![]() |
#1 |
![]() AK Parti, 30 Mart 2014 Yerel Seçiminde Eskişehir'in ve Hatay'ın belediye başkanlıklarını kazanamamasına rağmen hem Eskişehir'in hem de Hayat'ın belediye meclis üyeliklerinde çoğunluğu elde etmiştir.
Eskişehir Belediyesi Meclis Üyelikleri AK Parti: 29 CHP: 16 MHP: 1 Hatay Belediyesi Meclis Üyelikleri AK Parti: 50 CHP: 25 MHP: 11 Saadet Partisi: 1 Eskişehir ve Hatay belediyelerinin üyeleri olan AK Partili belediye meclis üyelerimiz, CHP'nin Eskişehir'de ve Hatay'da Eskişehirlilerin ve Hataylıların aleyhlerinde kararlar almalarını engelleyeceklerdir inşaallah.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() düşürsünler o zaman Eskişehir ve Hatay belediye başkanlarını.
meclisin çoğunluğu isterse belediye başkanını düşürebiliyor diye biliyorum. Hatay CHP'li canilerin eline bırakılamayacak kadar önemli bir ildir. Suriye'li mazlumlara eziyet eder bu vicdansızlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet, bencede düşürsünler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|