AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-16-2009, 15:50   #1
Kullanıcı Adı
sevenlight
Exclamation Ak Partili Milletvekilleri hemen okuyun
Başlık vurucu ama ne yapalım
konuya hemen girmek istiyorum müthiş bir projem var sanırım kyoto protolü için 50 milyar $ istiyorlardı Ak Parti beni dinlerde bu projeyi hayata geçirirse her ülkeden 1 defalık 50 milyar $ alabiliriz böylene ne dış borç nede iç borç olur proje ne mi tabiki dış mihraklardan korunmak için burda açıklamam ancak şunu söyleyebilirim Enerji Tasarrufu ve yeni enerji kaynağı olduğunu belirtebilirim ayrıca maliyeti komik rakamlar ile sağlanıcak kendi kendine maliyet parası çıkartıcak ve artıya geçecek bu proje için mühendisler ile görüşmem gerekecek basit hesaplar söz konusu isteğime gelince ilçe teşkilatları projenin icerini sordugu icin soylemedim ancak emin olduğum büyük kişilerle konuşmam lazım bana yardımcı olun bu vatan için herşeye değer görüşmem gereken kişiler ise Kadir Topbaş Başkbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN

Şunu bir başaralım artık lütfen
ulaşmanız için
[email protected]
Saygılarımla
SevenLight

sevenlight isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-16-2009, 15:56   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Fikir paylaşımı için eyvallah..Ülkemizin yararı için elinizde veyahut kafanızda böyle bir proje sözkonusu ise bunun sunumu bu şekilde olmamalı,neden derseniz bu şekilde bir sunum başkalarının aklına soru işaretleri bırakır.O yüzden gerçekten ciddiyseniz AK Parti Genel Merkezine gidip,orada istediğiniz kişi ile görüştürürler.İletişim yollarının analizini lütfen iyi yapalım.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2009, 14:50   #3
Kullanıcı Adı
tarihkral
Eğer böyle bir proje varsa neden burda vakit kaybediyordun arkadaşım. Akparti genel merkezine gittiğinde sana illaki yardım ederler. Olmadı alt teşkilatlar sana birşeyler ayarlar muhakkak. Ama senin fikir bana pek makul gelmedi...
tarihkral isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)