03-19-2008, 14:04 | #1 |
Ak Parti Forum Ekibi !
.
Üst Yönetim Kadrosu: Kurucu Başkan: Abdullah KAÇ Kurucu Başkanı: Esra ÖZDEMİR Kurucu Başkanı: Yalçın KARACA Administrators: Ahmet Özyer _________________________________________________ Yönetim Kadrosu Forum Yönetimi: Bur-AK Forum Yönetimi: Seyyah Forum Yönetimi: gönülden Forum Yönetimi: .::NûN::. _________________________________________________ Kategori Sorumlusu Kategori Sorumlusu: onurcan Kategori Sorumlusu: Cihannur ______________________________________________ Bölüm Sorumluları Bölüm Sorumlusu:Ertuğrul ÖZGÜL Bölüm Sorumlusu:cartman
Konu Gönülden tarafından (03-07-2012 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-03-2014, 15:26 | #2 |
GÜNCEL
.
Üst Yönetim Kadrosu: Kurucu Başkan: Abdullah KAÇ Kurucu Başkanı: Esra ÖZDEMİR Başkan: Yalçın KARACA Başkan:Gönülden Administrators: _SoN_ _________________________________________________ Yönetim Kadrosu Forum Yönetimi: Yıldırım Forum Yönetimi: onurcan _________________________________________________ Kategori Sorumlusu Kategori Sorumlusu: Cihannur Kategori Sorumlusu: Ertuğrul ÖZGÜL ______________________________________________ Bölüm Sorumluları Bölüm Sorumlusu:Katade |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|