AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-31-2009, 01:09   #1
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Standart AK Parti Forumun Hikayesi...
AK PARTİ FORUMUN HİKAYESİ

Bir varmış bir yokmuş ABDULLAH KAÇ Adında bir genç varmış.

"Yaşasın buldum"diye bağırarak koşmuş.Çünkü aklına güzel bir fikir gelmiş,AK kalpli insanları,bir arada toplamak istemiş.

Pılısı pırtısını toplayıp AK PARTİ FORUMU Kurmaya karar vermiş.Ve AK PARTİ FORUMUN Öyküsü böylece başlamış.

Ve elinde çiçekle arkadaşlarına fikrini açtı. "ESRA ÖZDEMİR " tamam sen varsan olur. "ABDULLAH "dedi.ama öbür arkadaşlarınada unutmamalıydı.

DOLUNAY.KADİM her zamanki gibi maçtaydı.Karşıdan ABDULLAH KAÇ ve ESRA ÖZDEMİRİN geldigini gördü.Belli ki iyi bir fikirleri vardı.konuyu anlayınca ok demişti.

DOLUNAY.KADİM takım arkadaşı MATEMATİK haber verdi.Tamam sizinleyim deyip oda üye oldu.

MATEMATİK AK PARTİ FORUM için sevgilisini bile terketti"sus bir sürü konu açılmıştır. Yetişmem lazım"deyip çekti pc nin başına gitti hala oradaydı.

ÖZGÜN GENÇ şşiit noluyor orada bende varım"diyerek AK PARTİ FORUMDA çok büyük paylaşımlar yapmaya başlamıştı.

DUYGUSELİ herzaman ki gibi mutsuz "bu çiçek niye bu kadar büyük"diye sebebsiz şeylere kızarken,onu AK PARTİ FORUM sakinleştirdi.

NEŞE VE FEYZA tatilden yeni dönmÜşlerdi.AK PARTİ FORUM o kadar büyümüştüki onların haberleri oldu,Artık AK PARTİ FORUMDAYDILAR onlarda.

MECHUL O GÜN bütün bayan arkadaşlarıyla beraber buluşacaktı.Hatta araba bile almıştı.Çiçeklerinide yanına alıp bayan arkadaşlarını foruma üye yapıcaktı.

Haberi duyan FERİDE sevinçle "evet evet bende AK PARTİ FORUMDAYIM diye güldü.MECHUL da buna çok sevindi.

SİYAHGÜL artık gülleri sevmiyordu.dünyanın en büyük papatyasını bulduguna çok seviniyor elinden hiç düşürmüyordu.nasıl oldugunu kendide anlayamadan AK PARTİ FORUMUN BİR parçası olmuştu.

YALÇIN(ÜSTAD)Dünya haritasınıda yanına alıp AK PARTİ FORUMU DÜNYAYA
tanıtmak için yola koyulmuştu...
AK_KELEBEK üye olalı yürümüyor adeta koşuyordu.konular eklemeye başlamıştı.

TÜRKİYENİN her yerinden üyeleri vardı.AK PARTİ FORUMUN
İSHAKYILMAZ hızlı bir giriş yapmıştı Taaa Bursadan...

GÖNÜLDEN DE AK PARTİ FORUMUN saglam bir üyesi olmuştu çoktan

AK PARTİ FORUM o kadar faydalıydı ki,ÇİLİK şiir bölümünden aldıgı şiirleri kagıda not edip arkadaşlarına okuyordu.yani AK PARTİ FORUM uzakları yakın eder olmuştu.

Tabii bu arada uyuyan üyelerde yok degildi.OBJEKTİF ve GÖLGE bunlardan bir kaçıyıdı.

FARUKARSLAN bazen yeni doğanları bile araştırıp,AK PARTİ FORUMLU olmaları için ikna kabiliyetini kullanıyordu.

Yeni katılan üyeler heyecanla ve sevgiyle hoşgeldiniz demelerimizi bekliyorlardı.

Ak Gençliğin Forum'u artık dünyaya yayılmıştı. Ak Parti Gençlik Kolları Ar-ge Başkanlığı, Ak Parti Forum'u iftiharla sunar !

Ben aklıma gelen isimleri yazdım.İnşallah beğenirsiniz...

Konu yolcu44 tarafından (01-31-2009 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir..
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-31-2009, 01:14   #2
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Çok çok güzel olmuş emeğinize sağlık...
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 01:14   #3
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Çok fazla yorum yapma fırsatım olmuyor. Ama gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Teşekkür ederim. Taktir edilecek bir çalışma oldu elinize sağlık.
Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 01:18   #4
Kullanıcı Adı
yolcu44
Eline Sağlık Ümit +
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 01:19   #5
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
BİR DE (+)veren olsa herkes güzel diyor.çıkıyor.:D
Alt 01-31-2009, 01:32   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Hay, Allah iyiliğini versin muhterem

Çok güzel, çok samimi bir çalışma olmuş.

Bana verdiğin yer için teşekkür ederim.

Böyle bir gönül sofrası kurulur da biz damlamaz mıyız

Yalnız bak orada bir iki aksilik seziyorum:

Bir kere, Kadim Başkan'ın futbola meyli sıfırın altında Erzurum, futbol için tam adamını bulmuşsun yani

İkincisi; Kadim başkan öyle "ok" "mok" gibi kelimelerden hiç hoşlanmaz, msn nin ligt, antiTürkçe dilini sevmez yani o Türkçe gönüllüsü gerçek bir Müslüman Türk Medeniyetperveridir.

Bak sonra demedi deme
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 01:37   #7
Kullanıcı Adı
Gölge
Forumda bir o kadar uyuyan üye varken sen bizi uyuttun öyle mi teessüf ediyorum ümit kardeşim güzel bir çalışma olmuş emme eksikliklerde yok değil yine de emek verilmiş emeğine sağlık
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 12:18   #8
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hay, Allah iyiliğini versin muhterem

Çok güzel, çok samimi bir çalışma olmuş.

Bana verdiğin yer için teşekkür ederim.

Böyle bir gönül sofrası kurulur da biz damlamaz mıyız

Yalnız bak orada bir iki aksilik seziyorum:

Bir kere, Kadim Başkan'ın futbola meyli sıfırın altında Erzurum, futbol için tam adamını bulmuşsun yani

İkincisi; Kadim başkan öyle "ok" "mok" gibi kelimelerden hiç hoşlanmaz, msn nin ligt, antiTürkçe dilini sevmez yani o Türkçe gönüllüsü gerçek bir Müslüman Türk Medeniyetperveridir.

Bak sonra demedi deme
Kardeşim konu tamamen mizah amaçlı açılmıştır.Kadim başkanında konuyu beğendiğinden eminim.
Ancak demişsin ya gerçek bir Müslüman Türk Medeniyetperveridir.
Şimdi ben o şekilde yazdım diye müslümanlıktan mı çıkyorum.Medeniyetsiz mi oluyorum.Anlıyamadım.
Alt 01-31-2009, 12:26   #9
Kullanıcı Adı
Feride
hakikaten benim vereceğim tepki aynen böyle olurdu eline sağlık. + beğeni..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 12:27   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Sıkıntılı süreçlerin fikir babalarından...Gerçekten Ümit kardeşimizin bu derinsel ve ince çalışmaları çok hoş.Bizleri böyle çalışmalarla mutlu ettiğin için teşekürler(+)
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)