07-04-2008, 13:50 | #1 |
Ak Parti Forum yilin en leri Bitmistir...
AKPARTIFORUM *2008* YILIN ENLERI Hazırlayan: Kafes En İyi Aktif Üye: tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 7 ) Demokrat ( 5 ) Berika ( 4 ) ummu_seleme ( 4 ) Ak Kelebek ( 4 ) Dolunay Kadim ( 3 ) Hudaverdi ( 3 ) politikaci ( 2 ) haritaci70 ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) Alemdar ( 1 ) En İyi Yardımsever Üye: Dolunay Kadim ( 13 ) feyza ( 4 ) Bir Baska ( 2 ) romakudus ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Meftun ( 1 ) Selahattin_Ay ( 1 ) sadeceali ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Yavuz Niksar ( 1 ) nese ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) dilek ( 1 ) Mechul ( 1 ) Hifzi LIsan(Rahmanin Kulu) ( 1 ) LuGaT ( 1 ) Aga ( 1 ) En İyi Ciddi Üye: LuGaT ( 11 ) Necip Fazil ( 8 ) Abdullah KAC ( 4 ) Nusret ( 2 ) loneliness (1 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Semm ( 1 ) duyguseli ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) murat kurt ( 1 ) gonulden ( 1 ) En İyi Şair Üye: Nazende ( 9 ) Ayse Berra ( 9 ) Necip Fazil ( 8 ) Aga ( 2 ) islam ( 2 ) bilgi mudavimi ( 1 ) Gizli Sair ( 1 ) parabol ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) En İyi Çok Rastladığınız Üye: tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 5 ) Bir Baska ( 4 ) Rdonmezs ( 2 ) Nur Efsan ( 2 ) Demokrat ( 2 ) murat kurt ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Hudaverdi ( 2 ) Hifz-i Lisan(Rahmanin Kulu) ( 1) Nagihan ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) KartaliCe ( 1 ) Parantez ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) sertkaya ( 1 ) Berika ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) En İyi Sevdiğiniz Üye: Demokrat ( 4 ) efser ( 4 ) Bir Baska ( 2 ) politikaci ( 1 ) Nazende ( 1 ) Necip Fazil ( 1 ) parabol ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) MURAT EMIN ( 1 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 1 ) islam ( 1 ) loneliness ( 1 ) milli mucahide ( 1 ) ummuseleme ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Gulseven ( 1 ) acizane44 ( 1 ) Meftun ( 1 ) nese ( 1 ) Duyguseli ( 1 ) Yeniden ( 1 ) dildade ( 1 ) Ayse Berra ( 1 ) Ask-i Ilahi ( 1 ) romakudus ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) En İyi Fanatik Üye: Parantez ( 8 ) oguzdesouza ( 7 ) ozgun genc ( 4 ) Hudaverdi ( 3 ) politikaci ( 2 ) ummu seleme ( 2 ) sadeceali ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) Ha lee ( 1 ) aksa 34 ( 1 ) nusret ( 1 ) En İyi Tatlı Başbelası üye: Ummu Seleme ( 5 ) duyguseli ( 5 ) politikaci ( 3 ) Ak Kelebek ( 2 ) Yaren ( 1 ) Sumeyra ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) Ruh-i zar ( 1 ) Mechul ( 1 ) Milli Mucahide ( 1 ) En İyi Geveze Üye: politikaci ( 3 ) ummu seleme ( 3 ) Berika ( 3 ) YavuzSultanSelim ( 3 ) haritaci70 ( 2 ) duyguseli ( 2 ) Ak Kelebek ( 1 ) cilik ( 1 ) KamusaL Misss ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) Alemdar ( 1 ) sadeceali ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) bilgi mudavimi ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) Hifz-i LIsan(Rahmanin Kulu) ( 1 ) En İyi Karizmatik Üye: Demokrat ( 5 ) Kirik Cocuk ( 3 ) LuGaT ( 2 ) KaraEsref ( 2 ) tayyipleyiz(Alamet-i Farika) ( 2 ) Berika ( 2 ) Dolunay Kadim ( 2 ) yalcin ( 2) Alemdar ( 1 ) Parabol ( 1 ) Necip Fazil ( 1 ) Access ( 1 ) Loneliness ( 1 ) politikaci ( 1 ) aksa 34 ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) nusret ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Onlybullet34 ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) En İyi Kibar Üye: KaraEsref ( 7 ) tayyipleyiz ( 3 ) Hifzi Lisan ( 2 ) umitli bekleyis ( 2 ) Ha lee ( 2 ) gonulden ( 2) Nazende ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) yalcin ( 2 ) haritaci70 ( 1 ) efser ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) ASLAN MASHADOV ( 1 ) Loneliness ( 1 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) Kartalice ( 1 ) nusret ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) nar ( 1 ) Ruhi Zar ( 1 ) En İyi Komik Üye: Aksa 34 ( 9 ) ENGINEER ( 3 ) Demokrat ( 2 ) duyguseli ( 2 ) loneliness ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) dilek ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) romakudus ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) sadeceali ( 1 ) proff ( 1 ) Nur Efsan ( 1 ) politikaci ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) En İyi Daimi Üye: Dildade ( 4 ) Ak Kelebek ( 4 ) Dolunay Kadim ( 3 ) tayyipleyiz ( 3 ) nusret ( 2 ) Rdonmezs ( 2 ) Meftun ( 2 ) Berika ( 2 ) duyguseli ( 2 ) ha lee ( 1 ) Abdullah KAC ( 1 ) Demokrat ( 1 ) feyza ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) merve ( 1 ) milli mucahide ( 1 ) selahattin ay ( 1 ) En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Hudaverdi ( 10 ) Demokrat ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Berika ( 2 ) politikaci ( 2 ) umitli bekleyis ( 2 ) Parantez ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) loneliness ( 1 ) abrek ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) Meftun ( 1 ) nusret ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) Turkiye icin Akparti ( 1 ) En İyi Yavaş Paylaşım Üye: caglar ( 2 ) Demokrat ( 1 ) feyza ( 1 ) murat kurt ( 1 ) Hüdaverdi ( 1 ) loneliness ( 1 ) sehremini ( 1 ) rdonmezs ( 1 ) berika ( 1 ) En İyi Paylaşımcı Üye: Hudaverdi ( 6 ) umitli bekleyis ( 3 ) dildade ( 2 ) Benide kapatin ( 2 ) duyguseli ( 2 ) gonulden ( 2 ) Nur EFsan ( 2 ) nusret ( 2 ) loneliness ( 1 ) hipermuhafazakar_sağlıkçı ( 1 ) Berika ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) acizane44 ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) kadirhan ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) Meftun ( 1 ) Reddiye ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) En İyi Sevilen Üye: tayyipleyiz ( 6 ) Bir Baska ( 4 ) yalcin ( 3 ) Demokrat ( 2 ) Dolunay Kadim ( 2 ) Berika ( 2 ) ummu seleme ( 2 ) nese ( 2 ) ayse berra ( 1 ) duyguseli ( 1 ) acizane44 ( 1 ) sumeyra ( 1 ) efser ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) Meftun ( 1 ) dildade ( 1 ) Reddiye ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) politikaci ( 1 ) En İyi Sevimli Üye: politikaci ( 10 ) Bir Baska ( 3 ) efser ( 2 ) ha lee ( 2 ) nese ( 2 ) nagihan ( 2 ) Turkiye icin akparti ( 1 ) Meftun ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) eddie ( 1 ) gonulden ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) Nur Efsan ( 1 ) kubra ( 1 ) En İyi Sinirli Üye: Alemdar ( 15 ) Necip Fazil ( 3) ENGINEER ( 2 ) murat kurt ( 1 ) abrek ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Rdonmezs ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) En İyi Kültürlü Üye: yalcin ( 7 ) Lugat ( 6 ) tayyipleyiz ( 4 ) KaraEsref ( 3 ) Demokrat ( 2 ) ENGINEER ( 2 ) Benide Kapatin ( 1 ) Muntesip ( 1 ) nar ( 1 ) Mechul ( 1 ) MURAT EMIN ( 1 ) Davasina sevdali ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) nusret ( 1 ) Hifzi Lisan ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim ( 11 )dildade ( 3 ) Ayse Berra ( 3 ) ümitli_bekleyiş ( 2 ) Demokrat ( 2 ) Nazende ( 2 ) Hifz-i Lisan ( 2 ) Abrek ( 1 ) Abdullah KAC ( 1 ) Ha lee ( 1 ) nese ( 1 ) loneliness ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) yalcin ( 1 ) Deniz.Feneri ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) En İyi Sakin Üye: Hifz-i Lisan ( 4 ) Enfal ( 3 ) yalcin ( 3 ) nar ( 2 ) Ak Kelebek ( 2 ) Ravza Ruveyda ( 2 ) gonulden ( 2 ) Abrek ( 2 ) KaraEsref ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) Lugat ( 1 ) dildade ( 1 ) sumeyra (1 ) ozgun genc ( 1 ) Benide Kapatin ( 1 ) efser ( 1 ) nar ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) dilek ( 1 ) RDonmezs ( 1 ) Kamusal miSS ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) En İyi Bayan Üye: nese ( 5 ) Bir Baska ( 5 ) Meftun ( 4 ) feyza ( 3 ) Berika ( 3 ) sumeyra ( 2 ) Merve ( 1 ) Nazende ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) nar ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) ha lee ( 1 ) ozturks ( 1 ) seba ( 1 ) _Yeniden_ ( 1 ) acizane44 ( 1 ) Ayse Berra ( 1 ) anatolia ( 1 ) milli mucahide ( 1 ) En İyi Erkek Üye: Demokrat ( 7 ) Loneliness ( 3 ) yalcin ( 3 ) ozgurtutsak ( 2 ) Hudaverdi ( 2 ) nusret ( 2 ) Alemdar ( 2 ) Dolunay Kadim ( 1 ) Ngereklinsan ( 1 ) ENGINEER ( 1 ) Engin Er ( 1 )haritaci70 ( 1 ) Mechul ( 1 ) wantedturk ( 1 ) Sehremini ( 1 ) tayyipleyiz ( 1 ) KaraEsref ( 1 ) AkSa 34 ( 1 ) cartman ( 1 ) En İyi İmza: acizane44 ( 5 ) Parantez ( 4 ) nese ( 4 ) Berika ( 3 ) Meftun ( 2 ) AcceSS ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) sumeyra ( 1 ) Ravza Ruveyda ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) ummu seleme ( 1 ) Nazende ( 1 ) Ask-i Ilahi ( 1 ) ayse84 ( 1 ) En İyi Nick: Alamet-i Farika(tayyipleyiz) ( 4 ) Ask-i Ilahi ( 3 ) Benide Kapatin ( 3 ) milli mucahide ( 2 ) kayisikentli44 ( 2 ) ozgurtutsak ( 2 ) Anatolia ( 1 ) Demokrat ( 1 ) bilgi mudavimi ( 1 ) LuGat ( 1 ) loneliness ( 1 ) Hudaverdi ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) dildade ( 1 ) Deniz.feneri ( 1 ) YavuzSultanSelim ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) Hifz-i Lisan ( 1 ) umitli bekleyis ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) En İyi Efendi Üye: efser ( 3 ) yalcin ( 3 ) nusret ( 2 ) tayyipleyiz ( 2 ) lugat ( 2 ) KaraEsref ( 2 ) kayisikentli44 ( 1 ) abrek ( 1 ) Aga ( 1 ) bir baska ( 1 ) parabol ( 1 ) wantedturk ( 1 ) ravza ruveyda ( 1 ) murat kurt ( 1 ) loneliness ( 1 ) onlybullet34 ( 1 ) ozturks ( 1 ) necip fazil ( 1 ) engineer ( 1 ) sumeyra ( 1 ) taya ( 1 ) romakudus ( 1 ) aksavasci ( 1 ) access ( 1 ) gonulden ( 1 ) En Muhalefet üye: Kemalist59 ( 13 ) Hun Yabgu ( 5 ) Kirik Cocuk ( 2 ) nusret ( 1 ) aksavasci ( 1 ) susmak ( 1 ) haritaci70 ( 1 ) Hifz-i Lisan ( 1 ) Necip Fazil ( 1 ) En Bilimsel üye: LuGaT ( 4 ) bilgi mudavimi ( 3 ) dildade ( 2) Yaren ( 2 ) Hoge Mera ( 2 ) tayyipleyiz ( 2 ) Yaren ( 2 ) Bostanci ( 1 ) ozgun genc ( 1 ) ayhan42 ( 1 ) Demokrat ( 1 ) Erenon ( 1 ) hipermuhafazar_sağlıkçı ( 1 ) Semm ( 1 ) parabol ( 1 ) yalcin ( 1 ) Kirik Cocuk ( 1 ) Alemdar ( 1 ) En Tekrarcı üye: ALI BORAN ( 5 ) Mechul ( 1 ) RDonmezs ( 1 ) Abrek ( 1 ) Meftun ( 1 ) hipermuhafazakar_sağlıkçı ( 1 ) duyguseli ( 1 ) Ak Kelebek ( 1 ) En iyi en küçük üye: politikaci ( 22 ) akgenclik56 ( 2 ) bilgi mudavimi ( 1 ) sadeceali ( 1 ) oguzdesouza ( 1 ) mami24 ( 1 ) efser ( 1 ) kubra ( 1 ) En Çok istekte Bulunan Üye: Duyguseli ( 8 ) Mechul ( 3 ) ummu seleme ( 1 ) mami24 ( 1 ) Bir Baska ( 1 ) Reddiye ( 1 ) acizane44 ( 1 ) *Ak_mehmetakif kurallari kaale almadigi ve formata uymayan bir liste hazirlayip uyeleri yanilttigindan dolayi enlerden men edilmistir.* Yillik Enlerine has *Ekstra* larimiz 3. bolumumuzde; kacirmayin
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-04-2008, 13:52 | #2 |
Ak Parti Forum yilin en leri baslamistir!...
Ay sonunu beklemeye gerek yok arkadaslar sonucta yilin enleri simdide yazilabilir ;)
|
|
07-04-2008, 15:03 | #3 |
En İyi Aktif Üye: Demokrat
En İyi Yardımsever Üye: romakudus En İyi Ciddi Üye: LuGaT En İyi Şair Üye: Nazende En İyi Çok Rastladığınız Üye: Hifzi Lisan En İyi Sevdiğiniz Üye: politikaci En İyi Fanatik Üye: ozgun_genc (trabzonspor gibi bir takima fanatik olmak yurek ister :D ) En İyi Tatlı Başbelası üye: ummu seleme En İyi Geveze Üye: haritaci70 En İyi Karizmatik Üye: Kirik Cocuk En İyi Kibar Üye: KaraEsref En İyi Komik Üye: dilek En İyi Daimi Üye: ha_lee En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Ak Kelebek En İyi Yavaş Paylaşım Üye: caglar En İyi Paylaşımcı Üye: Hudaverdi En İyi Sevilen Üye: .:Alamet-i Farika:. En İyi Sevimli Üye: Turkiye Icin Akparti En İyi Sinirli Üye: murat_kurt En İyi Kültürlü Üye: ENGINEER En İyi Sabırlı Üye: Dolunay Kadim En İyi Sakin Üye: Enfal En İyi Bayan Üye: Berika En İyi Erkek Üye: yalcin En İyi İmza: Parantez (akkparti) En İyi Nick: özgürtutsak En İyi Efendi Üye: efser En Muhalefet üye: Necip Fazil En Bilimsel üye: dildade En Tekrarcı üye: ak mehmetakif En iyi en küçük üye: akgenclik56 En Çok istekte Bulunan Üye: Mechul (hakan_53) |
|
07-04-2008, 15:06 | #4 |
Allah razı olsun bir başka +1
|
|
07-04-2008, 15:09 | #5 |
:-[ teşekkür ederim
|
|
07-04-2008, 15:10 | #6 |
rica ederim arkadaslar bu listede olmasi gereken cok arkadasimiz var ama bu sekilde hazirladim cikti bir kere liste elimden degismez bir daha
|
|
07-04-2008, 15:13 | #7 |
En İyi Yavaş Paylaşım Üye: caglar [/quote]Gerçekten öylemi düşünüyorsun Kirazcım Ama olsun enlerinde yer almak hatırlanmak güzel... |
|
07-04-2008, 15:16 | #8 |
En İyi Aktif Üye:Dolunay kadim
En İyi Yardımsever Üye:Demokrat En İyi Ciddi Üye:Lugat En İyi Şair Üye:ayşe berra En İyi Çok Rastladığınız Üye:bir başka En İyi Sevdiğiniz Üye:efser En İyi Fanatik Üye:oguzdesouza En İyi Karizmatik Üye:alemdar En İyi Kibar Üye:bir baska En İyi Daimi Üye:Abdullah kaç En İyi Sevilen Üye:Dolunay kadim En İyi Sevimli Üye:akmehmet En İyi Sinirli Üye:alemdar En İyi Kültürlü Üye:.:Alamet-i Farika:. En İyi Sabırlı Üye:Dolunay kadim En İyi Sakin Üye:karaesref En İyi Bayan Üye:neşe En İyi Erkek Üye:alemdar En İyi İmza:bir başka En İyi Nick:akkelebek En İyi Efendi Üye: En Muhalefet üye: En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye:? |
|
07-04-2008, 15:18 | #9 |
˙·٠٠•● Teşekkürler Kardeşim ˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
07-04-2008, 15:19 | #10 |
[quote=Alemdar ]
˙·٠٠•● Teşekkürler Kardeşim ˙·٠٠•●••٠·˙ [/quote ben teşekkurederim abi |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|