AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-14-2010, 13:42   #1
Kullanıcı Adı
Mâsivâ
Standart AK Parti'den Fazıl Say'a özel davet

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın 31 Ekimde düzenlenecek Cumhuriyet konserine besteci ve piyanist Fazıl Say'ı davet etme kararı aldı.

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Bülent Delican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fazıl Say'ın bir televizyon programında ''AK Partililerin yüzde 90-95 oranında arabesk müzik dinlediği, başka müzik dinlemediği'' şeklindeki röportajı sonrasında, sanatçıyı Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek Cumhuriyet Konseri'ne davet etmeyi kararlaştırdıklarını belirtti.
Sanatçıya bir davetiye göndereceklerini kaydeden Delican, ''ülkemizin bir sanatçısıdır, isterse dinleyebilir, isterse, kendisi de kabul ederse konser verebilir'' diye konuştu.
Türkiye'de birçok müzik çeşidi olduğunu, AK Parti'nin de her tür müziği dinleyenleri barındıran bir parti olduğunu kaydeden Delican, ayrımcılığı kabul etmediklerini, parti içinde her türden müzik dinleyen çok sayıda kişi olduğunu da belirtti.
İnsanları belli bir kalıba sokmanın yanlış olduğuna dikkati çeken Delican, şunları söyledi:
''Bu bir davettir. İnsanlar birbirlerini tanımıyor da olabilir, bilmiyor da olabilir. Tanımayınca, bilmeyince daha rahat tepkiler verebiliyorlar, bizi tanıyınca farklı davranabilirler. Biz böyle bir organizasyonu ilk defa bu yıl yapmıyoruz. Geçen yıl da Turkuaz Oda Orkestrası ile gerçekleştirdik. Hem Mozart, hem Bach, hem Aşık Veysel dinledik. Doğudan ve batıdan birçok değer vardı konserde. Türkiye'nin geniş mozaiğinin net görülmesi lazım. Müzik evrenseldir, biz buna inanıyoruz. Cumhuriyetin değerlerini düşününce onu en iyi temsil eden müziğin de çok sesli müzik olduğuna karar verdik.''
Delican, 31 Ekimde düzenlenecek konserde Turkuaz Oda Orkestrası'nın sahne almasını planladıklarını da sözlerine ekledi.

AA

http://www.haber7.com/haber/20101014/AK-Partiden-Fazil-Saya-ozel-davet.php

Mâsivâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-14-2010, 14:56   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Allah aşkına ne gerek var böyle şeylere...
Ya millete hoş görüneceğiz herkese yaranacağız diye bu kadarıda fazla...
Başbakanıma diktatör bana yavşak demiş adamı hangi akla hizmet çağırıyorsun...
Alt 10-14-2010, 14:58   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
ben bu camiayı anlamıyorum...
adam bize alenen hakaret ediyor...
sende bu sanatçı!!? yı davet ediyorsun..
bırak amcalarıyla takılsın...
Alt 10-14-2010, 15:11   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
El üstünde tutulmak için ila küfür etmek illa başka dinden başka ırktan mı olmak gerekiyor ?
Gerizekalılar.
Alt 10-14-2010, 15:41   #5
Kullanıcı Adı
EZEL
Yaptığınız büyüklük değil düpedüz SALAKLIK .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2010, 20:19   #6
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
iyiliğe iyilik HER kişinin işi

İyiliğe kötülük ŞER kişinin işi

Kötülüğe iyilik Er kişinin işi

Ak parti er parti olmuştur.
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-14-2010, 20:33   #7
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
izmir değil mi?

demekki insan izmirli olduktan sonra AK Partiyi savunması da işe yaramıyormuş. yine saçma işler yapabiliyorlar
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2010, 00:26   #8
Kullanıcı Adı
murat kurt
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
izmir değil mi?

demekki insan izmirli olduktan sonra AK Partiyi savunması da işe yaramıyormuş. yine saçma işler yapabiliyorlar
Bu yaptığın her fırsatta eleştirdiğin düpedüz memleket faşizmidir.
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2010, 00:29   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yaptığın her fırsatta eleştirdiğin düpedüz memleket faşizmidir.

yok hoca yok var bu izmirde birsey .. her yaz izmire giden birisi olarak acikca söyleyim orasi ayri bir dünya yani avrupada bile kendimi bu kadar yabanci hissetmiyorum
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-15-2010, 00:31   #10
Kullanıcı Adı
murat kurt
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yok hoca yok var bu izmirde birsey .. her yaz izmire giden birisi olarak acikca söyleyim orasi ayri bir dünya yani avrupada bile kendimi bu kadar yabanci hissetmiyorum
abi niye havamı bozuyorsun.sen yok deyince benim yelkenler iniyor suya.ben adaşımla güzel bir tartışma yaşama ümidiyle girişmiştim.
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)