AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Birinci olmasını istediğiniz,gözünüze en estetik,en doğal ve en orjinal gelen fotoğraf hangisi..? | |||
A) | 11 | 6.71% | |
B) | 19 | 11.59% | |
C) | 23 | 14.02% | |
D) | 6 | 3.66% | |
E) | 31 | 18.90% | |
F) | 11 | 6.71% | |
G) | 6 | 3.66% | |
H) | 7 | 4.27% | |
I) | 8 | 4.88% | |
J) | 5 | 3.05% | |
K) | 22 | 13.41% | |
L) | 9 | 5.49% | |
M) | 6 | 3.66% | |
Katılımcı sayısı: 164. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
07-21-2008, 02:17 | #1 |
Ak Parti Forum Ödüllü Fotoğraf Yarışması Anketimiz Sonuçlanmıştır..!!
A)
Hikayesi:Samsun'dan sevgi gölü canım sıkıldığında ittiğim ve bana moral veren yerlerden birisi. B) Hikayesi:Belki anlamsız ve önemsiz bir fotoğraf gibi durabilir birileri için..Yalnız bir çocuğun hayallerine daldığı yalnız bir fotoğraf.. C) Hikayesi:Hamsiköy'den öylesine bir kare.. D) Hikayesi:Bu fotoğraf bana Allah'in ne kadar guzel bitkiler yarattigini ve renkleri nasil birbirine bu kadar ic oksayici bir sekilde uydurdugunu hatirlatiyor. O'nun doga harikalarini her yerde gormek mümkünken, bu harikalarin icinde yasarken onlari gormezden gelip durmadan dert dusunmememiz gerektigini hatirlatiyor.. E) Hikayesi:Gökyüzü ağlamaklı... şu tüten hasretin dumanı... Ve demleniyor yürekte sevdalar... Ben sus/tum sen konuş semaver... F) Hikayesi:Orada hiç yaşamadığım manevi huzuru yaşadım unutamadığım mekanın fotoğrafını sizinle paylaşmak istedim.. G) Hikayesi:1 ay önce İstanbul'a gitmiştik.. Eyüp Sultan'ın oralarda biryerde çektim.. Trabzon'a döndüğümde fotoğraflara bakarken forumda fotoğraf yarışması olduğunu gördüm ve katılmak istedim..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-21-2008, 02:18 | #2 |
Ak Parti Forum Ödüllü Fotoğraf Yarışması Anketimiz Başlamıştır..!!
H)
Hikayesi:Dut ağacının tabiatı deriiin süzüşü.. I) [size=12pt]Hikayesi:Köyde çöp atmaya gitmiştim,sıkıntıdan elimde fotoğraf makinesi vardı kuş sürüsü geçerken çekeyim dedim ve çektim.. [/size] J) Hikayesi:Bahçede otururken önümüze düştü bu küçük kuş..Karrdeşimde severken fotoğraflarını çektim.. K) Hikaye:Hülyalara düşürür insanı... Martılar eşiliğinde yapılan kısa vapur yolculukları... Özler insan; olmayanı, olamayanları ... L) Hikayesi:Fotoğrafı beşiktaşdan boğaz turu ile eve gelirken çekmiştim hepsi bu.. M) Hikayesi:Şafak 1 derken şehit verenlerin yeri burası.. VAN askeriye ziyaretinden.. |
|
07-21-2008, 02:18 | #3 |
Arkadaşlar Anketimizde sadece 3 oy kullanma hakkınız var..!!Oylama süremiz 20 gündür..Bu süre içersinde oylarınızı değiştirebilme hakkına sahipsiniz..Anketimizi adil olması açısından gizli yaptık..Kim hangi fotoğrafın kime ait olduğunu bilmeyecek..Yarışmacılar gizliden birbirlerine lütfen hangi fotoğrafın kendilerine ait olduğundan bahsetmesin..Bahsedenleri duyduğumuz takdirde oylamadan fotoğrafları geri çekilecektir..Şimdiden tüm yarışmacılarımıza başarılar dileriz.. :-* |
|
07-21-2008, 02:22 | #4 |
Emeğinize sağlık.. bu arada n gözükmüyor.. |
|
07-21-2008, 02:47 | #5 |
[size=13pt]GÜNCELLEME işini kim üstlenecek..Artı veririm.. [/size]
|
|
07-21-2008, 03:06 | #6 |
emeğe saygı + :-[ : :
|
|
07-21-2008, 03:15 | #7 |
Gerçekten çok güzel resimler var.. Başarılar herkeze :-* :-* :-*
|
|
07-21-2008, 03:19 | #8 |
hmm bir kaçı cidden çok güzel ;)
seçtim bilenem : artııııı |
|
07-21-2008, 04:26 | #9 |
GÜNCELLEME..
|
|
07-21-2008, 04:30 | #10 |
Zaten güncel değil miydi.. Geceleme :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|