AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-18-2008, 11:56   #1
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
Standart *** AK PARTİ ÖZÜRLÜLER KOORDİNASYONU***** MERHABA
Merhaba sevgili arkadaşlarım
merhaba ak partiye gönül verenler bende artık bu forumdayım
ben fatih ilçesi özürlüler koordinasyon merkezi ARGE birimindeyim ve aynı zamanda fatih belediyesi özürlüler meclisi 1. başkan vekilim ve sonuncu olarak fiziksel engelliler vakfı MUTLU ENGELLİ HATTİ ÇAĞRI MEREKZİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ YETKİLİSİ olarak çalışmaktayım özürlüler adına aklınıza ne takılırsa mutlaka irtibata geçin sevgi ve saygılarımla
Murat YAYLACI
[email protected]
[email protected]
05373368927

Muhabbet-eri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-18-2008, 12:02   #2
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Hoşgeldiniz. Yeriniz Molla Fenari İsa camiinin ordamıydı acaba ?
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2008, 15:37   #3
Kullanıcı Adı
akrebin kıskacı
HOŞGELDİNİZ..
akrebin kıskacı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2008, 16:54   #4
Kullanıcı Adı
Beritan
hoşgeldin sonunda bir erzurumlu forumu şereflendirdi heralde :
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2008, 17:19   #5
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
hoş bulduk kardeşlerim engelli ve özürlü arasında bir açıklama yapmak isterim

özür veya özürlü demek: HZ.ALLAHın kulllarını doğuştan ve ya sonradan verdiği bir rahatsızlık veya hediyedir yani sen özrü istemezsin zaten kuranıkerimde ve hadislerde özürlü diye ifadeler geçiyor
engelli demek: hayatında bazı şeylerden engellenmiş ve ya engellere takılan kişidir yani hep engellenen manasına geliyor tabiki bu mecaz anlam ama allahın bize vermiş olduğu bu hediyeden veya sözlerden utanmak değil sabredip mükafatını almak düşer bundan dolayı bunlara takılmamak lazım nacizane kendi fikrim

evet bende bir erzlumyum akparti erzurum il başkanlığınca 150 adet tekerlekli sandalye dağıtımında bulunmuştıum dediğim gibi
444 6 000 aklınıza takılan sorulşar olursa mutlaka cevaplandırırz
selam ve dua ile
Alt 03-18-2008, 17:36   #6
Kullanıcı Adı
mavera
Hos geldin güzel kardesim, sizleri aramizda görmek beni mutlu ediyor cünkü sizler bu ülkenin gerceklerisiniz..
Özürlü kelimesini aciklamissin ama ben bu kelimeyi sanki acima gibi gördügüm icin engelli demeyi tercih ediyorum buradaki arkadaslarada bir hatirlama yapmak isterim "hepimiz potansiyel engelli adayiyiz" onun icin o insanli görmezden gelmeyelim, sakin olaki o insanlara acima gibi bir duyguya kapilmayalim..
Alt 03-18-2008, 17:57   #7
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
Hosbulduk sayın yetkilim
Düşüncelere herzaman saygı duymuşumdur. Tabiki bizlerde onun için burdayız sayın başbakanımızı da bu konuda örnek alıyorum ve ben herzaman şunu demişim. Aşılmayan engel yoktur engelleri ilkönce beynimizde yenmeliyiz ve bunun içinde engelli kardeşlerimiz için radyo programları yapıyorum ve gazetelere köşe yazıları hazırlıyorum ve bu zamana kadar beni hiç bir şey yıldırmadı aktif görevlerime ve burada form da elimden geldiği kadar destek olmaya hazırım

HERŞEY TÜRKİYE İÇİN

HERŞEY ENGELLENEMEYEN ENGELLİLER İÇİN
Alt 03-18-2008, 18:07   #8
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
dadas2534 Nickli Üyeden Alıntı
Hosbulduk sayın yetkilim
Düşüncelere herzaman saygı duymuşumdur. Tabiki bizlerde onun için burdayız sayın başbakanımızı da bu konuda örnek alıyorum ve ben herzaman şunu demişim. Aşılmayan engel yoktur engelleri ilkönce beynimizde yenmeliyiz ve bunun içinde engelli kardeşlerimiz için radyo programları yapıyorum ve gazetelere köşe yazıları hazırlıyorum ve bu zamana kadar beni hiç bir şey yıldırmadı aktif görevlerime ve burada form da elimden geldiği kadar destek olmaya hazırım

HERŞEY TÜRKİYE İÇİN

HERŞEY ENGELLENEMEYEN ENGELLİLER İÇİN

Hoşgeldiniz, paylaşımlarımız birbirimize faydalı olur inşaallah...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2008, 18:08   #9
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Hoşgeldiniz
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-18-2008, 18:08   #10
Kullanıcı Adı
Muhabbet-eri
sevgili kardeşim ben de bir engelliyim sol kolumdan %45 engelliyim engelli nedemek ben bilirim askere gitmedim küçükken 6 parmak derlerdi ehliyet almaya gittiğinde ehliyet vermezler ben bilirim engelli nedemek hemde çok iyi bilirim ve senin söylemiş olduğun kitapları okudum ve tüm engelli konularıyla ilgili kitapları okuyorum ve istanbul milletvekilimiz sayın Lokman Ayvayla beraber çalışıyoruz kanunlarla ilgili yanlışları düzenliyoruz mesala benim konum

özürlülere verilecek olan sağlık raporları hakkındaki yönetmelikle ilgi okadar eksiğimiz varki sayın başbakanımıza bunu iletmeye çalışıyoruz bu konuda desteğinize ihtiyacım var

sevgi ve saygılarımla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)