08-02-2011, 01:39 | #1 |
AK Parti Forum Fikir Akımı Nacizane Önerimdir
Konu başlığından da anlayacağınız üzere fikir akımının forumumuzun güncelliği ve aktifliği açısından yararlı olacağı kanaatindeyim.
Şöyleki ; Dünya Gündeminden veya Ülkemizin gündeminden güncel haberlerden kendimize bir haber seçip burada o haberle ilgili fikirlerimizi yazmak. Haberin konusu hiç önemli değil.(şüphesiz ki ak düşünceler kaliteli haberler seçecektir). Konu , konunun içeriği gereği güncel haberlerin fikir akımı olacağından güncelleğini yitirmeyecektir. Böylece forumumuzda ki paylaşılan haber sayısıda artmış olacaktır. Kendimize konu edindiğimiz haberler hakkında fikir yürütürken sadece haberin başlık kısmını ve içeriğinin tümü değil özetini burda paylaşırsak ve alt kısımda kendi fikrimizi yazarsak daha makbul olacaktır. Fikirlerimizin anlaşılabilirliği ve tutarlılığı açısından haberleri kısa tutmalıyız. ... Bu tür bir konu şuana kadar hiç açılmamıştır.Alıntıda olmamaktadır.Tamamen kendi ''fikrim''dir.(dipnot olarak iletilmiştir.) bu önerime katılıyormusunuz bilemem ama , eminim ki faydalı bir konu olacaktır.Önerimle alakalı sormak istediğiniz veya eklemek istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.
Konu Supraliminal tarafından (08-02-2011 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-02-2011, 01:46 | #2 |
Eminim ki her konunun sonu cemaatlere bağlanacak ;)
|
|
08-02-2011, 01:53 | #3 |
forumun eskilerinden biri olarak önerim hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum gençler (:
|
|
08-02-2011, 01:59 | #4 |
KAtılım olursa güzel olur ama zannetmiyorum 3-5 kişi dışında. Bende pek dahil olacağımı zannetmiyorum...
|
|
08-02-2011, 02:07 | #5 |
Antinurcu başlık olursa devamlılık göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın...
ccc antinurcureyizler ccc... |
|
08-02-2011, 02:54 | #6 |
bu forumda açılacak en güzel başlık bile goygoya sarıyor...
inş. güzel bir başlık olur.... |
|
08-02-2011, 02:57 | #7 |
Malesef arkadaşımız iyi bir varsayımda bulunmuş, bencede sonuç böyle olacaktır.
Fakat uzun haberler pek okunmuyor, biz detayı okumayı seven bir millet değiliz. Daha pratik bilgiler ile sunum olsa daha verimli olacağı kanaatindeyim. |
|
08-02-2011, 03:21 | #8 |
|
|
08-02-2011, 03:37 | #9 |
Zaten güncel konu ve haberler forumda açılıyor.Sizin söylediğiniz bir başlıkta konu açılırsa insalar bir önceki konuyada yorum yazmak isteyebilir bu yüzden karışıklık çıkacaktır ve kimin kimle hangi konuyu konuştuğu anlaşılamaz bir durum alacaktır.Nacizane görüşüm.
|
|
08-02-2011, 03:41 | #10 | |
Alıntı:
Ben aslında konuyu açarken hevesliyim ve umutluydum ama olmayacak sanırm. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|