manifesto
Mili görüşçüler
Ulsusalcılar
Kemalistler
Laikler
Sosyalisty geçinen bozguncular
Sözde barış havarileri özde terör taşeronları
Bölücüler..

Düşman ne denli büyük olur ise zafer okadar yüce olurmuş..
Saf saf ak gençliğe karşı birleşseniz dahi
Bu göğüs millete siper olmaya devam eder

Ne teröre ne bölücülüğe ne din düşmanlığına ne fanatik din anlayışına müsade etmez

Ak Parti tüm bu düşmanlara karşı..ilimle ,çalışarak, hoşgörü ile tolerans ile kucaklayarak gece gündüz çalışarak ,demokrasiyi sağlamlaştırarak gerçek hukuk düzenini tesis ederek mücadele etmeli..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2010, 15:36   #5
Kullanıcı Adı
novek
türkiyede sürekli gündem değişiyor. ergenekon, domuz giribi, yok davos yok gazze.
ama değişmeyen bir şeyler varki onlar gündem yapılmıyor basın tarafından halkın sefaleti ve yoksullugu.
son yıllarda okadar çok açışveriş merkezi (AVM) yapıldıki tüm halk tüketmeye yoneltildi.
insanlar en pahalı hamburgeri yiyebilmek için kuyrugua giriyorlar.
Alt 06-15-2010, 15:40   #6
Kullanıcı Adı
unnamed

novek kesinlikle saçmalıyorsun, ülke fakirleşse, araba satışları nasıl patlıyor?
adam kuyruğa girip en pahalı hamburgeri nasıl yemek istiyor?
sefalet olan kısım, bütü gün kahvede masa başında iş arıyorum buşamıyorum diyen kısım....
Alt 06-15-2010, 15:42   #7
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

novek kesinlikle saçmalıyorsun, ülke fakirleşse, araba satışları nasıl patlıyor?
adam kuyruğa girip en pahalı hamburgeri nasıl yemek istiyor?
sefalet olan kısım, bütü gün kahvede masa başında iş arıyorum buşamıyorum diyen kısım....
ülkenin tümü zenginleşmiyor zaten.
Alt 06-15-2010, 15:51   #8
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ülkenin tümü zenginleşmiyor zaten.
.............
Alt 06-15-2010, 15:51   #9
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Türkiye de iki grup var, birincisi AK partili olanlar diğeri AK partili olmayanlar diye ayırıyorum bunları.Ak partinin %38 ila 50 arasında tescillenmiş bir oy oranı var diğer partilerde geri kalan oyları almak adına özellikle son zamanlarda ergenekonun kuyruğu iyice sıkışık haldeyken elinden geleni herşeyi yapmakta köşeye sıkışmış ve sağa sola saldırıyorlar.Saydığınız bütün bu Ak parti karşıtları dolaylı veya direk israil ile amerikaya bağlı her taşın altından maalesef bunlar çıkıyor.

Ak parti siyasi kurnazlıkla ustaca işin içinden çıktı şimdiye kadar olan olaylarda bundan sonra ortadoğuda artık bende varım demesiyle işi baya zorlaşacak özellikle yerel yönetimlere çok iş düşüyor her ne olursa olsun halkı karşısına alacak her türlü olaydan uzak durmalı malum Ak partiyi iktidarda tutan halk eğer halkta Akpartiyi yalnız bırakırsa gerisini düşünmek bile istemiyorum.OK YAYDAN ÇIKTI BİR KEZ.

Amerikaya kafa tutacaksanız eğer gerisini hesaplamak gerekiyor.

Ak partinin elinde çok iyi kozlar mevcut özellikle anayasa değişikliği ( eksik yanları olsa bile bir yerden başlamak lazım) bunları iyi kullanması lazım.Ekonominin dünyada en iyi ülkeleri arasında olduğunu ispatlaması lazım halkımız bunu ancak cebine giren parayla kıyasladığı için zamlardan uzak durulmalı ve memur işçi emekli maaşlarında iyileştirmeler yapılmalı kredi kartı mağduru malum çok fazla iyileştirmeler yapılmalı.

Seçim meydanlarına inip biz okul yaptık yol yaptık demekle oy toplanamaz artık bunları belediyeler bile yapıyor.Türkiyenin asıl sorunlarına çözüm üretilmeye çalışılmalı ( çözüm istemeyen çok güçlü muhalif mevcut maalesef) türban sorununa terör sorununa vb.

Amerikanın 150 sene önce başlattığı bir stretejisi vardı her toprakta askerini bulundurması bunuda her yerde insanları birbirne savaştırarak yapıyordu sonra askerini oraya yollayıp orda kalmasını sağlardı Türkiye aynı müsyonu uyguluyor yaklaşık 8 yıldır.Nasıl mı? Hemen hemen her ülkede açtığı Türk Okullarıyla...

Amerikanın savaşarak girdiği topraklara Türkiye barış ve sevgiyi götürerek eğitim vererek uluslararsı bir güç kazanmak üzere bundan rahatsız olan ülkeler olacaktır mutlaka. Boynuz kulak mevzusu kimse kendinden güçlü olunmasını istemez.

Şuan ki sorun artık Türkiye sınırlarını aştığını düşünüyorum iç sorunlar sadece dış mihrakların etkisiyle yapılıyor.

Türkiyenin israile neden son birkaç yıldır çok kızdığını anlayabiliyorum.Son zamanlarda ergenekon ile israilin kirli ilişkileri ortaya çıkaran hükümet ( tabi bu bilgiler halka zamanla geleceğini düşünüyorum) pkk desteğini kesmeyen israile misilleme olarak hamasa destek vermektedir. Yani Türkiye bir taşla iki kuş vurmak istemektedir.

Hiçbir diplamatik ilişki biranda kesilemez eğer kesilecek olursa bedeli ağır olur .

Uzun lafın kısası sorun iç sınırlarda değil Türkiyenin dış sınırlara uzanmasıyla başladı denebilir.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2010, 15:53   #10
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
türkiyede sürekli gündem değişiyor. ergenekon, domuz giribi, yok davos yok gazze.
ama değişmeyen bir şeyler varki onlar gündem yapılmıyor basın tarafından halkın sefaleti ve yoksullugu.
son yıllarda okadar çok açışveriş merkezi (AVM) yapıldıki tüm halk tüketmeye yoneltildi.
insanlar en pahalı hamburgeri yiyebilmek için kuyrugua giriyorlar.
Sevgili novek bu AVM lerin ve hamburgerlerin en büyük müşterisi sen ve gomunistlerdir.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)