|
![]() |
#1 |
![]() Merhaba sevgili arkadaşlarım
merhaba ak partiye gönül verenler bende artık bu forumdayım ben fatih ilçesi özürlüler koordinasyon merkezi ARGE birimindeyim ve aynı zamanda fatih belediyesi özürlüler meclisi 1. başkan vekilim ve sonuncu olarak fiziksel engelliler vakfı MUTLU ENGELLİ HATTİ ÇAĞRI MEREKZİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ YETKİLİSİ olarak çalışmaktayım özürlüler adına aklınıza ne takılırsa mutlaka irtibata geçin sevgi ve saygılarımla Murat YAYLACI [email protected] [email protected] 05373368927
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hoşgeldiniz. Yeriniz Molla Fenari İsa camiinin ordamıydı acaba ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() HOŞGELDİNİZ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hoşgeldin sonunda bir erzurumlu forumu şereflendirdi heralde :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hoş bulduk kardeşlerim engelli ve özürlü arasında bir açıklama yapmak isterim
özür veya özürlü demek: HZ.ALLAHın kulllarını doğuştan ve ya sonradan verdiği bir rahatsızlık veya hediyedir yani sen özrü istemezsin zaten kuranıkerimde ve hadislerde özürlü diye ifadeler geçiyor engelli demek: hayatında bazı şeylerden engellenmiş ve ya engellere takılan kişidir yani hep engellenen manasına geliyor tabiki bu mecaz anlam ama allahın bize vermiş olduğu bu hediyeden veya sözlerden utanmak değil sabredip mükafatını almak düşer bundan dolayı bunlara takılmamak lazım nacizane kendi fikrim evet bende bir erzlumyum akparti erzurum il başkanlığınca 150 adet tekerlekli sandalye dağıtımında bulunmuştıum dediğim gibi 444 6 000 aklınıza takılan sorulşar olursa mutlaka cevaplandırırz selam ve dua ile |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hos geldin güzel kardesim, sizleri aramizda görmek beni mutlu ediyor cünkü sizler bu ülkenin gerceklerisiniz..
Özürlü kelimesini aciklamissin ama ben bu kelimeyi sanki acima gibi gördügüm icin engelli demeyi tercih ediyorum buradaki arkadaslarada bir hatirlama yapmak isterim "hepimiz potansiyel engelli adayiyiz" onun icin o insanli görmezden gelmeyelim, sakin olaki o insanlara acima gibi bir duyguya kapilmayalim.. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hosbulduk sayın yetkilim
Düşüncelere herzaman saygı duymuşumdur. Tabiki bizlerde onun için burdayız sayın başbakanımızı da bu konuda örnek alıyorum ve ben herzaman şunu demişim. Aşılmayan engel yoktur engelleri ilkönce beynimizde yenmeliyiz ve bunun içinde engelli kardeşlerimiz için radyo programları yapıyorum ve gazetelere köşe yazıları hazırlıyorum ve bu zamana kadar beni hiç bir şey yıldırmadı aktif görevlerime ve burada form da elimden geldiği kadar destek olmaya hazırım HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY ENGELLENEMEYEN ENGELLİLER İÇİN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hoşgeldiniz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sevgili kardeşim ben de bir engelliyim sol kolumdan %45 engelliyim engelli nedemek ben bilirim askere gitmedim küçükken 6 parmak derlerdi ehliyet almaya gittiğinde ehliyet vermezler ben bilirim engelli nedemek hemde çok iyi bilirim ve senin söylemiş olduğun kitapları okudum ve tüm engelli konularıyla ilgili kitapları okuyorum ve istanbul milletvekilimiz sayın Lokman Ayvayla beraber çalışıyoruz kanunlarla ilgili yanlışları düzenliyoruz mesala benim konum
özürlülere verilecek olan sağlık raporları hakkındaki yönetmelikle ilgi okadar eksiğimiz varki sayın başbakanımıza bunu iletmeye çalışıyoruz bu konuda desteğinize ihtiyacım var sevgi ve saygılarımla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|