01-22-2008, 00:24 | #1 |
AK PARTİ FORUM YEMEKTE..
ABDULLAH KAÇ: garson..
GARSON: buyurun efendim.. ABDULLAH KAÇ:bu örtü ne renk..? GARSON:beyaz.. ABDULLAH KAÇ: hayırrrr... GARSON:hıı ..?? ABDULLAH KAÇ: ak..Bu örtü akkk.. DOLUNAY KADİM: sinirlenmeyin sayın başkan.. AKSA_34: Hesabı kim ödüyor benim param yoktur..!! ANATOLİA:ne zaman oldu ki..şaşardım..!! SÜMEYRA_TONKAL: başlamadan önce yemek duasını okuyalım.. NUSRET:garsonn bey bakarmısın..? GARSON:buyurun.. NUSRET:bak bir şey söyleyecem ama alınmak yok.. GARSON..peki.. NUSRET:ölümü gör.. GARSON:estağfurullah efendim.. NUSRET:söylüyorum ama alınmayacaksın.. GARSON:tmm alınmayacağım.. NUSRET:yanlış anlama ama bu çatal daha önce kullanılmış.. GARSON: ÜMİTLİ BEKLEYİŞ:garson.. GARSON: buyurunuz.. ÜMİTLİ BEKLEYİŞ:lavabonuz kırık,ayrıca musluklar bozuk..Forumumuzun bana verdiği yetkiye dayanarak tuvaletinizin kapısını açmamak üzere kilitliyorum.. GARSON: AK_ZEYNEP:ben kola içmeyeceğim.. AK_SALİHA:bende.. AK_ZEYNEPben tatlımı şimdi yiyeceğim.. AK_SALİHA:bende.. AK_ZEYNEP:ben lavaboya gidiyorum.. AK_SALİHA:bende geliyorum.. AKTUNAHAN:ikiz gibiler mübarek.. PARABOL:Arkadaşlar yemeğe başlamadan sizleri Atatürk ve kahraman şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.. RAVZA_RÜVEYDA:herkes tabağını silip süpürsün..Temizlik imandandır.. İSMİHAN:ne yemek yapsam diye düşünüyordum..bu günkü yemeğimde çıktı çok şükür.. AKSAVAŞÇI: NAZENDE:Garson beyefendi.. GARSON:buyurun hanımefendi.. NAZENDE:patates kabuklarını ne yapıyorsunuz..? GARSON:çöpe atıyoruz.. NAZENDE:atmayın.. GARSON:sebep..? NAZENDE:patates kabukları ciltteki siyah noktaların düşmanıdır..Cildi gençleştirir ve pürüzsüzleştirir..Kıymetimi bilin efendim..Kolay kolay kimseye bahsetmem güzellik sırlarımdan..Şimdi gidebilirsiniz.. GARSON: AMMAR:garsonnnnn GARSON:buyurun.. AMMAR: bu bardağın sarı kırmızılı olanı yokmuydu.. GARSON:malesef efendim.. AMMAR:niye yok..?Git dört kere intihar et o zaman.. JONATHAN749: FATİH_44:pştt İbrahim.. İBRAHİM_44:buyur.. FATİH_44:sence garson hangi takımlı.. İBRAHİM_44:ne biliyim oğlum müneccimmiyim ben..? FATİH_44:garanti galatasaraylıdır..Tipinden belli ters bakıyor.. İBRAHİM_44:nerden anladın alnında mı yazıyor..?? YAVUZ_NİKSAR:bu güzel geceyi bize düzenleyen sayın başkanımıza teşekkürlerimi sunuyor ve bir artı veriyorum.. DUYGUSELİ:abi be banada versene bir artı..yemeğimi sana veririm bak.. NUSRET:artılarla bozdu kafayı ya.. DUYGUSELİ: TUĞBA_007: ANATOLİA:Efsellll...? gel Duygu'yla yanımıza otur beraber yiyelim kardeşim.. EFSEL:olmaz..!!Ben Aksa abimin yanında yicemm..Hıhhhhhh... EFSEL:aksa abiiii yanına geldim,yer var mı..?? AKSA_34:yok..!! bu yemek anca bana yeter..Sen git tırnaklarını ye.. EFSEL: AKSA_34:Olmadı git Zahide'yi ye...Oda olmadı kendi başını yee.. EFSEL:ühühhhüüü ühüüüüüüüüüü... SAKLI_KENT: garson bey..?? GARSON:buyurun.. SAKLI_KENT:bu restorantın müziğini kim çalıyor yahu,sağır olacağım. GARSON:Fazıl Say piyano başında efendim..ağıt yakıyor.. SAKLI_KENT:o daha gitmedi mi..? FAZIL SAY:Gidiyorumm uleynn..Artık sizinle duramam.Bu akşam çıkar giderim..Size çaldığım ne varsa,Piyanomdan siler giderimmmm.. Fazıl Say'da yanlışlıkla araya karşmış ya..MAZUR GÖRÜN ARTIK..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-22-2008, 00:25 | #2 |
AK PARTİ FORUM YEMEKTE..
:D :D :D
Cok guzel olmus ellerine saglik Duygu.+1 |
|
01-22-2008, 00:29 | #3 |
AK PARTİ FORUM YEMEKTE..
Uzuun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum bu kadar olur kardeşim emeğine sağlık. ama artık + yı rüyanda görürsün
|
|
01-22-2008, 00:31 | #4 |
AK PARTİ FORUM YEMEKTE..
Ellerine sağlık duyguseli süper olmuş :D :D :D :D
|
|
01-22-2008, 00:36 | #5 |
AK PARTİ FORUM YEMEKTE..
Kilitçi olmuşum yine :D Etiket oldu artık benim için.Çok güzeldi duygu.Gece gece iyi güldüm sayende .Hadi bir de (+) vereyim bari :D ;)
(Benimkini okurken bir an Uğur Dündar kamerası var zannettim arkada :D ) |
|
01-22-2008, 00:41 | #6 |
AK PARTİ FORUM YEMEKTE..
harikaaaaa :D :D :D+1 ;)
|
|
01-22-2008, 00:42 | #7 |
AK PARTİ FORUM YEMEKTE..
harbıden cok hos...gozlemlerın cok dogru :D
|
|