![]() |
#1 |
![]() AK Partili kadınların İsrailli misafiri
Hakan Albayrak AKP’e yüklendi. Başbakan Erdoğan’ın hediye ile ödüllendirdiği İsrail’li belediye başkanına hediye vermiş olmasını ve daveti kınayan Albayrak bakın neler söyledi. Hakan Albayrak AKP’e yüklendi. Başbakan Erdoğan’ın hediye ile ödüllendirdiği İsrail’li belediye başkanına hediye vermiş olmasını ve AKP kadın kollarının düzenlemiş oldukları Kadınlar günü programına İsrail’li belediye başkanını davet etmesini konu alan yazısında bu daveti kınadı. İşte Albayrak’ın Yeni Şafak Gazetesi’ndeki köşe yazısı; AK Partili kadınların İsrailli misafiri AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart "Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle düzenlediği "Yerel Yönetimlerde Kadın Şûrâsı"na 11 ülkeden kadın bakanlar ve belediye başkanları davet etti. Davetliler listesinde Suriye Göçmen Bakanı Buseyna Şaban'ın ismi de yer alıyordu. Fakat Buseyna Şaban, Türkiye'yi çok sevdiği, Suriye'deki 'Türkiye Lobisi'nin başını çeken siyasetçilerden biri olduğu ve Türkiye'ye gelmek için normalde hiçbir fırsatı kaçırmadığı halde, bu davete icabet etmedi. Edemedi. İsrailli bir belediye başkanıyla aynı karede görünmeyi içine sindiremedi. Hele şu günlerde… İsrailliler Gazze'de bir "SHOAH" (soykırım) harekâtı yürütürken… Masum Filistinli kadınlar ve çocuklar Siyonist işgal ordusu tarafından hunharca katledilirken… Kaynak: http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=310386 Yeni safak: http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar...=HakanAlbayrak
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Siyasetin herkese iyi görünüp saman altından su yürütmek olduğunu ne zaman anlarsınız bilmiyorum...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Devlet adamlığı ve devlet anlayışı, ferdi inhiraflardan uzak, ülkesi için kendi düşüncelerini aşmış, benden bize geçebilme iradesini sergileyebilmiş, mefkuresi ülkesi ve milleti şuuru idrakini hücrelerine kadar hissedebilmiş, ufuk soluklayan bir anlayışı ihtiva eder.
Nerde ne yapacağını ii bilen ufuk insanları ancak hakiki yönetici olabilirler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Filistinde organize sanayii bölgesi kurmak için atılım başlatan da biziz...
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() israile bu denli düşmansın madem,ne bekliyorsun!!,hamas örgütüne katılsana ya da islami cihad örgütüne,,sanal alemde yahudi düşmanlığı yapmak kolay geliyor değil mi??,vur kır parçala,,arslanım benim,,,bugün kaç tane yahudi öldürdün sanal mücahid,,türkiye seninle gurur duyuyor,,mücahid susmak !! mücahid susmak !! sloganları gırla sokaklara hakim,,gazan mübarek olsun susmak,,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN,,,klavye cephesinde cephanen biterse bana haber ver sana cephane temin edebilirim,,kusura bakma ben senin kadar kahraman(!) değilim,geri hizmette kendi kendimi tatmin ediyorum,,bundan dolayı sen ve senin gibi sanal savaşçılardan binlerce kez özür diliyorum,,,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kabardey...Çok güzel söyledin helal olsun!
Sanki Yahudilerin yaptıklarının tek farkında olan kendisiymiş gibi davrananlar ne yapıyor merak ediyorum İsrail'e karşı... |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
|