![]() |
#1 |
![]() Yurt dışında oldum için mitinglere, parti organizasyonlara felan gitemiyorum. Yani hiç AK Parti veya Recep Tayyip Erdogan çıkan atkılar var mı? Veya Ak parti bayrağı da olur. Forumda Güvenebilecem bir üye varsa Paypal'dan direk parayı öderim sizde istedim ürünleri adresime kargo ile yollarsınız. Özel mesajdan konuşuruz
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ürün mürün yok,miting zamanlarında karaborsa üretip satıyor o kadar.Belli bir yerde satış yok anlıcan
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() parayla satılmıyor ki onlar...
![]() miting zamanı gelince bana adresini mail at ben burdan sana tonla yollarım... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() heç bulaşmam hüdo reyiz...
![]() ben öyle başbağlama seanslarını sevmiom... ![]() kendi işini kendin gör gardaş... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yani hiç kimsede böyle bayraklar yokmu?? Mitinglerden sonra millet hemen çöpe mi atıyor napiyor hiç evlerinde saklamiyorlar mı
![]() ![]() ![]() Lütfen bir arkadaş bana yardımcı olsun en azından bir ak parti bayrağı istiyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() onlar seçim zamanı olur...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben de var 2 tane onlardan turuncu renklisi
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kaça yollarsınız Hüda abi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Güzel kadeşim beleşe aldığım şeyi parayla satmam dicem yalan olacak 100 liraya veririm
![]() Şaka la ne parası.Yolla desen şimdi yollanır da şöyle bir durum var,buna vereceğin kargo parası baya tutar sonuçta yurt dışı,ben veremem işsizim malum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|