AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 07-04-2008, 13:50   #1
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart Ak Parti Forum yilin en leri Bitmistir...
AKPARTIFORUM *2008* YILIN ENLERI

Hazırlayan: Kafes

En İyi Aktif Üye: tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 7 ) Demokrat ( 5 ) Berika ( 4 ) ummu_seleme ( 4 ) Ak Kelebek ( 4 ) Dolunay Kadim ( 3 ) Hudaverdi ( 3 ) politikaci ( 2 ) haritaci70 ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) Alemdar ( 1 )

En İyi Yardımsever Üye: Dolunay Kadim ( 13 ) feyza ( 4 ) Bir Baska ( 2 ) romakudus ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Meftun ( 1 ) Selahattin_Ay ( 1 ) sadeceali ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Yavuz Niksar ( 1 ) nese ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) dilek ( 1 ) Mechul ( 1 ) Hifzi LIsan(Rahmanin Kulu) ( 1 ) LuGaT ( 1 ) Aga ( 1 )

En İyi Ciddi Üye: LuGaT ( 11 ) Necip Fazil ( 8 ) Abdullah KAC ( 4 ) Nusret ( 2 ) loneliness (1 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Semm ( 1 ) duyguseli ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) murat kurt ( 1 ) gonulden ( 1 )

En İyi Şair Üye: Nazende ( 9 ) Ayse Berra ( 9 ) Necip Fazil ( 8 ) Aga ( 2 ) islam ( 2 ) bilgi mudavimi ( 1 ) Gizli Sair ( 1 ) parabol ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 )

En İyi Çok Rastladığınız Üye: tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 5 ) Bir Baska ( 4 ) Rdonmezs ( 2 ) Nur Efsan ( 2 ) Demokrat ( 2 ) murat kurt ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Hudaverdi ( 2 ) Hifz-i Lisan(Rahmanin Kulu) ( 1) Nagihan ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) KartaliCe ( 1 ) Parantez ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) sertkaya ( 1 ) Berika ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 )

En İyi Sevdiğiniz Üye: Demokrat ( 4 ) efser ( 4 ) Bir Baska ( 2 ) politikaci ( 1 ) Nazende ( 1 ) Necip Fazil ( 1 ) parabol ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) MURAT EMIN ( 1 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 1 ) islam ( 1 ) loneliness ( 1 ) milli mucahide ( 1 ) ummuseleme ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Gulseven ( 1 ) acizane44 ( 1 ) Meftun ( 1 ) nese ( 1 ) Duyguseli ( 1 ) Yeniden ( 1 ) dildade ( 1 ) Ayse Berra ( 1 ) Ask-i Ilahi ( 1 ) romakudus ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 )

En İyi Fanatik Üye: Parantez ( 8 ) oguzdesouza ( 7 ) ozgun genc ( 4 ) Hudaverdi ( 3 ) politikaci ( 2 ) ummu seleme ( 2 ) sadeceali ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) Ha lee ( 1 ) aksa 34 ( 1 ) nusret ( 1 )

En İyi Tatlı Başbelası üye: Ummu Seleme ( 5 ) duyguseli ( 5 ) politikaci ( 3 ) Ak Kelebek ( 2 ) Yaren ( 1 ) Sumeyra ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) Ruh-i zar ( 1 ) Mechul ( 1 ) Milli Mucahide ( 1 )

En İyi Geveze Üye: politikaci ( 3 ) ummu seleme ( 3 ) Berika ( 3 ) YavuzSultanSelim ( 3 ) haritaci70 ( 2 ) duyguseli ( 2 ) Ak Kelebek ( 1 ) cilik ( 1 ) KamusaL Misss ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) Alemdar ( 1 ) sadeceali ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) bilgi mudavimi ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) Hifz-i LIsan(Rahmanin Kulu) ( 1 )

En İyi Karizmatik Üye: Demokrat ( 5 ) Kirik Cocuk ( 3 ) LuGaT ( 2 ) KaraEsref ( 2 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 2 ) Berika ( 2 ) Dolunay Kadim ( 2 ) yalcin ( 2) Alemdar ( 1 ) Parabol ( 1 ) Necip Fazil ( 1 ) Access ( 1 ) Loneliness ( 1 ) politikaci ( 1 ) aksa 34 ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) nusret ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Onlybullet34 ( 1 ) oguzdesouza ( 1 )

En İyi Kibar Üye: KaraEsref ( 7 ) tayyipleyiz ( 3 ) Hifzi Lisan ( 2 ) umitli bekleyis ( 2 ) Ha lee ( 2 ) gonulden ( 2) Nazende ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) yalcin ( 2 ) haritaci70 ( 1 ) efser ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) ASLAN MASHADOV ( 1 ) Loneliness ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) Kartalice ( 1 ) nusret ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) nar ( 1 ) Ruhi Zar ( 1 )

En İyi Komik Üye: Aksa 34 ( 9 ) ENGINEER ( 3 ) Demokrat ( 2 ) duyguseli ( 2 ) loneliness ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) dilek ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) romakudus ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) sadeceali ( 1 ) proff ( 1 ) Nur Efsan ( 1 ) politikaci ( 1 ) Rdonmezs ( 1 )

En İyi Daimi Üye: Dildade ( 4 ) Ak Kelebek ( 4 ) Dolunay Kadim ( 3 ) tayyipleyiz ( 3 ) nusret ( 2 ) Rdonmezs ( 2 ) Meftun ( 2 ) Berika ( 2 ) duyguseli ( 2 ) ha lee ( 1 ) Abdullah KAC ( 1 ) Demokrat ( 1 ) feyza ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) merve ( 1 ) milli mucahide ( 1 ) selahattin ay ( 1 )

En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Hudaverdi ( 10 ) Demokrat ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Berika ( 2 ) politikaci ( 2 ) umitli bekleyis ( 2 ) Parantez ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) loneliness ( 1 ) abrek ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) Meftun ( 1 ) nusret ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) Turkiye icin Akparti ( 1 )

En İyi Yavaş Paylaşım Üye: caglar ( 2 ) Demokrat ( 1 ) feyza ( 1 ) murat kurt ( 1 ) Hüdaverdi ( 1 ) loneliness ( 1 ) sehremini ( 1 ) rdonmezs ( 1 ) berika ( 1 )

En İyi Paylaşımcı Üye: Hudaverdi ( 6 ) umitli bekleyis ( 3 ) dildade ( 2 ) Benide kapatin ( 2 ) duyguseli ( 2 ) gonulden ( 2 ) Nur EFsan ( 2 ) nusret ( 2 ) loneliness ( 1 ) hipermuhafazakar_sağlıkçı ( 1 ) Berika ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) acizane44 ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) kadirhan ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) Meftun ( 1 ) Reddiye ( 1 ) Bir Baska ( 1 )

En İyi Sevilen Üye: tayyipleyiz ( 6 ) Bir Baska ( 4 ) yalcin ( 3 ) Demokrat ( 2 ) Dolunay Kadim ( 2 ) Berika ( 2 ) ummu seleme ( 2 ) nese ( 2 ) ayse berra ( 1 ) duyguseli ( 1 ) acizane44 ( 1 ) sumeyra ( 1 ) efser ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) Meftun ( 1 ) dildade ( 1 ) Reddiye ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) politikaci ( 1 )

En İyi Sevimli Üye: politikaci ( 10 ) Bir Baska ( 3 ) efser ( 2 ) ha lee ( 2 ) nese ( 2 ) nagihan ( 2 ) Turkiye icin akparti ( 1 ) Meftun ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) eddie ( 1 ) gonulden ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) Nur Efsan ( 1 ) kubra ( 1 )

En İyi Sinirli Üye: Alemdar ( 15 ) Necip Fazil ( 3) ENGINEER ( 2 ) murat kurt ( 1 ) abrek ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 )

En İyi Kültürlü Üye: yalcin ( 7 ) Lugat ( 6 ) tayyipleyiz ( 4 ) KaraEsref ( 3 ) Demokrat ( 2 ) ENGINEER ( 2 ) Benide Kapatin ( 1 ) Muntesip ( 1 ) nar ( 1 ) Mechul ( 1 ) MURAT EMIN ( 1 ) Davasina sevdali ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) nusret ( 1 ) Hifzi Lisan ( 1 ) ummu seleme ( 1 )

En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim ( 11 )dildade ( 3 ) Ayse Berra ( 3 ) ümitli_bekleyiş ( 2 ) Demokrat ( 2 ) Nazende ( 2 ) Hifz-i Lisan ( 2 ) Abrek ( 1 ) Abdullah KAC ( 1 ) Ha lee ( 1 ) nese ( 1 ) loneliness ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) yalcin ( 1 ) Deniz.Feneri ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 )

En İyi Sakin Üye: Hifz-i Lisan ( 4 ) Enfal ( 3 ) yalcin ( 3 ) nar ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Ravza Ruveyda ( 2 ) gonulden ( 2 ) Abrek ( 2 ) KaraEsref ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) Lugat ( 1 ) dildade ( 1 ) sumeyra (1 ) ozgun genc ( 1 ) Benide Kapatin ( 1 ) efser ( 1 ) nar ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) dilek ( 1 ) RDonmezs ( 1 ) Kamusal miSS ( 1 ) Bir Baska ( 1 )

En İyi Bayan Üye: nese ( 5 ) Bir Baska ( 5 ) Meftun ( 4 ) feyza ( 3 ) Berika ( 3 ) sumeyra ( 2 ) Merve ( 1 ) Nazende ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) nar ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) ha lee ( 1 ) ozturks ( 1 ) seba ( 1 ) _Yeniden_ ( 1 ) acizane44 ( 1 ) Ayse Berra ( 1 ) anatolia ( 1 ) milli mucahide ( 1 )

En İyi Erkek Üye: Demokrat ( 7 ) Loneliness ( 3 ) yalcin ( 3 ) ozgurtutsak ( 2 ) Hudaverdi ( 2 ) nusret ( 2 ) Alemdar ( 2 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Ngereklinsan ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) Engin Er ( 1 )haritaci70 ( 1 ) Mechul ( 1 ) wantedturk ( 1 ) Sehremini ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) AkSa 34 ( 1 ) cartman ( 1 )

En İyi İmza: acizane44 ( 5 ) Parantez ( 4 ) nese ( 4 ) Berika ( 3 ) Meftun ( 2 ) AcceSS ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) sumeyra ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) Nazende ( 1 ) Ask-i Ilahi ( 1 ) ayse84 ( 1 )

En İyi Nick: Alamet-i Farika(tayyipleyiz) ( 4 ) Ask-i Ilahi ( 3 ) Benide Kapatin ( 3 ) milli mucahide ( 2 ) kayisikentli44 ( 2 ) ozgurtutsak ( 2 ) Anatolia ( 1 ) Demokrat ( 1 ) bilgi mudavimi ( 1 ) LuGat ( 1 ) loneliness ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) dildade ( 1 ) Deniz.feneri ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) Hifz-i Lisan ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) Bir Baska ( 1 )

En İyi Efendi Üye: efser ( 3 ) yalcin ( 3 ) nusret ( 2 ) tayyipleyiz ( 2 ) lugat ( 2 ) KaraEsref ( 2 ) kayisikentli44 ( 1 ) abrek ( 1 ) Aga ( 1 ) bir baska ( 1 ) parabol ( 1 ) wantedturk ( 1 ) ravza ruveyda ( 1 ) murat kurt ( 1 ) loneliness ( 1 ) onlybullet34 ( 1 ) ozturks ( 1 ) necip fazil ( 1 ) engineer ( 1 ) sumeyra ( 1 ) taya ( 1 ) romakudus ( 1 ) aksavasci ( 1 ) access ( 1 ) gonulden ( 1 )

En Muhalefet üye: Kemalist59 ( 13 ) Hun Yabgu ( 5 ) Kirik Cocuk ( 2 ) nusret ( 1 ) aksavasci ( 1 ) susmak ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) Hifz-i Lisan ( 1 ) Necip Fazil ( 1 )

En Bilimsel üye: LuGaT ( 4 ) bilgi mudavimi ( 3 ) dildade ( 2) Yaren ( 2 ) Hoge Mera ( 2 ) tayyipleyiz ( 2 ) Yaren ( 2 ) Bostanci ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Erenon ( 1 ) hipermuhafazar_sağlıkçı ( 1 ) Semm ( 1 ) parabol ( 1 ) yalcin ( 1 ) Kirik Cocuk ( 1 ) Alemdar ( 1 )

En Tekrarcı üye: ALI BORAN ( 5 ) Mechul ( 1 ) RDonmezs ( 1 ) Abrek ( 1 ) Meftun ( 1 ) hipermuhafazakar_sağlıkçı ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 )

En iyi en küçük üye: politikaci ( 22 ) akgenclik56 ( 2 ) bilgi mudavimi ( 1 ) sadeceali ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) mami24 ( 1 ) efser ( 1 ) kubra ( 1 )

En Çok istekte Bulunan Üye: Duyguseli ( 8 ) Mechul ( 3 ) ummu seleme ( 1 ) mami24 ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) Reddiye ( 1 ) acizane44 ( 1 )

*Ak_mehmetakif kurallari kaale almadigi ve formata uymayan bir liste hazirlayip uyeleri yanilttigindan dolayi enlerden men edilmistir.*

Yillik Enlerine has *Ekstra* larimiz 3. bolumumuzde; kacirmayin

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-04-2008, 13:52   #2
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart Ak Parti Forum yilin en leri baslamistir!...
Ay sonunu beklemeye gerek yok arkadaslar sonucta yilin enleri simdide yazilabilir ;)

Alt 07-04-2008, 15:03   #3
Kullanıcı Adı
Kafes
En İyi Aktif Üye: Demokrat

En İyi Yardımsever Üye: romakudus

En İyi Ciddi Üye: LuGaT

En İyi Şair Üye: Nazende

En İyi Çok Rastladığınız Üye: Hifzi Lisan

En İyi Sevdiğiniz Üye: politikaci

En İyi Fanatik Üye:
ozgun_genc (trabzonspor gibi bir takima fanatik olmak yurek ister :D )

En İyi Tatlı Başbelası üye:
ummu seleme

En İyi Geveze Üye: haritaci70

En İyi Karizmatik Üye: Kirik Cocuk

En İyi Kibar Üye: KaraEsref

En İyi Komik Üye: dilek

En İyi Daimi Üye: ha_lee

En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ak Kelebek

En İyi Yavaş Paylaşım Üye: caglar

En İyi Paylaşımcı Üye: Hudaverdi

En İyi Sevilen Üye: .:Alamet-i Farika:.

En İyi Sevimli Üye: Turkiye Icin Akparti

En İyi Sinirli Üye: murat_kurt

En İyi Kültürlü Üye: ENGINEER

En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim

En İyi Sakin Üye: Enfal

En İyi Bayan Üye: Berika

En İyi Erkek Üye: yalcin

En İyi İmza: Parantez (akkparti)

En İyi Nick: özgürtutsak

En İyi Efendi Üye: efser

En Muhalefet üye: Necip Fazil

En Bilimsel üye: dildade

En Tekrarcı üye: ak mehmetakif

En iyi en küçük üye: akgenclik56

En Çok istekte Bulunan Üye: Mechul (hakan_53)
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 15:06   #4
Kullanıcı Adı
politikaci
Allah razı olsun bir başka +1
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 15:09   #5
Kullanıcı Adı
Berika
:-[ teşekkür ederim

Alt 07-04-2008, 15:10   #6
Kullanıcı Adı
Kafes
rica ederim arkadaslar bu listede olmasi gereken cok arkadasimiz var ama bu sekilde hazirladim cikti bir kere liste elimden degismez bir daha
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 15:13   #7
Kullanıcı Adı
çağlar

En İyi Yavaş Paylaşım Üye: caglar

[/quote]Gerçekten öylemi düşünüyorsun Kirazcım Ama olsun enlerinde yer almak hatırlanmak güzel...
çağlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 15:16   #8
Kullanıcı Adı
Abrek
En İyi Aktif Üye:Dolunay kadim

En İyi Yardımsever Üye:Demokrat

En İyi Ciddi Üye:Lugat

En İyi Şair Üye:ayşe berra

En İyi Çok Rastladığınız Üye:bir başka

En İyi Sevdiğiniz Üye:efser

En İyi Fanatik Üye:oguzdesouza

En İyi Karizmatik Üye:alemdar

En İyi Kibar Üye:bir baska

En İyi Daimi Üye:Abdullah kaç

En İyi Sevilen Üye:Dolunay kadim

En İyi Sevimli Üye:akmehmet

En İyi Sinirli Üye:alemdar

En İyi Kültürlü Üye:.:Alamet-i Farika:.

En İyi Sabırlı Üye:Dolunay kadim

En İyi Sakin Üye:karaesref

En İyi Bayan Üye:neşe

En İyi Erkek Üye:alemdar

En İyi İmza:bir başka

En İyi Nick:akkelebek

En İyi Efendi Üye:

En Muhalefet üye:

En Bilimsel üye:

En Tekrarcı üye:

En iyi en küçük üye:politikacı

En Çok istekte Bulunan Üye:?

Abrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 15:18   #9
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
˙·٠٠•● Teşekkürler Kardeşim ˙·٠٠•●••٠·˙
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 15:19   #10
Kullanıcı Adı
Abrek
[quote=Alemdar ]
˙·٠٠•● Teşekkürler Kardeşim ˙·٠٠•●••٠·˙
[/quote

ben teşekkurederim abi
Abrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)