11-19-2010, 09:40 | #1 |
Ak Parti Gençlik Kolları(Nasıl üye olunur nelere yapılır?) -Lütfen yardım edin!Merhab
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Ben oldum olası siyasete meraklı bir insanımdır bir süredir AKP gençlik kollarına girmek istiyorum. Ancak bu nasıl olacak bilmiyorum yani AKP ye üye olmak için ne yapılır? Üye olduktan sonra neler yapılır?Toplantılar vs mi vardır?Herkes aktif olmaktan bahsediyor aktif olmak nedir yani üye olduktan sonra neler yapılır?Üyelerin önü açıkmıdır yoksa hep bana rabbena anlayışımı vardır ? Özellikle gençlik kollarında bulunan arkadaşlar cevaplayabilirlerse memnun olurum şimdiden ilginiz için tşkr ederim Bu arada ikametgahım İstanbul'dur..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-19-2010, 23:31 | #2 |
sevgili kardeşim,en önemlisi siyaset kuramını iliklerine kadar hissedip,AK PARTİ siyaset geleneğini öğrenip bilmendir.Bunlara vakıf olduktan sonra gerisi teferuattır.Bundan sonra yapman gereken ilçe teşkilatına üye olup partinin faliyetlerine katılmandır.İlçe teşkilatına mensup olduğun zaman gerisi çorap söküğü gibi gelecektir
|
|
11-19-2010, 23:39 | #3 |
kolaydır...
bulunduğun ilçede ki ilçe binasına git kayıt ol... daha sonra sekreterden mahallendeki gençlik kolları başkanının telefon numarasını alıp onunla irtibata geçiver... olay bu... |
|
11-20-2010, 10:19 | #4 |
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim
Teşkilatta ne gibi faaliyetler yapılmaktadır?Ayrıca bir sorum daha olacak ilçe gençlik kolları ile il gençlik kolları teşkilatları arasında ne gibi farklar var il gençlik kollarına üye olmak için belirli şartlarmı var? K.bakmayın fazla soru soruyorum sanırım |
|
11-20-2010, 12:54 | #5 | |
Alıntı:
once mahalleden basla bakalim... ona gore ilceye daha sonrada performansina gore ile gecersin... |
||
11-20-2010, 17:14 | #6 |
|
|
11-20-2010, 21:01 | #7 |
haftalık toplantılar olur...
mahalledeki sıkıntılar vb konular konuşulur... ilçe merkezli toplantılar olur... |
|
11-20-2010, 21:03 | #8 |
|
|
11-20-2010, 21:10 | #9 |
|
|
11-20-2010, 21:16 | #10 |
yeni üye olcaklara bir kaç tavsiye eğer milli görüşten geliyorsanız..ilk önce milli görüş gömleğinizi çıkartınız.yoksa akpartinin yaptığı icraatları sindirmeniz zor olur..benden söylemesi.....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|