Ak Parti Neden İzmir'i Alamıyor ?
Evet Arkadaşlar Herkesin Merak ettiği soru Ak Parti İzmir'de neden hala başarılı değil bunun cevabını vereyim.Kendi adıma İzmirli Olduğuma Utanıyorum İzmir Şu anda Türkiye'nin en Dinsiz şehri Sn.Başbakanımız da zaten ''Gavur'' demişti.Bu kelimeden sonra İzmirlilerin çoğu Ak Parti'den nefret etmeye başladı.Ak Partililerde dahil
Ama şu son yıllarda İzmir Akp'li oluyor Karabağlar,Bayraklı,Menderes,Beydağ,KemalPaşa gibi yerler Akp'ye verdi bu ilçeler önemlidir.Şu anda buraların Belediyesi Akp'den soruluyor.Ve belediyeler son derece temiz düzgün zira chp'nin belediyeli ise bozuk çöplük gibi kendim biliyorum Ben bir balçova'lıyım Balçova'da Chp belediyesi var ve çok kötü sokaklar vs. Hepsi bozuk Köpek,Kedi... pislikleri kaldırımlarda öyle ki Otobüsler bile pis ben Konya'ya gitmistim Berat Kandiliydi çevremdeki bütün birahaneler kapalıydı ama bir sene sonra Berat Kandilinde Balçovadaydım nerdeyse bütün kötülük yuvaları biraneler barlar hepsi açık ve içi çok kalabalık bunlar benim dışardan gördüklerim tabii ki ama ben Balçova'da yaşadığım yıllar itibaren şunu gördüm Sn. Başbakanımızında dediği gibi İzmir artık
GAVUR.
|