AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-09-2010, 20:48   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart 'AK Parti mutlaka kapatılacak'


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 'Anayasa Değişiklikleri' konulu bir panel düzenledi. Panelde konuşan eski Danıştay Başkan Vekili Tansel Çölaşan, AK Parti'nin anayasayı kapatılmamak için değiştirdiğini iddia etti. AK Parti'nin kapatılmasına ramak kaldığını söyleyen Çölaşan, bundan sonra yaptıklarının daha beter olacağını ve mutlaka kapatılacağını savundu.





İki kardeş arasında fikir ayrılığının olabileceğini dile getiren ADD Batıkent Şube Başkanı Ali Karamahmut ise 336 vekil arasında fikir ayrılığının olmadığını savundu. Karamahmut, ipotekli beyinlerin hazırladığı Anayasayı tartışacaklarını ifade etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, asıl kavganın Cumhuriyeti kuranlarla olduğunu ileri sürdü. Cumhuriyetin temel ilkelerinin, okur yazar olmayan gariban vatandaşlara anlatılamadığını dile getiren Yaşar, herşeyin sandık olduğunu, buradan çıkılması halinde siyasi erk olunduğunu ve çıkmayınca da kavgadan başka bir şey yapılamadığını kaydetti.

Anayasa değişikliğiyle ilgili yapılan kavgaların çocukların işsiz kalmasına neden olacağını ileri süren Yaşar, birleşmeyi dahi bilmediklerini, onların hanımlarının kapı kapı dolaştığını her türlü yalanı söylediğini savundu. 'Bizden, sizden' demeyip inançlara saygılı ve insanların sevilmesini isteyen Yaşar, sandıklara sahip çıkılmasını, kapı kapı gezilmesini istedi.

41 yıllık hakim olduğunu hatırlatan eski Danıştay Başkan Vekili Tansel Çölaşan da 1980 darbe dönemini yaşadığını, bugünün karabasanını yaşayan biri olduğunu söyledi. 1950'den sonra siyasi partilerin kişisel gelişimin üzerinde durmadıklarını, bölücülük ve irticayı kışkırttıklarını iddia eden Çölaşan, ses çıkarmadıkları için Cumhuriyeti değiştirmek isteyenlerin bu hale geldiğini ileri sürdü.

Türkiye'yi cemaatlerin yönettiğini ileri süren Çölaşan, vatandaşların, Kasımpaşalı'ya, kendilerinden zannedip oy verdiğini, kullanıldıklarını bilmediklerini iddia etti.

Anayasa değişikliğinde yüzde 10 barajının kaldırılmaması, siyasi partiler yasasının değiştirilmemesini eleştiren Çölaşan, AK Parti hükümetinin gerçek demokrat olmadığını ileri sürdü. Çölaşan, AK Parti'nin mutlaka kapatılacağını savundu.


"HER SİYASİ KENDİ ADAMINI GETİRİR"

Her siyasinin, iktidara geldiğinde kendi adamlarını getirdiğini savunan Çölaşan, hükümetin de kendi adamlarını getirdiğini öne sürdü. Hükümetin düşmanca kadrolaştığını savunan Çölaşan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun, Erzincan soruşturmasını yürüten savcıları görevden aldığını hatırlatarak, yerlerine atananların ise aynı çıktığını ileri sürdü.

Demokratik açılımın totaliter açılım olduğunu iddia eden Çölaşan, döverek, söverek 336 oy bulunarak Anayasanın değiştirildiğini savundu.

Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Emine Ülker Tarhan ise her güne uyanırken, karanlığa uyanma endişesi taşıdığını söyledi. Emekli Korgeneral Altay Tokat'ın, "Hakimler ve savcıları korkutmak için ben de bir-iki bomba attırdım." sözünü hatırlatan Tarhan, YARSAV'ın ilk tepkisinin bu açıklamaya olduğunu belirtti. Anayasadaki asıl hedefin yargıyı dönüştürmek olduğunu ileri süren Tarhan, her şeyin Erzincan-Erzurum hattında yaşandığını savundu. Anayasa paketi geçerse politik yargı ile karşı karşıya kalacaklarını ileri süren Tarhan, cübbelerini kimseye bırakmayacaklarını dile getirdi.



Darbe anayasasının, aynı darbe anlayışıyla değiştirilmemesi gerektiğini vurgulayan Tarhan, yargıç ve savcıların güvenle yürüyemeyeceği sokaklarda vatandaşların da güvenle yürüyemeyeceğini iddia etti.


(CİHAN)

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-09-2010, 20:58   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, ve KENDISINE BIR KITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DÜZ MANTIKTIR. TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR;

-bu kitapta ne yaziyo ?
-okuyunca " ogrenirsin...
-ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana?
-bak simdi; senin evinde Akvaryum var mi mesela_
-evet var...
-o zaman icinde Su da vardir
-evet var...
-icinde su varsa balik da vardir...
-evet var...
-balik varsa hayvanlar da seviyosundur sen?
-evet....
-hayvanlar seviyosan insanlar da seversin heralde?
-evet
-o zaman senin sevgilinde vardir?
-evet var
-yalniz gorunuyorsun o zaman senin karin vardir?
-evet var..
-e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir?
-evet...
-bak gördun mu?...

Temel çok etkilenir! kitabı alır koltugunun altına eve doğru giderken Dursunu görur...

Dursun sorar;

-Temel o ne?
-düz mantık kitabi !
-nasil bi siy bu anlat bakiim...
-bak simdi; sizin evde akvaryum var mi ?
-yook!
-o zaman sen i...sin


add içinde bu böyledri.Eğer onlardan değilsen irtica faaliyetlerinde bulunana,cemaate hizmet eden,ya koyunsundur veya cumhuriyet düşmanı.

Allahtan eski danıştay vekiliymiş hala görevde değil.
Bu gibiler olduğu sürece yargı darbe almaya devam eder,bazı mahluklar ''yeni anayasa yargıyı siyasallaştırılıyor'' demeye devam ede dursun.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2010, 21:09   #3
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Standart
Bu işin için de bi Baykal yeniği var(!)
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2010, 22:13   #4
Kullanıcı Adı
0000000000
Standart
Haddin olmayan mevzularda çok hadsiz yorumlar yapmışsınız. Siz değilmiydiniz ki danıştay saldırısının hemen ardından ak parti iktidarını zor durumda bırakmak için sacma sapan beyanlarda bulunan . O günden bugüne kadar içinizdeki kin hiç değişmemiş.
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2010, 07:39   #5
Kullanıcı Adı
EZEL
Standart
Sonrada yapılarını değiştirince Ak Parti yargıyı ele geçirme peşinde diye itham ediyorlar yargıyı sizi gibi hindilerden kurtarma peşindeyiz doğru olan bu .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi