![]() |
#1 |
![]() Sultan Öztürk’ün listesindeki kadınlar birer birer istifaya zorlanıyor.
![]() AK PARTİ İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde mevcut başkan Oya Tunçel`in karşısına rakip olarak çıkan ve ikna edilemeyen Sultan Öztürk`e son dakika çalımı atıldı. Öztürk`ün listesinde bulunan kadınların birer birer istifaya çağrıldığı öğrenildi. Şu anda Sultan Öztürk`ün listesinden 7`ye yakın kişi zorla istifa ettirildi. Amaç, Sultan Öztürk`ün listesinde çoğunluğu sağlayamayarak adaylıktan geri çekilmesini temin etmek. Kongrede divan başkanlığına listesini sunan Sultan Öztürk, listesindeki 7 istifa nedeniyle yönetim kurulunda çoğunluğu sağlayamadığı için adaylıktan düşürüldü. Öztürk, listesindeki isimlerin istifa etmesini, “Ben 11 yıllık teşkilatçıyım. Kimseyi zorla listeme yazmadım” dedi. Oya Tunçel böylelikle tek aday olarak oy birliğiyle yeniden başkan oldu. Sultan Öztürk`ün liste çıkarması moralleri alt üst etti. Bizim Kocaeli
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() komedi işte =)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() La ben bu işten hiç bir şey anlamıyorum yav ak parti kocaeli teşkilatı niye seçim yapıyor adamlar ilçe başkanı seçecekler 2 aday çıktımı zart diye kongreyi iptal ediyorlar yapamayınca genel merkez atamayla göreve getiriyor. Ak parti iktidar ama teşkilatlarında demokrasi komedisi yaşanıyor resmen
![]() Neymiş 2 adaylı seçime gidilmeyecekmiş genel merkezin kesin emri varmış. oyhşşş o zaman niye seçim yapıyorsunuz ![]() sırf bu olay için yazmıyorum genel olarak bizim partide seçimler hep böyle saçma sapan oluyor tek liste zorunluluğu tam diktatörlük . |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() La bana bu olaylar pek yabancı gelmiyor
![]() Bırak İzmit'i de bizim foruma bak reyiz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu ne lan bir şey anlamadım ? Saçma salak şeylere bulaşıp partiyi karalamasınlar dalarım çok pis.
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Furkan bu sizin o bölgedeki durumu tüp partiye mal etmek yanlış olur tek liste olarak tavsiye edilmiştir orda mutlaka bir sorun var demektir. başka bölgelerde iki liste olan çok yar ben biliyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() teşkilatın içerisinde olmayan insanlara demokrasi dışı gibi bir davranış gelebilir...
ama teşkilatın sağlam kalabilmesi için her zaman tek liste en güzeli olmuştur... iki liste çıktığı zaman, teşkilat otomatikman ikiye bölünür ve kazanamayan taraf partiye küser... insana en çok değer verdiğimiz zamanlar da teşkilat üyesinin herhangi bir üyesinin kılına zarar gelmesini istemez kimse... kaba taslak okuyacağınıza bu tarafınıda düşünün... partinin başındaki kemik adamlar, eski teşkilatçı ve siyasete ömür vermiş adamlar... kusura bakmayın da kimse onlar kadar siyasetten anlayamaz... |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Konu cartman tarafından (01-29-2012 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
iki listeli kongreye hazırladınız mı önce siz, onu bana söyleyin... daha sonra ona göre konuşalım... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|