![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() Bir varmış bir yokmuş ABDULLAH KAÇ Adında bir genç varmış. ![]() "Yaşasın buldum"diye bağırarak koşmuş.Çünkü aklına güzel bir fikir gelmiş,AK kalpli insanları,bir arada toplamak istemiş. ![]() Pılısı pırtısını toplayıp AK PARTİ FORUMU Kurmaya karar vermiş.Ve AK PARTİ FORUMUN Öyküsü böylece başlamış. ![]() Ve elinde çiçekle arkadaşlarına fikrini açtı. "ESRA ÖZDEMİR " tamam sen varsan olur. "ABDULLAH "dedi.ama öbür arkadaşlarınada unutmamalıydı. ![]() DOLUNAY.KADİM her zamanki gibi maçtaydı.Karşıdan ABDULLAH KAÇ ve ESRA ÖZDEMİRİN geldigini gördü.Belli ki iyi bir fikirleri vardı.konuyu anlayınca ok demişti. ![]() DOLUNAY.KADİM takım arkadaşı MATEMATİK haber verdi.Tamam sizinleyim deyip oda üye oldu. ![]() MATEMATİK AK PARTİ FORUM için sevgilisini bile terketti"sus bir sürü konu açılmıştır. Yetişmem lazım"deyip çekti pc nin başına gitti hala oradaydı. ![]() ÖZGÜN GENÇ şşiit noluyor orada bende varım"diyerek AK PARTİ FORUMDA çok büyük paylaşımlar yapmaya başlamıştı. ![]() DUYGUSELİ herzaman ki gibi mutsuz "bu çiçek niye bu kadar büyük"diye sebebsiz şeylere kızarken,onu AK PARTİ FORUM sakinleştirdi. ![]() NEŞE VE FEYZA tatilden yeni dönmÜşlerdi.AK PARTİ FORUM o kadar büyümüştüki onların haberleri oldu,Artık AK PARTİ FORUMDAYDILAR onlarda. ![]() MECHUL O GÜN bütün bayan arkadaşlarıyla beraber buluşacaktı.Hatta araba bile almıştı.Çiçeklerinide yanına alıp bayan arkadaşlarını foruma üye yapıcaktı. ![]() Haberi duyan FERİDE sevinçle "evet evet bende AK PARTİ FORUMDAYIM diye güldü.MECHUL da buna çok sevindi. ![]() SİYAHGÜL artık gülleri sevmiyordu.dünyanın en büyük papatyasını bulduguna çok seviniyor elinden hiç düşürmüyordu.nasıl oldugunu kendide anlayamadan AK PARTİ FORUMUN BİR parçası olmuştu. ![]() YALÇIN(ÜSTAD)Dünya haritasınıda yanına alıp AK PARTİ FORUMU DÜNYAYA tanıtmak için yola koyulmuştu... ![]() ![]() TÜRKİYENİN her yerinden üyeleri vardı.AK PARTİ FORUMUN İSHAKYILMAZ hızlı bir giriş yapmıştı Taaa Bursadan... ![]() GÖNÜLDEN DE AK PARTİ FORUMUN saglam bir üyesi olmuştu çoktan ![]() AK PARTİ FORUM o kadar faydalıydı ki,ÇİLİK şiir bölümünden aldıgı şiirleri kagıda not edip arkadaşlarına okuyordu.yani AK PARTİ FORUM uzakları yakın eder olmuştu. ![]() Tabii bu arada uyuyan üyelerde yok degildi.OBJEKTİF ve GÖLGE bunlardan bir kaçıyıdı. ![]() ![]() FARUKARSLAN bazen yeni doğanları bile araştırıp,AK PARTİ FORUMLU olmaları için ikna kabiliyetini kullanıyordu. ![]() ![]() Yeni katılan üyeler heyecanla ve sevgiyle hoşgeldiniz demelerimizi bekliyorlardı. ![]() Ak Gençliğin Forum'u artık dünyaya yayılmıştı. Ak Parti Gençlik Kolları Ar-ge Başkanlığı, Ak Parti Forum'u iftiharla sunar ! Ben aklıma gelen isimleri yazdım.İnşallah beğenirsiniz... ![]()
![]() Konu yolcu44 tarafından (01-31-2009 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok çok güzel olmuş emeğinize sağlık...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok fazla yorum yapma fırsatım olmuyor. Ama gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Teşekkür ederim. Taktir edilecek bir çalışma oldu elinize sağlık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Eline Sağlık Ümit
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() BİR DE (+)veren olsa herkes güzel diyor.çıkıyor.:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hay, Allah iyiliğini versin muhterem
![]() Çok güzel, çok samimi bir çalışma olmuş. Bana verdiğin yer için teşekkür ederim. Böyle bir gönül sofrası kurulur da biz damlamaz mıyız ![]() Yalnız bak orada bir iki aksilik seziyorum: Bir kere, Kadim Başkan'ın futbola meyli sıfırın altında Erzurum, futbol için tam adamını bulmuşsun yani İkincisi; Kadim başkan öyle "ok" "mok" gibi kelimelerden hiç hoşlanmaz, msn nin ligt, antiTürkçe dilini sevmez yani o Türkçe gönüllüsü gerçek bir Müslüman Türk Medeniyetperveridir. Bak sonra demedi deme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Forumda bir o kadar uyuyan üye varken sen bizi uyuttun öyle mi teessüf ediyorum ümit kardeşim güzel bir çalışma olmuş emme eksikliklerde yok değil yine de emek verilmiş emeğine sağlık ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() Ancak demişsin ya gerçek bir Müslüman Türk Medeniyetperveridir. Şimdi ben o şekilde yazdım diye müslümanlıktan mı çıkyorum.Medeniyetsiz mi oluyorum.Anlıyamadım. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hakikaten benim vereceğim tepki aynen böyle olurdu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sıkıntılı süreçlerin fikir babalarından...Gerçekten Ümit kardeşimizin bu derinsel ve ince çalışmaları çok hoş.Bizleri böyle çalışmalarla mutlu ettiğin için teşekürler(+)
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|