AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-06-2008, 10:19   #1
Kullanıcı Adı
alilukunku
Standart AK PARTİ KÜTAHYA GENÇLİK KOLLARINI PROTESTO EDİYORUZ
Dumlupınar üniversitesi öğrencileri olarak Kütahya Akparti gençlik kollarını protesto ediyoruz.Çünkü ; Diğer partilerin gençlik kolları burada hep çalışıyolar bizim partimiz ise burada yatıyo hiç bir çalışma yapmıyorlar diğer partideki adamlar buradaki üniversitede öle bi yapılanma içine girdilerki bi görmeniz lazım ama bizim parti halen daha bişey yapmamakta ısrarcı ben buradaki teşkilata üye oldum ama gördüğüm bu manzara karşısında pişman oldum keşke üye olmasaydım ben akp yi gönülden seviyorum ama bunu hakketmeyenlerinde ekmeğine yağ çalmak istemiyorum elimizden gelen bir şey varsa gelin hep beraber yapalım ve buradaki sistemi değiştirelim Saygılarımızla...

alilukunku isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-11-2008, 23:38   #2
Kullanıcı Adı
Akıncı_Gençlik
:-\
Akıncı_Gençlik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2008, 23:43   #3
Kullanıcı Adı
parabol
Zaten millet altımızı oyarken birde biz birbirimize köstek olmasak nasıl olur acaba...

Elbette eleştireceğiz kendimizide bu konuyu burda açmak bu konuya yapıcılık kazandırır mı bir şey değiştirir mi..git gerekli yerlerle insanlarla görüş hem ortalığı velveleye vermemiş olursun hemde yapıcı işler yapmış olursun parti adına değil mi kardeşim....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2008, 23:48   #4
Kullanıcı Adı
sesli34
tabiki parabol kardesim bu konu hakkında size katiliyorum

sonuçta forum diye geçmemek lazim bu konularda sonuçta belki gerçekten orada bulunan gençlik kolumuzun bir hatası var ama bunu gün yüzü yerine kendi idaremiz ve ilgimizle halleder isek daha iyi olacağı kanatindeyim

her yerde izlenmekteyiz ve içimizden cımbızla laf aliyolar

sizden ricam üye oldugunuz yere gitmeniz ve görüslerinizi direkt olarak açiklamanizdır

burada buna bir çözüm bulamıyacağımız kanatindeyim

saygılarla
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2008, 23:56   #5
Kullanıcı Adı
mavera
peki bu konuda ne yapabiliriz..
Alt 04-20-2008, 16:49   #6
Kullanıcı Adı
atabey02
:-\
atabey02 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)