08-25-2007, 00:20 | #1 |
AK PARTİ'li Öztürk'den 8sutun'a açıklama:İDDİALAR DOĞRU DEĞİL OYUMU GÜL'E VERDİM
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasında, oyunu Abdullah Gül'e değil de, MHP adayı Sebahattin Çakmakoğlu'na verdiği iddia edilen Ak Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Yaşar Öztürk, www.serigündem.com kaynaklı haberimiz üzerine sitemize açıklamada bulundu.
Haberin kaynağında iddia edildiği gibi bir durumun olmadığını belirten Öztürk, "Ben oyumu Sayın Abdullah Gül'e verdim.Partimizin adayı olan Gül'ü adaylığı öncesi ve sonrasında hep destekledim ve desteklemeye devam edeceğim... ayrıntılar, http://www.8sutun.com/node/38894
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-25-2007, 00:35 | #2 |
AK PARTİ'li Öztürk'den 8sutun'a açıklama:İDDİALAR DOĞRU DEĞİL OYUMU GÜL'E VERDİM
Böyle yorumlarla AKPARTİ'yi yıpratmaya çalışıyorlar.Ama boşuna uğraşıyorlar.Başarılı olamayacaksınız
|
|
08-25-2007, 02:15 | #3 |
...
|
|
08-25-2007, 16:00 | #4 | |
Alıntı:
acikcasi bana bir kay oy oynamasi normal geliyor..ancak bazi cevreler bunu firsat bilip ak parti de catlak olusturmaya calisacaklar.. cumhurbaskanligi secimlerinde grup karari alamiyorsun, oylama gizli oldugu icinde kimin kime oy verdigini bilemiyorsun demek ki bazi milletvekilleri diger adaylari kendilerine yakin görmüsler vermisler yada kendileri icin gecerli bir neden vardir abdullah güle vermek icin... zaten 3 milletvekili oylamaya katilamamis yani fire bir yada iki belki yanlis oy kullanilma olmustur..yani bu tür seyler dogaldir.. hem muhalefeti kamcilar bak adamlar nasil heyacan yapti ücüncü turda bence 340 in üstünde bir cogunlukla sayin gül yeni cumhurbaskanimiz olacaktir ;) |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|