![]() |
#1 |
![]() Anayasa Mahkemesi Ak Parti'yi kapatmamaya karar verdi. Peki bu karar Türkiye'de kimleri nasıl etkileyecek? Ak Parti'nin kapatılmasını bekleyenler bundan sonra nasıl bir çizgi izleyecek? Bu karardan dolayı en çok üzülen isim kim?
Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karar Türkiye'de en çok kimi üzdü? Kuşkusuz bu isim Abdullatif Şener.. Şener tüm siyasi hesaplarını ve temaslarını Ak Parti'nin kapatılması tezi üzerine kurmuştu.. Ak Parti kapatılmadı.. Peki şimdi Şener ne yapacak? En çok merak edilen ise şu; Şener yeni siyasi çalışmalarını sürdürecek mi? Yoksa yeni bir kapatma davasının açılmasını mı bekleyecek? Şener şu ana kadar hiç konuşmadı.. Ak Parti Kapatma Davası kararına ilişkin bir yorumda bulunmadı.. Acaba ne düşünüyor.. Son 15 saattir Şener'e gören oldu mu? Nerede, ne yapıyor Abdullatif Şener... Şener ne zaman açıklama yapacak? Şener bu sıralarda acaba şu deyimi mi terennüm ediyor; 'Köşe başında beklerim, vay benim emeklerim...' cafesiyaset
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Herkez uyarmıştı onu.
Uyarıların en hiddetliside sayın Arınç'tan gelmişti.. '' Şener Kendine Dikkat Etsin Sonu Erkan Mumcu Gibi Olur '' Demişti.. Nitekim Oldu da.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Boşverin biz yolumuza bakalım kalan sağlar bizim..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Anca beraber kanca beraber olduklarımızla sevinç günü..
Diğerleri susabilir! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah yolunu açık etsin herkesin... ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() o akpartinin kapatılmasına kesin gözüyle baktığı için ben iktidara gelirim umutlarıyla partiden ayrıldı.. gerçektende şimdi ne halt yiyecek?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Azda olsa ağabey sözü dinlemek gerek sanırım ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ohh olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ˙·٠٠•●Bende ona üzüldüm yazık be Şener kepaze ettin ya kendini diyecek söz bulamıyorum ˙·٠٠•●••٠·˙
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sürüden ayrılanın vay haline
|
|
![]() |
![]() |
![]() |