AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-17-2008, 23:09   #1
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Standart ak parti izmir teşkilatını eleştırmeyeceğim ama..
çok değerli ak kadronun ak insanları ve yüzümüzün ak ı olan siz gençler..
ben engellilerbiz sitesi üyesiyim ve 16000 uyesi olan bır sitede şöyele bır başlık açılmış
bakınız: http://www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?t=39928
ben bunu görür görmez,çok duygulandım ve epey ağladım,çünki benim oğlumda 20 yaşında trafık kazası sonucu ıkı yıldır yatıyor.beni bu başlık çok derinden sarstı.. bır baba olarak vede AK partili bir yönetici olarak.
ben bunun üzerine izmir teşkılatına..il başkanlığı, sosyal işler başkanlığı,başkan yardımcılarına, aşağı yukarı 15 ak parti birimlerine mail yolladım.ama malesef şu ana kadar herhengi bir cevap alamadım ve çok üzüldüm.
hatta izmir milletvekilinede yolladım,hatta lokman ayvayada,hatta beyaz ay derneğinede ama malesef olumlu veya olumsuz hiç bır yanıt alamadım.bu yazımı okuyan sız ak partili ve bıl hassa izmir teşkılatından olan gençler,allah için,başbakanım için,insan için ve bır annenın feryadı için bır ilgılenın.
eğer izmir teşkılatından bır yanıt alamaz isem hem vallahi hem billahi başbakana ve bakanlara şikayet etmek boynumun borcudur ve asıl rabbime şikayet edeceğim..eger yanıt alamaz isem.eger olumlu bır yanıt alır isem bu dediklerimin tam tersini yapıp övguler yağdıracağım ben dedimmi yaparım alim allah..
saygılarımla..

ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)