![]() |
#1 |
![]() Ak Parti muş il teşkilatını, milletvekili faruk ışığı ve bu ili sahipsiz bırakan Recep ağabeyi protesto ediyorum.
Hemen yanlış anlaşılmasın forumdaki bazı ananasçılar gibi partimi kötülemiyorum, işgüzar il teşkilatı ve bdp yandaşı milletvekilinden bahsediyorum. 1- Ak Partili belediye binası bdp yandaşlarının memuriyet kalesi haline getirildi. 2-halis saltık isimli şahıs 1 ay önce evine giderek yalvardığı ki hatta malatyada daha önce oğlunu ve şahsını yuhalayıp kovan esnafa karşı kendini siper eden vatandaşın kardeşini iş istediği için dağadamı ve provakatör diyerek partiden kovdu (şahidim) 4-güvenlik görevlisi olabilmek için utana sıkıla partiye giden arkadaşım kovuldu fakat halis saltık isimli şahsın yeğeni devlet hastanesinde özürlü kadrosundan işe alındı. (millet işsizlikten birbirini öldürecek) 3-faruk ışık isimli milletvekili ve ortağı halis saltık memleketteki tüm ihaleleri kendileri için tanzim ettiler. (bu usulsüzlükleri bildiren vatandaş şikayetleri sebebi ile bimer kilitlenmişti) 4-van ve bitlis gibi illere ihaleler verildi ve verilen ihalelere konu olan işler için hizmetin alındığı il olan muş yerine van ve bitlisten eleman alımı yapıldı, güvenlik ihaleleri sonucunda muş ilinden iş talebinde bulunan gençlerden 15 bin tl para talep edildi, halis saltığa durum bildirildi ve kendisi ''bu ihaleyi alan firmanın sorunudur ben karışamam'' dedi sanki kendisi bostan korkuluğu (şahidim) Arkadaşım diyorki 48 adet oyum var;seçim öncesi elimize ayağımıza kapanarak oy istediler evimizde oturup çay kahve içtiler mademki tüm işlere bdp liler yerleşiyor öyleyse bizde bdp ye oy verelim nasıl olsa Ak partide seçilse başkasıda seçilse yine bütün imkanlar pkk ya seferber ediliyor. Bizde oyumuzu bdpye verelim hiç değilse iş istemek için yüzümüz olur. Arkadaşımın babası çok önce vefat etmiş ve ailenin reisi konumundadır, muşta 48 oy artık bdpnin yararına kullanılacaktır ilgililere duyurulur. Üzülerek belirtmek isterimki birdahaki seçimde Ak parti bu ilde olmayacak ve tabi il teşkilatını kökten değiştirmezlerse.
![]() Konu Ekinoks tarafından (04-09-2014 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|