![]() |
#1 |
![]() İL YÜRÜTME KURULU ![]() TRABZON İl Başkanı Muhammet BALTA ![]() ![]()
![]() Konu Üç mevsim tarafından (01-27-2009 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İL YÖNETİM KURULU ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() KADIN KOLLARI YÖNETİM KURULU Aslıhan BEZİRGANOĞLU İl Kadın Kolları Bşk Hava GÜMÜŞ İl Kadın Kolları Bşk YrdSiyasi ve Hukuk İşl. Memduha AKKAYA İl Kadın Kolları Bşk YrdTeşkilat İşleri Saadet ÇOBAN İl Kadın Kolları Bşk YrdSeçim İşleri Sezgin YILMAZ İl Kadın Kolları Bşk YrdTanıtım ve Medya İşl. Zeynep ÇEBİ İl Kadın Kolları Bşk YrdDış İlişkiler Sebahat KADİMOĞLU İl Kadın Kolları Bşk YrdHalkla İlişkiler Rabia ALBAYRAK İl Kadın Kolları Bşk YrdMali ve İdari İşler Elif Nur ŞAHİN İl Kadın Kolları Bşk YrdAraştırma Geliştirme Fatma TURAN İl Kadın Kolları Bşk YrdGenel Sekreterlik Nadide HASANBAŞOĞLU İl Kadın Kolları ÜyesiSosyal İşler Nagihan YÜKSEK İl Kadın Kolları ÜyesiYerel Yönetimler Zeynep BAŞ İl Kadın Kolları ÜyesiEkonomi İşleri Sema YALMANOĞLU İl Kadın Kolları ÜyesiMali ve İdari İşler Asiye DURMUŞ İl Kadın Kolları Üyesi Ayfer CİHAN İl Kadın Kolları Üyesi Cevriye AYAL İl Kadın Kolları Üyesi Elif ATAR İl Kadın Kolları Üyesi Emine ÇEBİ İl Kadın Kolları Üyesi Evşen BAYRAM İl Kadın Kolları Üyesi Fatma Nurdan BAK İl Kadın Kolları Üyesi Güler DİLAVER İl Kadın Kolları Üyesi Kamuran ÇELİK İl Kadın Kolları Üyesi Melahat Balcıoğlu ÇİLİNGİR İl Kadın Kolları Üyesi Melek Hacer AYDIN İl Kadın Kolları Üyesi Müzeyyen İNAN İl Kadın Kolları Üyesi Nagihan AYYILDIZ İl Kadın Kolları Üyesi Nurdeniz UZUNŞİMŞEK İl Kadın Kolları Üyesi Özlem ÇÖREKÇİ İl Kadın Kolları Üyesi Pelin ALKIŞ İl Kadın Kolları Üyesi Pelin Tuncay PEHLİVAN İl Kadın Kolları Üyesi Sebahat ÇOLAK İl Kadın Kolları Üyesi Selma ŞEN İl Kadın Kolları Üyesi Sibel GENÇTÜRK İl Kadın Kolları Üyesi Tülin REİSLİ İl Kadın Kolları Üyesi Ümmiye ODABAŞ İl Kadın Kolları Üyesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU YAVUZ KARAİSMAİLOĞLU İl Gençlik Kolları Bşk YrdSiyasi ve Hukuk İşl. HALİL İBRAHİM DEMİRTAŞ İl Gençlik Kolları Bşk YrdTeşkilat İşleri HÜSEYİN AKYILDIZ İl Gençlik Kolları Bşk YrdSeçim İşleri ALİ MURAT ARAS İl Gençlik Kolları Bşk YrdTanıtım ve Medya İşl. MEHMET KANDAZ İl Gençlik Kolları Bşk YrdDış İlişkiler ABDURRAHİM BALCI İl Gençlik Kolları Bşk YrdSosyal İşler AYŞEGÜL KELEŞ İl Gençlik Kolları Bşk YrdHalkla İlişkiler HAKAN AKYÜZLÜ İl Gençlik Kolları Bşk YrdMali ve İdari İşler MUAMMER KASAP İl Gençlik Kolları Bşk YrdAraştırma Geliştirme ŞULE YÜKSEL AYÇİÇEK İl Gençlik Kolları Bşk YrdGenel Sekreterlik FATİH HACIİSMAİLOĞLU İl Gençlik Kolları Bşk YrdÜniversiteler ALİ SERKAN SAVAŞ İl Gençlik Kolları Bşk Yrd AHMET EMİN AKKAYA İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi ALİ FAİK HACIOĞLU İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi ALPER MEMİŞ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi ARİF BOZ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi BERKAN BULUT İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi Birgül ALTUNTAŞ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi ELİF USTA İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi ERDAL BİRİNCİ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi Fatih DURMUŞ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi FATİH TAŞAN İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi GÜLİN VAHİTOĞLU İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi İSMAİL TÜRK İl Gençlik Kolları Bşk Üyes KADİR DİKKAN İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi KAMİL AKYÜZ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi MURAT YANMIŞ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi MUSTAFA ALBAYRAK İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi NİHAT AKYÜZ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi OSMAN BEKTAŞ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi ÖNDER KORKMAZ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi SERAP AYVAZ İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi SERDAR TAM İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi SERKAN KAĞIT İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi SERKAN ŞAL İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi SÜLEYMAN SUHA BAYRAKTAR İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi Yusuf ŞAHİN İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi ZAFER CORA İl Gençlik Kolları Bşk Üyesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|