10-24-2009, 00:53 | #1 |
Ak parti nereye gidiyor?
Ak parti yönetiminden kuşkusuz herkes memnun. Son günlerdeki dtp işbirliği, pkk nın pişmanlık yasasından yararlanmak istemeyiz demelerine rağmen devlet politikası deyip zorla yararlanın, yararlandırma niye? Özel mahkeme kurulması, pkk nın ayağına gidilmesi niye? Pkk lıların adeta türkiyemizde savaş kazanmış gibi karşılanması niye? bunları akp yapmadı ama yapanlara izin verdi. Avrupadan gelenler de karşılama olacağı söyleniyor, bunlara başka ülkelere gönderilme çabası var. Bu yapılanlar ak parti yi kapatmaya götürebilir. Geelcek seçimde iktidardan muhalefete düşebilir böyle giderse, dikkatli hareket yapmazsa, attığı adımlara dikkat etmezse. Ben akp yi kötülemiyorum. Ne güzel hava oldu memleketimizde ama bilinsizce, veya bilerek bilmeyerek akp bir yerlere gidiyor, götürülüyor.Acaba bir tarafı siirtli olduğundan mı kaynaklanıyor. Bu inen pkk lıların yarın bir gün suç işlemeyeceği nerden belli? Önceden cumhur başkanliğı affından yararlanıp suç işleyenler çıktmıştı. Benim düşüncem pkk ak parti yi bitirecek. belki mahkeem açılacak ilerde bu diğer kazanan ak parti ye tepki gösteren partiler iktidar olursa. Şu anda iktidar olacak bir parti henüz yok. Pkk konusunda akp dikkat etsin. Bilgili kişiler yönetim de ama yanılabilir, yanıltılabilir. Ben yarının ne getireceğinden belli olmaz ama böyle giderse durumu iyi değil. İnşallah yanılmış olurum, oluruz. Tüm Ak parti li kardeşlerime selam sevgi ve saygılarımla.
Konu Ak_Kelebek tarafından (10-27-2009 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-24-2009, 01:00 | #2 |
kardeş merak etme AK PARTİ kıyamete kadar iktidarda kalacak sen rahat ol
biz bu yola girerken beyaz kefenlerle asılmayı göze aldık |
|
10-24-2009, 02:46 | #3 |
|
|
10-24-2009, 02:53 | #4 |
|
|
10-24-2009, 03:06 | #5 |
Allah yolunuzu açık etsin tabi ama liberal bi partiden söz ediyoruz.Rıfat Gökalp'e saygılar :|..
|
|
10-24-2009, 03:11 | #6 |
Partinin bir yere gittiği yok...
Açılım konusunda da herkafadan bir ses çıkıyor... özellikle açılımı baltalamaya çalışanlar var... bundan ne kazançları olduğunu doğrusu merak ediyorum... |
|
10-24-2009, 03:35 | #7 |
Ak parti tüm samimiyetiyle bu ülkede kanın durması için çalışıyor. Fakat Bizden başka tüm güçler bize karşı, hem yurt içi hem yurt dışı adamlar o kadar güzel oynadılar ki kendilerine göre barış istiyorlar, yaptıkları bi kutlamayla bütün barışı tehlikeye sokuyorlar. Diğerleri zaten böyle birşey bekliyor, hemen gaza getiriyor. Arkadaş ne olur du adamlar gelip sınırda ifade verip serbest bırakılıp anasının babasının yanına gitseydi. Öyle birşey yapmazlarda hadi sınırdan girince Türk Bayrağı önünde bir fotoğraf çektirselerdi. Barış, kardeşlik o kadar yakındı ki elimizi uzatsak sonsuza dek mutlu mesut gidecektik noldu birkaç geri zekalı sırf ortalığı karıştırmak, hükümetin ayağını kaydırmak için şov yaptı herşey tehlikeye girdi.
Şehit anaları çıkıp konuşuyo benim oğlum boşunamı şehid oldu diye; şehit anasıdır birşey diyemiyosun ki başımızın üstünde yeri var. Ha diyelimki demeye kalktın ne diyeceksin? |
|
10-24-2009, 03:49 | #8 |
açıkcası budurum benimde hoşuma gitmedi..forumda ne kadar bununla ilgili konu varsa tasvip etmediğimi belirttim..eminim herkesin içi huzursuzdur..
ama işte yasalar varmış..kendi iradeleriyle teslim oldukları için serbest kalmaları gerekiyormuş... askerlik yapmayanlar askerlik yapacak deniliyor..ben bunların askeriyeye karışmasından da huzursuzum asla da istemem... hoş bana çokta samimice gelmiyorya neyse... ama ben bu konuda ak partide suç bulmuyorum..ne yapılıyorsa başka kişi yada kişiler tarafından... bunada elbet müdahale gecikmeyecektir diye düşünüyorum... akıbetimiz hayr olsun. |
|
10-24-2009, 03:50 | #9 | |
Alıntı:
Aynen... |
||
10-24-2009, 03:53 | #10 |
EyvAllah usta
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|