![]() |
#1 |
![]() Merhaba arkadaslar ben aslen çanakkaleliyim ve son 5 yıldan beri hiç bir hükümetin yapmadığı bir çok güzel çalışmaları görüyorum
şunları şöyle kısaca bir sayalım şehitler abidesi ,sehitlik mezarları nın bakımları savaş siperleri ve savasın en kanlı geçen yerlerinin bakım ve restarosyonu yolların yapılması ağaçlandırma arkoloji ve daha bir çok sayamadığım bir çok çalısmalar günlerdir bütün sert hava kosullarına rağmen devam ettti akp nin en büyük hizmetlerinden biride türkiyenin 81 ilinde hiç bir ayrım olmadan otobüslerle binlerce vatantaşımızı atalarının uğruna 253.000 türk şehidi verdiği topraklara rehberler eşlinde getirmesi bence bugune kadar hiç kimsenin yapmayı başaramadığı muhteşem bir organizasyon ve örnek bir davranıştır bunun için partimizin genel başkanı ve başbakannımız sayın RECEP TAYYİP ERDOĞANA binlerce teşekkür ediyorum durmak yok yola devam... REŞAT YENİDÜNYA İSTANBUL / K.ÇEKMECE GENÇLİK KOLU ÜYESİ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hosgeldiniz..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() evet bizde gidecez darıca beldesi olarak ve bunu akpartiye borcluyum ilk defa gidecem
beeni atın lütfen arkadaşlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|