|
![]() |
#1 |
![]() AK Parti kapatılrsa ki öyle görünüyor çünkü CHP leşmiş hukuk rakibini ortadan kaldırmaya çalışacaktır.Kapatma kararı çıkarsa burada en büyük görev artık bize düşüyor.Çünki Erdoğanın işaret edeceği partiye var gücümüzle oy toplayacağız.Kapı kapı ev ev ev gezeceğiz.O zaman herkes görecek ki egemenlik ne Kanadoğlunda ,ne Tuncay özkanlarda,ne vural savaşlarda,Ne anayasa mahkemesinde,ne Tüsiadda ,ne de Medyada.EGEMENLİK MİLLETTE OLDUĞUNU HERKES GÖRECEK...HERKESİ SORUMLULUK BEKLİYOR..OLİGARŞİYE HAYIR.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() paylaşım için teşekkürler sonuna kadar destekçiyiz durmak yok yola devam :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben illk önce şunu belirteyim akparti inşallah kapatılmaz.
fakat kapatılma haberini duyarsam o an ne hissedirim bilmiyorum bir genç olarak.(yaş 18). bir kere tepem atar ,sinirim tavan yapar.bu zihniyete öfkem dahada artar tek benim artmaz tüm milletin öfkesi artar eminim.bunları yenmenin tek yolu var ama....sölemeyeyim. B planı erken seçim ve akparti yerine kurulacak olan partiye oy vermek olacak.partimizin alacağı oylarla diktatörlük bile gelebilir (:.tek başına mecliste ohhh ne güzel olur yahu.ama cumhuriyette muhalefetde olması gerekir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnşaallah akparti kapanmaz. Durmak yok yola devammm...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() :-* Bu millet AK Parti kapatılırsa neler olacağını gösterir diğerlerine... Mecliste oturacak "koltuk" bulamazlar.İnşallah kapanmaz. ...DURMUYORUZ YOLDAYIZ...bunu görecekler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() inadına AK PARTİ... kapanmamasını temenni edioyoruz fakat kapanırsa da sayın başbakanımızın gösterdiği hedefte ilerleyeceğiz..kısacası DURMAK YOK YOLA DEVAM.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() b planımız
kapatma davası hakkında ret oy gelmesi inşallah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kapatılacağından eminim.Anayasa mahkemesi üyelerinin böyle konularda hep aksi karar verdiğine hem cumhurbaşkanı seçiminde hem de başörtüsü konusunda şahit olduk.Benim asıl düşündüğüm başbakanımıza,Abdullah Gül'e, Bülent Arınç'a ve diğer birçok önemli milletvekiline siyaset yasağı gelirse(Allah korusun) ne olacağı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bu kadar oy alacağımızı zannetmiorumm yine..inş kapatılmaz...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|