![]() |
#1 |
![]() Dumlupınar üniversitesi öğrencileri olarak Kütahya Akparti gençlik kollarını protesto ediyoruz.Çünkü ; Diğer partilerin gençlik kolları burada hep çalışıyolar bizim partimiz ise burada yatıyo hiç bir çalışma yapmıyorlar diğer partideki adamlar buradaki üniversitede öle bi yapılanma içine girdilerki bi görmeniz lazım ama bizim parti halen daha bişey yapmamakta ısrarcı ben buradaki teşkilata üye oldum ama gördüğüm bu manzara karşısında pişman oldum keşke üye olmasaydım ben akp yi gönülden seviyorum ama bunu hakketmeyenlerinde ekmeğine yağ çalmak istemiyorum elimizden gelen bir şey varsa gelin hep beraber yapalım ve buradaki sistemi değiştirelim Saygılarımızla...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zaten millet altımızı oyarken birde biz birbirimize köstek olmasak nasıl olur acaba...
Elbette eleştireceğiz kendimizide bu konuyu burda açmak bu konuya yapıcılık kazandırır mı bir şey değiştirir mi..git gerekli yerlerle insanlarla görüş hem ortalığı velveleye vermemiş olursun hemde yapıcı işler yapmış olursun parti adına değil mi kardeşim.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() tabiki parabol kardesim bu konu hakkında size katiliyorum
sonuçta forum diye geçmemek lazim bu konularda sonuçta belki gerçekten orada bulunan gençlik kolumuzun bir hatası var ama bunu gün yüzü yerine kendi idaremiz ve ilgimizle halleder isek daha iyi olacağı kanatindeyim her yerde izlenmekteyiz ve içimizden cımbızla laf aliyolar sizden ricam üye oldugunuz yere gitmeniz ve görüslerinizi direkt olarak açiklamanizdır burada buna bir çözüm bulamıyacağımız kanatindeyim saygılarla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() peki bu konuda ne yapabiliriz..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() |